Perfecte service , goede bereikbaarheid

Batterij die het kort na aankoop begaf werd zonder problemen ongeruild

Altijd vriendelijk en snelle levering

Zoals ik al zei vriendelijk en snelle levering

Tevreden

We zijn tevreden Spykenisse

Keurig verpakt en snel bezorgd!

Snel simpel geleverd

Snel verzonden, snel ontvangen, website duidelijk en overzichtelijk

Alles goed geregeld

Altijd mijn spullen netjes klaar, nooit wachten

Prima service en producten

Binnen 2 werkdagen geleverd. Paste door de brievenbus dus ik hoefde niet thuis te blijven. Netjes verpakt en producten zijn goed.

Niks op aan te merken

Nog nooit klachten gehad

perfect!

Echt heel goed, bestel hier want het is zeer snel en goede kwaliteit.

Zelfs in de Kerstdrukte een snelle levering!

Alleen vandaag binnen gekregen ik denk door de drukte

Top Firma

Super geregeld

Goed maar niet best

De winkels hebben niet alles vanwege brexit,verzenden is ook niet altijd op tijd maar de balie in Spaanse polder is makkelijk voor afhalen en het personeel is vriendelijk

Snel en altijd tiptop in orde

Altijd snel geleverd en keurig verpakt

Snelle levering en betrouwbaar

Goede service, Levert snel.

Prima webshop, snelle levering, helemaal top!

Wederom prima !

Bestelling weer in goede staat ontvangen op het afgesproken tijdstip.

fantastisc

Goede service, snel ophalen, zeer klantvriendelijk

Kwam daar vroeger vaak in schiedam

Prima zaak ..alleen wacht ik nu al 5 dagen op mijn bestelling ..nog niet binnen

Normaliter altijd volgende dag bestelling binnen.

Gemakkelijk en snel bezorgd,top!! Mááár, laatste bestelling nog steeds niet ontvangen! Besteld 22 December om 12.46 uur ,bestelnr: 101179132, brievenbuspost,nog nooit gebeurd, begrijp dat het deze dagen druk is maar denk nu toch echt dat er wat mis is gegaan,ws bij post nl. Ik bel U morgen.

Afhalen bij magazijn,vriendelijk personeel, chatten oké, pakketjes soms laat bezorgd helaas.

Zie boven... Ik zou graag steeds bij jullie willen kopen en laten bezorgen maar zo'n pakketje is soms lang onderweg. De uitleg is dan: wij hebben het verstuurd maar Post.nl is traag. Dat neem ik aan maar het is wel lastig.

Goed en goedkoop en gratis verzending

Top!!

Ik wil Zwoofs (en vooral Onno) heel erg bedanken voor zijn hulp en super service. Buiten kantoortijd had ik een bestelling geplaatst. Later kwam ik er achter dat ik de verkeerde kleur had aangeklikt. En het pakketje was al ingepakt en zou diezelfde avond al verstuurd worden. Op goed geluk heb ik contact opgenomen via Whatsapp. En daar werd heel vlot op gereageerd door Onno met de vraag welke kleur had willen hebben. Dat is ook gelijk door hem opgelost. Want de dag er na had ik mijn pakket ook al ontvangen met mijn clearomizer in de goede kleur. Nogmaals heel hartelijk bedankt! Want dit was mijn eigen schuld en toch is dat meteen opgepakt. Ben er heel blij mee

Uitstekende service en snel antwoord

Pod mod die het in eerste instantie niet goed deed Maar contact te hebben gehad met Zwoofs het probleem opgelost.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam