Goede producten en zeer snelle levering.

Snel en betrouwbaar

Altijd snelle levering en altijd keurig en stevig verpakt. Van harte aanbevolen

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Bezorging

Het valt mij op dat de bezorging langer duurt als voorheen , vroeger had je het de volgende dag in huis maar nu gaan er 2 a 3.dagen overheen dat is jammer

Snelle service, prima kwaliteit

Helemaal top

moest voor een vriend een vape voor hem bestellen. even met ze gebeld om wat uitleg te krijgen en daarna gelijk wat besteld. top service

Levering binnen 1 dag

Veel keuze , snelle bezorging binnen 1 dag Door brievenbus geen verzendkosten Prima bedrijf

Altijd artikelen op voorraad, snelle levering, goede verpakking, kortom geen enkel minpunt!

Super vriendelijk en service gericht

Super vriendelijk en service gericht

Gewoon goed geregeld

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Goede service en veel kennis

Met mijn vragen over liquids werd ik goed en vriendelijk geholpen. Snelle levering.

Grandioos

Grandioos

Goede kwaliteits producten en een snelle levering

Goede kwaliteits producten En een snelle levering Heel erg tevreden!!!!

Correcte en goede ondernemer

Je krijgt wat je besteld dus geen verrassingen. En snelle, goed verpakte (gratis) levering.

Altijd perfect

Top bedrijf, qua sales maar ook qua aftershave de beste, onderscheidend bedrijf in E Roken, ook als er een probleempje is. Echte vakmensen.

Zou iets beter kunnen

Het goede was dat ik mijn bestelling snel binnen had gekregen maar er ontbrak een product. Over de mail had ik snel antwoord gekregen en dat het missende product direct opgestuurd zou worden maar na 1 hele week nog steeds het missende product niet binnen.

Flesjes gaan minder goed open.

Deze keer wat minder sterren. Bij de laatste zending zijn de flesjes moeilijker te open. Wat is er veranderd?

Top snel geleverd

Lekkende e sigaret lag volgens de klantenservice aan mijn e liquid

Beetje jammer dat een volgens zwoof niet lekkende e sigaret niet aan de e sigaret lag maar aan d eliquid.

super

ik heb voor het errst besteld en het kwam op de tijd dat er was gezegd en zag er super verzorgd en netjes uit

Vaste klant fijne ervaring

Goeie snelle service topppppperssss ga zo door

Gewoon goed

Ben via de chat prima geholpen , en een goed advies gekregen. TOP!

Veel keuze snelle levering

snelle service

als je besteld krijg je snel een email dat je het kan ophalen top service

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam