Heb het niet altijd de volgende dag maar ben erg tevreden.

Supersnelle en nauwkeurige levering

Supersnelle en nauwkeurige levering dat zeg ik!

Snel en goed

Product word snel geleverd en de kwaliteit is goed!

Meestal wel snelle levering!

Vrijdags besteld …..helaas pas woensdag geleverd( lag mss aan Post.nl?

Product netjes en snel ontvangen

Product netjes en snel ontvangen, helaas na een halve dag defect maar heb netjes een nieuwe opgestuurd gekregen

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf

Ik ben al zo'n 6 jaar klant bij zwoofs en ben altijd zeer tevreden over mijn bestellingen. Ook voor allerlei vragen kun je bij Zwoofs terecht. Ik ben een zeer tevreden klant en kan Zwoofs aanraden

Levering snel en makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en snelle service

Doen wat er beloofd wordt

Prima service en prijzen.

goede service

uit gebreid assortiment , alleen jammer dat er geen afbeeldingen meer bij mogen staan.

Spullen worden nooit snel nog, op tijd geleverd.

Heb meerdere malen spullen besteld maar het blijkt dat dit nooit op tijd aankomt. Het gaat met post.nl, en als ik bij iemand anders wat bestel dat ook met post.nl word verstuurd er NOOIT een probleem is. Hun standaard verhaaltje gaat als volgt: "Het spijt ons te horen dat uw bestelling nog steeds niet binnen is. Wij hebben de bestelling uiteraard dezelfde dag nog verzonden en overhandigt aan PostNL. Webshops in Nederland hebben tijdens Covid-19 helaas meer te maken met vertraagde leveringen. Dit komt omdat PostNL op het moment onder enorme druk staat. Ondanks dat winkels weer geopend zijn na de strenge lock down blijft Nederland massaal online bestellen, waardoor het brief- en pakketverkeer hoog blijft en er helaas vertragingen kunnen ontstaan. We horen gelukkig steeds meer berichten van klanten dat de bestellingen alsnog binnen komen. We gaan er dan ook vanuit dat uw bestelling in de komende dagen geleverd wordt." Sorry maar deze vlieger gaat al lang niet meer op jongens. Ik hoop dat ik alsnog mijn spullen krijg, maar dit is zeker de laatste keer dat ik bij deze webshop ga bestellen.

Ik bestel vrijwel altijd mijn vape ingrediënten hier en heb het altijd goed ervaren en ik zou het mensen zeker weten aanraden.

Zoals altijd top

Uitstekende service

Men help de klant met alle vragen

Volgens verwachting

Snel geleverd en alles naar verwachting.

Prima service.

Al vaker artikelen besteld. Bestellen makkelijk en altijd op tijd geleverd.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Goed, snel en correct.

Altijd een zeer positieve ervaring.

Goede service en snelle leveringen

Altijd goede en snelle service zeer tevreden klant

Snel en goed

Snel geleverd, en precies wat ik besteld heb.

Snel en goed

snelle afwerking en goed product

heel goed

goede service en beschrijving.

Goed en snel

Top service zoals gewoonlijk

2e bestelling bij zwoofs maar zeker niet de laatste! Duidelijke en snelle communicatie over de verzending. Overzichtelijke website maakt het bestellen echt een gemak.

Ik raad aan

Ik raad aan! Zeer snelle verzending en levering, veilig verpakte producten.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam