Was super

Snel verzonden en gratis verzending super service

Zoals al jaren prima bedrijf

Ik damp inmiddels bijna 8 jaar en zolang ben ik ook al klant bij Zwoofs, dat zegt genoeg denk ik.

Mijn esmoker deed het niet meer binnen de garantietermijn. Gechat met zwoofs en een retourfomulier ontvangen. Nadat ik de esmoker heb opgestuurd, ontving ik al na twee dagen een nieuwe,

Alles in orde

De levering was snel en het product netjes verpakt. Alleen was de prijs van het pod system ietsje hoger dan bij de concurrentie.

Makkelijk te bestellen, snelle levering, geen verzendkosten

Altijd snelle bezorging en fijne klantenservice!

Mijn ervaring met Zwoofs is gewoon goed! Koop hier al geruime tijd en bezorging verloopt snel en correct. Ook als je klantenservice nodig hebt, zijn zij er voor je en dat is, jammer genoeg, echt niet overal zo.

Gewoon goed en snel.

Snelle levering.

Makkelijk bestellen afrekenen en volgende dag al binnen

Altijd snel en goed geholpen!!

Zeer aan te bevelen!!

Helemaal top

Helemaal top

Goede service en super snelle levering.

Prima geregeld

Uitstekende service

Niks op aan te merken

Glaasje ter vervanging voor mijn vape gehaald en voor ik het wist al bezorgd!

Super goed

Netjes en op tijd

Snel geleverd!!Uitstekend!

Nooit teleurgesteld

Super snel en betrouwbaar

Angelika

Zoals altijd uitstekend ,groot assortiment en op tijd geleverd !!!

Super goed

Duidelijke site en uitleg. En een goede sevice.

Snelle levering goede service en website

Levert snel

Bestel al jaren en altijd op tijd bezorgd en netjes verpakt.

Perfect en nauwkeurig

Alles was in perfecte en mooie staat, bestelling netjes op tijd ontvangen.

Top bedrijf!

Laatst een Smok X-Priv 225w kit besteld, meteen geleverd gekregen maar binnen drie maanden doorgebrand. Na een telefoontje te hebben gepleegd met Zwoofs mocht ik hem meteen terugsturen ter beoordeling. Al gauw kwam Zwoofs tot de constatering dat de batterij zelf kortsluiting had waardoor het buiten de garantie viel. Toch na enig intern overleg een gloednieuwe toegestuurd gekregen waarbij ik wel de belofte moest maken nieuwe batterijen te gebruiken. Veel tips en hulp gehad. Wat mij opviel is dat Zwoofs een erg persoonlijk, kleinschalig en meedenkend bedrijf is wat bereid is zo nu en dan z'n verlies te pakken zodat de klant tevreden is en dus uiteindelijk blijft bestellen

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam