Doen wat ze beloven

Altijd netjes wat ik bestel leveren ze ook en binnen afzienbare tijd. Zo zit ik nooit zonder

Ruime keuze, snelle verzending

Ruime keuze, snelle verzending

snelle levering, ben tevreden

prima bella

Makkelijk om iets te bestellen

Altijd alles geleverd wat je besteld hebt

Altijd perfect

Altijd perfect qua snelheid, communicatie en afhandeling.

Erg tevreden

Zeer te vrede over het snelle bezorgen. En de feedback.

Fijn bedrijf

Bestelling snel ontvangen, in goede orde

Top webshop

Zeer snelle levering, 1 dag later in huis. duidelijke webshop, eerlijke prijs kwaliteit. 5 sterren waardig

Vandaag besteld, morgen in huis. Heel blij mee.

Zeer snelle levering

Goede producten, duidelijkheid, snelle verzending.

Super ben heel erg tevreden Gratis verzending is echt fantastisch

Zeer goede site

Altijd goede kwaliteit en service

Erg prettig en gemakkelijk bestellen.

Als je weet wat je wilt bestellen ben je zo klaar.

Zeer snelle levering.

Het is natuurlijk geen 5 sterren waard als een webwinkel je stuurt wat je besteld hebt en betaald. Wel 5 sterren waard zijn de volgende zaken. Heel weinig lucht in de verpakking die zeer strak om de bestelling zat De supersnelle levering. Maar de mededeling dat het invullen van de review maar enkele seconden kost is dan wel weer waanzin. Zeker als je de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid moet doorworstelen. Hahaha! En je dus daarna ook nog de emoticons moet verwijderen. Met vriendelijke groet.

Hartstikke goed.

Zie boven.

Bestelling volgende dag binnen.

Levering in het verleden prima, maar die beoordelingsvraag...

Ervaringen wat levering betreft prima, maar telkens die beoordelingsvraag terwijl mijn pakketje nog niet eens in de brievenbus ligt..... ongeloofwaardig onderzoek daarmee, telkens weer.

Snelle en exacte aflevering van bestelling.

Ik heb al lang goeie ervaringen met Zwoofs betreffende het afwerken van bestellingen online. Ben zeer tevreden!

Zoals ik van Zwoofs inmiddels gewend ben, wederom prima service in alle opzichten! Zeker bestel ik een volgende keer weer bij Zwoofs.

goed inpakt op de tijd snel bezorg ben zeer blij met zwoofs

Zeer slecht

Niet bezorgd.

zeer snelle levering van orginele producten

De bestelde producten werden dezelfde dag nog verstuurd en keurig bevestigd per email. Verder is te controleren of de producten van Aspire origineel zijn en dat is ook zo bij Zwoofs, kortom: keurig bedrijf met prima producten

Zoals gebruikelijk correct en vlot geleverd

Zoals gebruikelijk correct en vlot geleverd. Ik zou Zwoofs aanbevelen, maar uit principe beveel ik nooit een product, dienst, fabrikant, winkel of leverancier aan bij vrienden, kennissen of familie, omdat mijn ervaring niet meer kan zijn dan anecdotisch. Advies aan Kiyoh: Breidt de keuzes onder "Aanbevelen ?" uit : Ja / Nee / Ik beveel nooit iets aan

Snelle levering en prima service

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam