Mijn e sigaret werkte niet

Mijn e sigaret werkte niet heb verschillende liqueds geprobeert maar als je een puf probeerde te nemen kwam de e-liqued omhoog. Dus heb hem in de prullenbak kunnen hooien das 44 euro weg

Makkelijk en snel

De website is gebruiksvriendelijk, de bestelling is snel geplaatst en de levering was ook snel!

Snelle service.

Op voorraad en snel geleverd.

Snelle levering. Goede communicatie tijdens bestelproces.

Snelle leverin

Goed advies

Super service

Geen verzendkosten wanneer het in envelop past, geweldig.

Altijd goed en op tijd

Jullie maken waar met de 'volgende dag binnen'. Heel fijn.

Fijne ervaring. Mijn pakketje was binnen 24 uur binnen. Wel heel jammer dat er geen afbeeldingen geplaatst mogen worden, want zo weet je niet wat je aan het bestellen bent. Kortom een heel gepuzzel, maar daar kan Zwoofs niks aan doen.

Altijd prima!

Goede overzichtelijke site, en uitleg over Vapeartikelen. Snelle bezorging, top!

Snel en foutloos

Snel en foutloos

netjes

goeie

Beloofde levering nagekomen

zeer tevreden

snelle levering fijn dat het de volgende dag binnen is . je word telefonische goed geholpen en in de winkel ook. alleen jammer dat je niet alles meer zie op de site

Goeie snelle levering.

Zeer snelle en goede aflevering.

Snelle, correcte levering

Goede uitleg op de website. Duidelijk en helder vooral belangrijk omdat foto's niet mogen.

top

altijd goede en snelle levering!

Altijd snelle levering en goede service.

Snel en goede service

Bestellingen worden zonder uitzondering supersnel geleverd, service en communicatie is ook niets op aan te merken. Zeer aanbevelenswaardig.

Via online chat zeer goed geholpen!

De verzendkosten zijn achteraf gecompenseerd en ook het defecte product is vernieuwd snel verzonden! Goed geholpen door Brent ;)

Snelle verzending

Snelle verzending was zeer fijn!

Uitstekende klantenservice

Ik had een vraag over mijn esigaret en werd heel goed geholpen door Erik. Probleem is opgelost helemaal top. Dank je wel. De esigaret van Justfog ook zeer tevreden over alleen airflow had voor mij niet gehoeven.

Prima producten en service

Cairostraat 64