Ik plaats lekker met een bakje koffie op de bank via zwoofs site wat overigens erg duidelijk is mijn bestelling en rij op mijn gemak naar spaansepolder haal ik mijn bestelling op bij 1 van die toffe kerels en vertrek ik weer met een paar van die lekkere smaakjes.

zeer goed

komt snel binnen

Altijd goed optijd en goeie hulp bij vragen

Waar 1 ster minder Er is altijd ruimte voor verbetering, jullie communicatie is op en top Alleen ik mis op de site de plaatjes van wat je koop als dat weer terug kom mischien later als de smaakjes en alles wel weer mag dan heb ik echt niks om te klagen over jullie site Jullie zijn echt een top bedrijf Ga vooral zo door, en blijf altijd bij jullie bestellen Gr trouwe klant

Altijd goed

Altijd snel, juiste producten ontvangen, makkelijk bestellen.

Snelle verzending!

Snelle top service!

Goed verpakt en zoals beloofd in huis

Prima geregeld

erg slecht

Helaas is dit niet meer de Zwoofs die ik kende vanuit het verleden. Ik heb op 28 nov iets besteld, en nog steeds niet ontvangen :(

Snelle levering en goed product!!

Goeie online webwinkel!! Snelle levering en het juist bestelde product binnen gekregen!!

Goede service!

Advies is super goed,en kijken met je mee wat bij je past,met veel geduld :-)

Erg goede webshop

Goed ik ben er tevreden over

Snelle levering.

Zondagavond coils en smaakjes besteld deze waren dinsdag aangekomen. Snelle levering, goed verpakt en heldere track&trace. Zolang mijn producten daar nog te verkrijgen zijn zal ik er zeker weer bestellen.

Altijd goed

Verzending gratis en altijd binnen 1 dag. Retour zenden geen probleem. Alles altijd uitstekend!

prima. makkelijk bestellen, korte levertijd en goede afwerking

prima. makkelijk bestellen, korte levertijd en goede afwerking

Alles netjes bezorgd

Snel geleverd, het juiste product.

Zeer correcte levering

Zeer correct en snelle levering g

Snelle bezoeging

Super sevice

Levering niet op tijd

Bestelling zou gisteren, dinsdag 30 november geleverd worden maar niets ontvangen. Hoop dat het vandaag komt want de liquid is bijna op. Anders wordt er altijd op tijd geleverd.

Snel als altijd

Breed assortiment, snelle levering en duidelijke website. Jammer dat je een product niet meer kunt zien voordat je het koopt, maar daar kan Zwoofs niets aan doen. Het is het resultaat van falend en betuttelend overheidsbeleid.

Heb de besteling nog niet

Een week geleden besteld maar op heden niks ontvangen

Fantastische service

Ik had gemaild om advies te vragen i.v.m. aanschaf nieuwe e-smoker. Ik kreeg razendsnel advies, toegespitst op mijn vragen, duidelijk en vriendelijk. Daarna heb ik het geadviseerde besteld. Dit werd, zoals altijd, snel geleverd. Ik ben zéér tevreden over Zwoofs. Niet zomaar een aanrader, maar dé aanrader.

goede nazorg

Bestelling kwam niet aan. Keurig opnieuw binnen 1 dag geleverd