super goed advies, super snelle verzending

Uitstekende ervaring. Zwoofs gaf goed en snel advies en was heel deskundig. Ze gaven een advies dat beter was dan mijn eigen voorstel. Die deskundigheid laat zien dat Zwoofs geen dozenschuiver is maar een echte deskundige. Bovendien met goede prijzen en zeer snelle verzending.

Snelle levering.

Helaas zonder afbeeldingen maar ik weet wat ik nodig heb, dus makkelijk te bestellen.

jammer dat de eenmalige e-sigareten met tabakssmaak geen 5mg en 0 mg te verkrijgen zijn.Je vraagt je af of de producent het stoppen van de nicotine (rookverslaving) consumptie wel ondersteunt .

Ik ben zeer tevreden.

Fantastisch!

Ontzettend behulpzaam. En snelle verzending

Zoals gebruikelijk: uitstekend.

Prima producten, makkelijk bestellen en snelle levering.

Altijd netjes verpakt en op tijd geleverd.

Meerdere sites geprobeerd, er was altijd wel wat. Zwoofs werd aangeraden door een vriend, sindsdien bestel ik hier. Ik ben zeer tevreden.

Uitmuntend

Mijn vaste adres voor e liquid en andere vape benodigdheden. Goede prijzen, goede service en altijd snelle levering

Snelle levering van topassortiment

Uitgebreid overzicht, duidelijke site, goeie zoekfunctie en snelle levering. Juiste prijs-kwaliteit verhouding

Ideale webshop

Uitgebreide sortering, snelle bezorging.

Goed en snel

Goede snelle service, uitgebreide keuze

Altijd behulpzaam

Zwoofs staat altijd klaar voor mij!

Goede service als er iets niet goed is gegaan is het fijn dat het dan via Whatsapp kan

Fijne service

Goed geregeld!

Spullen in goede staat ontvangen.

niet de dag na bestelling bezorgd

xxx

Uitstekende klantenservice!

prima service

100 % tevreden

Goeie spullen en nette levering

Hele fijne webshop goede klantenservice en goede levering

Heel goede tips gekregen en zeer goede service

Ik had een klacht over coils. Supergoed geholpen en goede tips gekregen. En een setje gratis toegestuurd gekregen. Top service bij Zwoofs!

Erg tevreden

Super snelle levering en informatie was top

Netjes

Netjes en fijn dat t in brievenbus pakketje is bezorgd

Super en snelle bezorging

Altijd keurig verpakt en snelle bezorging. Vloeistof altijd helder van kleur, dus geen oude bruine troep. Dikke tien, echt een aanrader.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam