Goede hulp en uitleg zeer tevreden

Helemaal tevreden

super!

Heerlijk dat alles zo snel kan, en ook echt gaat! Past in de brievenbus, hoef er niet voor thuis te blijven, en doordat het zo snel gaat zit ik eigenlijk nooit zonder vloeistof. Ook nog gratis verzending niet te vergeten! in één woord.... SUPER

Altijd goed geregeld en op tijd alles binnen

moe van het beoordelen

ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen????????? ik hoef toch niet ELKE KEER te beoordelen?????????

Zoals ze aangeven, volgende dag binnen.

Makkelijk bestellen, nette prijzen en zeer vlotte levering. Ik bestel al jaren bij Zwoofs en ik kan iedereen aanraden dit ook te doen. Eenmaal had ik een probleem met een artikel en dat werd direct goed opgelost.

Aanrader !

Bestellen en de volgende dag in huis door de bus.

geweldig

snelle levering en goede producten

Super service

Vandaag besteld morgen in huis en bij vragen helpen ze je super

Altijd snelle service

Bij niet leveren post nl even bellen en wordt meteen opnieuw verzonden

Altijd goed

Alleen jammer dat bezorging 2 dagen langer duurden.

Prima bedrijf

Goede service en snelle levering top.

Aanrader, kort en krachtig.

plattere doosjes gebruiken die door NLbrievenbussen passen

Goede producten en service.

Mijn ervaring met Zwoofs is top! Vooral Guido van Zwoofs, top vent en geeft uitstekend advies.

Fijn om dit product zo snel te kunnen ontvangen.

Fijn in gebruik. Stinkt niet meer in huis. Helaas heb ik mijn vorige laten valen. Resultaat. Miniem scheurtje. Kun je de mondstukken ook los bestellen?

Snel, professioneel en prijsbewust

Duidelijke site, direct antwoord via mail, lage prijs, geen verzendkosten.

Ruime keus

Ruime keus aan alles wat met vapen te maken heeft. Snelle levering van bestelde producten.

snelle service

vandaag besteld=> de volgende dag al in huis

top !! en supersnelle levering

zoals in de intro. had het binnen 24 uur in huis. echt super . en alles na verwachting wat ik had besteld

Zeer stipte en snelle verzending!

Zeer stipte en snelle verzending!

Keurig verpakt super snel bezorgd

Ik had kon dit bedrijf niet, maar een kennis wees mij er op. Ik had een afwijkende batterij nodig voor een hoofdlamp. De originele kostte ruim 2 x zoveel. Is ook echt een klasse batterij. Deze gaat wat korter mee, maar wel het geld waard. Oftewel een leuk alternatief.

goede zaak

goede zaak prima spullen en snel geleverd

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam