Op tijd bezorgd en geen verdere kosten

Gewoon goed

Snelle levering, doet wat het beloofd. Aanrader

top

In alle opzichten gewoon perfect!

Zoals altijd erg snel verzonden! Helaas door de drukte bij Postnl duurde het langer dan anders, maar dit lag absoluut niet aan Zwoofs. Normaal gesproken heb ik de bestelling namelijk altijd binnen een dag in huis. De klantenservice reageert ook snel en is zeer behulpzaam! Kortom, een aanrader!!!

Niet geleverd, niet aangekomen

Mijn laatste bestelling is niet geleverd

Boter bij de vis

Vandaag besteld en de volgende dag gewoon in huis!

Bestelling is ooit één keer mis gegaan, door omstandigheden. Verder geen klachten. Nette afhandeling altijd.

Snel en goed!

Prima webshop.

Altijd snel en correct bezorgd.

Bestel hier met regelmaat. Gaat altijd goed en snel.

Makkelijk bestellen, makkelijk ophalen

Mijn atomizer was gebroken nadat de boel was gevallen. Online besteld, en afgehaald in Rotterdam. Super makkelijk, en binnen het uur....

Snelle levering!!

Top, snelle levering

Echt top!!! Ene dag besteld en joelende dag in huis.

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Lekker snel

Bestellen en binnen 2 dagen in de brievenbus

Top webshop voor E-cigs en liquid!

Snelle verzending binnen 24u en een groot assortiment.

Fijne webshop

Fijne webshop, goed assortiment, duidelijke communicatie, snelle levering, mogelijkheid tot achteraf betalen. Ik geef 4 van 5 sterren omdat het prijspeil van een bepaald pod-systeem iets hoger ligt dan bij andere webshops

Supersnel en netjes verpakt

Netjes verpakt en ondanks kerstdrukte op tijd geleverd

Bestelling geplaatst snelle reactie terug gelijk kunnen ophalen

Alles wordt netjes verpakt en snel bezorgd. Telefonisch ook goed bereikbaar en je wordt vriendelijk te woord gestaan.

Informatieve site en snelle levering

Liquids snel geleverd en geen verzendkosten. Helemaal top!

Vlekkeloze service en bezorging

Ben altijd tevreden over Zwoofs geweest. Snelle en goede service en bezorging. Ongeacht het uitstalverbod wat het tonen van afbeeldingen niet meer toelaat, probeert Zwoofs alsnog top service te leveren!

Snel.

Snelle levering en fijne website.

De bestelling klopt altijd

De bestelling wordt altijd de volgende dag geleverd, en precies wat je besteld hebt.

Top!! Gratis verzending

Zoals reeds vermeld.

Altijd goed

Mijn ervaring met Zwoofs is altijd goed. Ik bestel er regelmatig en er is nooit iets fout gegaan. Ook qua prijs zijn ze vaak de goedkoopste. Bij mijn laatste bestelling was ik iets vergeten. Een belletje was genoeg en de vergeten producten zaten de volgende dag netjes bij de bestelling. Het enige wat jammer is, is dat ze niet The Milkman nicsalt lijn hebben. Ik moet hiervoor naar een zaak waarvan ik de naam niet zal noemen, maar het heeft te maken met een ‘meneer die vreugde heeft’ ;) die je financieel een oor probeert aan te naaien door in de winkel veel hogere prijzen te hanteren als via de webshop.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam