Uitstekend!

Supersnelle levering van heerlijke liquids!

Prima site

Word snel bezorgt . Ik bestel altijd via zwoof erg tevreden. En raad het iedereen aan.

Snel en gratis geleverd

De e-liquids die ik regelmatig bestel zijn bij Zwoofs iets duurder dan de winkel waar ik ze koop als ik daar in de buurt bent. Alleen voor online bestellingen betaal ik verzendkosten. Bij Zwoofs wordt de bestelling gratis geleverd waardoor ik uiteindelijk met online bestellen voordeliger uit ben.

Helaas verkeerd besteld.

Doordat er geen afbeeldingen te zien zijn een accu besteld i.p.v. de verdamper

Teleurgesteld

Altijd tevreden geweest maar heb nu een klacht aangezien ik de flesjes niet meer open kan krijgen. Ik moet nu een stanleymes gebruiken.

Altijd top

Snelle levering. Prima service Kortom TOP......

Goede ervaringen mee. Snelle levering. Reeds jaren inmiddels.

altijd top

goede website (ondanks de beperkingen vanwege regelgeving) en altijd snelle bezorging.

clearomizer besteld en deze de volgende werkdag al ontvangen.

Altijd goed en snel

!

Op & Top goeie Luiquid en snelle levering

Ik Koop al jaren bij Zwoofs hebben velen keuses en onderdelen voor je E ,smoker . Topper

Gewoon goed

Makkelijk en snel te bestellen

Ik heb goede ervaringen zowel in de bestelling als bezorging.

Helemaal niets op aan te merken

Goede informatie gehad de volgende dag mijn bestelling in de bus. Zoals altijd!

Goed snel en compleet geleverd, top gewoon

Zie boven

goede producten en nette website

ik ben erg tevreden met de geleverde producten, mooie prijzen en alles is netjes verpakt met beschermende materialen

TOP bedrijf

Super service

Altijd snelle levering en goed gesorteerd

Ik koop al jaren bij Zwoofs en ben erg tevreden over hun.

Goed product en snelle levering.

Geweldig product.

Veel keuze en een snelle levering

De keuze is enorm en mijn bestelling is snel geleverd. WT jammer is maar waar Zwoofs niets aan kan doen, is dat er geen afbeeldingen te zien zijn van de vloeistoffen. Is dan soms lastig de juiste te kiezen

Normale prijzen en fijne website

Perfecte zoekmogelijkheden op de site. Zowel op prijs, samenstelling, smaak en meer. Geen verzendkosten. Top.

Hele goede ervaring

Bestel al jaren en ben nog steeds erg tevreden. Klacht die ik 1 keer heb gehad werd meteen opgepakt en opgelost. Voor mij een betrouwbaar bedrijf.

Veel keuze, duidelijke site en snelle verzending

Excellent

Excellent

Prima winkel

Duidelijke website met veel keuze. De prijzen zijn laag. Na bestelling de volgende dag al geleverd

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam