Niet goed

Zondag besteld, vandaag, donderdag ochtend, nog niet bezorgd, erg vervelend

Snelle levering, makkelijk te vinden online.

Prima site

Snel binnen alles, even wennen aan de smaakjes, maar voor de rest prima.

Super geholpen

Goed en snel advies en ook nog eens snelle levering

Ik bestel. Het komt aan. 10/10

Nog niet ontvangen….

Ik heb vrijdagavond m’n bestelling gedaan maar heb helaas tot op heden nog niets ontvangen… ik heb al veel vaker bij jullie besteld en die keren is het wel altijd goed en snel gegaan!

Goede service en klantvriendelijkheid

Goede service en ook behulpzaam

erg goed

Prima servise en snelle levering.

Als ik iets niet kan vinden kun je bellen en ze helpen je prima

Zoals altijd weer perfect!

Bestelling de volgende dag geleverd, goed verpakt!

Voldoende

Heb nooit problemen gehad alleen de laatste tijd bestellingen nooit op tijd gehad zo ook nu op vrijdagochtend besteld pas op woensdag binnen gekregen

Niet op tijd geleverd

De bestelling kwam niet zoals beloofd de volgende aan maar drie dagen later

zwaar kloten!!

zit al meer dan 3 maanden op mijn vloeistof te wachten die op 1 of andere manier maar niet wil binnen komen bij jullie!!! paar x contact erover gehad,en dan te horen krijgen dat het binnen komt over 3 weken.. dan weer 1ste week van januari.. dan de 3de week van februari enz enz.. al met al ruim 3 maanden nu en moet ik mindere vloeistof dampen. worst er wel gezegd dat ik er 2 moet mengen om zo de goeie mg te krijgen,maar ik ben chauffeur en heb geen tijd en ook geen zin om dat constant te gaan zitten mengen!!! ik bestel nu ruim 5 tot 6 jaar dezelfde vloeistof en nu ineens kan dat niet!!

Duidelijke website Veel producten Goede uitleg met veel tips

Het is heel lekker en snel geleverd

Het is erg lekker en vooral snel geleverd als je het besteld hebt

Snel

Snel

Goed geholpen

Ik belde op i.v.m welke ik moest bestellen ,omdat er op de site geen omschrijving van art. Nr stond, maar ben daar goed mee geholpen , maar weet ook dat ik in de toekomst moet bellen,omdat er geen art.nr. Bij staat, en ik wil wel de juiste hebben, en dat vindt ik wat minder.

Wordt niet altijd de volgende dag geleverd als je voor 18:00 uur hebt besteld. Voor de rest prima producten.

fijne webshop

Fijne webshop, groot assortiment, sommige producten iets duurder dan de concurrent, vandaar 1 ster minder. Snelle levering, goede communicatie tijdens bestelproces, mogelijkheid tot achteraf betalen

Zeer tevreden over mijn bestelling bij Zwoofs, levering was er de volgende dag, zoals beloofd

Lekker snel binnen.

Ik heb de artikelen nog steeds niet

Zaterdag besteld, dinsdag nog niet ontvangen

Perfect snel en kundig

Zoals altijd snel kundig geholpen , een fijne webshop .

niet zo goed

Ik heb nog niets gekregen.

Snelle en goeie service.

Weten waarover ze praten. Staan je snel te woord en denken met je mee.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam