Grote keus en snel.

Een eventuele vergissing bij bestellen wordt zeer snel en goed verholpen

Goede producten , snelle levering

Goede en snelle service

Nooit problemen met bestellen en altijd snel geleverd.

prima service

goede voorlichting en vriendelijk aan de telefoon

Snelle verzending en prima service.

Voor zowel service, advies en snelle verzending van producten is Zwoofs zeker aan te raden.

Snelle levering.

Was allemaal netjes en snel geregeld. Zat keurig ingepakt. Vriendelijke groeten Alja.

Super snelle service

Tis echt een aanrader!! Ben heel tevreden met mijn dingetjes wat ik gekozen en gekocht hebt. Mijn volgende aankoop doe ik hier gewoon weer . Mvg jolanda

Helemaal oke

Prima prijs groot assortiment snelle verzending betrouwbaar

Snelle levering, goede service, uitgebreid aanbod.

Al jaren klant, levering is snel, service is goed bij vragen en het aanbod is ruim.

Mijn bestelling had ik snel thuis dank je wel nullie zijn evhy een aanrader grt anits

Heel snel geleverd!

Heel snel geleverd!Top!

Vlotte levering

Besteld op 21-12, geleverd 22-12. Perfect!

perfect

doen wat ze moeten doen, snel en goed. Altijd op tijd me spullen, mankeert nooit wat aan.

Altijd goede service

Altijd goede service; in de winkel en on-line; alleen zit ik nu al vanaf 18/12 op mijn bestelling te wachten.........Gaat dit wel goed ????

Altijd goed

Snelle levering, goede service bij contact.

Altijd op voorraad, altijd snelle levering

Als ik iets nodig heb bestel ik altijd bij Zwoofs. Goed assortiment en snel Verzonden.

Late bezorging

Ze adverteren dat als je voot 23:30 besteld je het morgen thuis hebt, dat is sowieso niet waar, zelfs vaak niet als je voor 18:00 besteld. Soms als je gewoon in de middag besteld is het er pas twee dagen later. Ik zou er normaal geen probleem mee hebben maar als het op je voorpagina staat is dat wel een beetje jammer. De meeste websites doen dit wel iets beter.

Zoals altijd snel verstuurd en weer goed ontvangen

Probleem snel opgelost.

Bestelling niet binnen gekregen,mailtje gestuurd en kreeg al snel mijn bestelling binnen.

super

Ik had iets verkeerd besteld, ook dit was in een mum van tijd opgelost.

Altijd goede service, en Altijd snel in huis . Zeer tevreden.

Snelle bezorging

Snelle bezorging alleen vind ik op de site dat je de foto s niet meer kan zien moeilijker bestellen

Altijd goed en op tijd

De bestelling is altijd op tijd en kloppend, prima bedrijf!

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam