top kwaliteit, goede prijs en snel thuis bezorgt

top bedrijf

Supersnelle levering en goede producten!

Toppers

Tof

Cool

Bestelling

De bestelling was heel heel snel binnen en goed verzorgde pakketje top service

Na bestelling kwam Zwoofs erachter dat er 1 artikel toch niet was. Na mij gemaild te aantal keren keurig volgens afspraak op gelost.

Hele goede en snelle service

Al jaren bestel ik hier en zal dat ook blijven doen. Goeie service

Zeer snelle levering

Snelle en correcte levering!

Top product. Snelle levering

Goede uitleg via de site. Justfog Q16 pro besteld. Fijn product. Voor het bestellen van de tabak is het wellicht verstandig in de product omschrijving de verhouding te vermelden. Bijvoorbeeld 70/30 of 50/50

Reageren snel via de whats app. Geven duidelijke uitleg snelle service en levering.

Service van zwoofs altijd top alleen de service van postnl is kut 2 dagen me pakketje opgeschoven.

Erg goed

Super blij met de gratis verzending Bestel al jaren bij jullie ben erg tevreden over de snelle levering en goede service Groetjes natasja

goede hulp snelle levering gelijk de dag na bestellen

heb goede hulp gehad zat ongeveer 1:30 uur aan de tellefoon omprecies tebestellen wat ik nodig had wand online mogen ze geen afbeldingen meer toonen maar in de chat wel

Super goed

Super goeie servers voor de klant

Snelle levering, en prima klantenservice!

Jammer dat niet alles op voorraad is…….maar dat is logisch vanwege de pandemie

Altijd goede service

Altijd top

Ik heb ruim een week moeten wachten voor mijn bestelling

Zonder update heeft het ruim een week geduurd voordat de bestelling eindelijk aan is gekomen. Dit nadat er duidelijk op de site staat aangegeven wanneer je je bestelling kan verwachten nadat je op een bepaald moment hebt besteld.

Altijd tevreden

Bestel al jaren bij Zwoofs en altijd tevreden, snelle levering en goede prijzen!

Dat is mij zoveelste bestelling, en altijd goed. Heel erg makkelijk om te bestellen. Als je vragen hebt kan je ook appen met hun. Heb een keer gedaan, en ging echt top.

Goede en betrouwbare winkel

Ben al jaren klant bij zwoofs en altijd zeer tevreden over de service. Bestellingen worden altijd heel snel geleverd. In al de tijd dat ik klant ben heb ik 2 x gebruik gemaakt van de klantenservice en ook hier is de afhandeling meer dan goed

beste vapewinkel in NL

goede service, groot assortiment, snelle en goedkope bezorging: TOP

Nooit problemen!

Bestelling plaatsen gaat prima! Wat een nadeel is ,is dat je het product niet kan bekijken,maar dat ligt aan de wet en niet aan de winkel. Mijn bestelling wordt netjes in een redelijke bezorgtijd geleverd ,waar je per mail ook van op de hoogte wordt gehouden. Producten zitten netjes verpakt. Groeten van een tevreden klant

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam