Had van bepaald merk en smaak een aantal flesjes besteld. Bleek dat er niet meer voldoende op voorraad was. Werd netjes gebeld en werd uitgelegd wat er aan de hand was en hoe we dit kunnen oplossen. Aangegeven dat ze me mogen verrassen met andere smaakjes en kreeg een heerlijk alternatief die past bij de smaken die ik had besteld. En dit alles zonder vertraging van verzending of ontvangst.

Goed en snel

Al weer een jaar volledige tevredenheid gegarandeerd.

Mooie e-smoker

Correcte levering, ben zeer tevreden

Super geregeld

Alles volgens planning gegaan

Bij een niet aankomst levering moet men erg lang wachten.

Normaal altijd op tijd afgeleverd. Bij mijn laatste bestelling werd er niets afgeleverd. Melding van gemaakt , maar tot op heden nog niets van vernomen

Twee coills waren kapot die ik had besteld

Ik had vorige week coills bij u besteld er waren twee stuk ik heb nooit last gehad van kapotte coills bij jullie .ben altijd tevreden over jullie,s service . Groetjes jvdlaan uit kerkrade

Snel geleverd volgens afspraak, goede prijs!

Ok

a

b

Uitstekend bedrijf TOPPIE

Als altijd, prima

Mooi assortiment, veel op voorraad, snelle levering en redelijke verzendkosten. Prima

Beste service

Snel levering.

Snel

Snel

Mijn favoriete webshop

Ik bestel al jaren bij Zwoofs, de klantenservice en producten zijn uitstekend.

Niet zo goed

De aramax flesjes gaan de laatste tijd erg moeilijk open, ik heb er een mesje bij nodig, erg vervelend. Dit doet zich voor sinds het ontwerp van de flesjes is gewijzigd

snel en betaalbaar

goede en snelle levering en betaalbaar! gr marc

Verzending altijd gratis maar wel snel

Goede website waar je makkelijk alles terug kunt vinden. Is ook wel nodig door de enorme verschillende producten.

Zeer snel bezorgd en keurig verpakt.

Fijne webshop, snelle levering

Bestel inmiddels geruime tijd bij zwoofs. Alles wordt keurig en op tijd verzonden, nog nooit meegemaakt dat het later verwerkt of verzonden wordt dan aangegeven.

Melo5

De e-leaf Tim melo 5 is een prima product. Ik heb al meerdere e-sticks gehad tot volle tevredenheid en ging nu voor een wat luxere. Nogmaals prima product MAAR: het top fill systeem is niet wat ik had verwacht. Je moet de bovenkant iets optillen en dan uitschuiven. Echter bij het eerste gebruik zat dit onderdeel al heel los!! Bij openschuiven valt de gehele bovenkant er af!! Met veel moeite kan je hem dan weer vast klikken….maar tijdens het dampen liet het bovenstuk/mondstuk steeds los en stond de tank dus steeds open. Uiteindelijk gevuld en met moeite vastgeschroefd en nu blijft hij zitten. Echter als ik de vloeistof moet bijvullen heb ik steeds hetzelfde probleem. De totale bovenkant komt los en het duurt een eeuwigheid om het er weer goed op te krijgen. Denk niet dat dit de bedoeling is als ik zo de reviews bekijk. Ik vrees dat ik een nieuwe tank moet bestellen

TOP

Altijd heel netjes en stevig verpakt en levering op de volgende dag. Een dikke 10

prima met garantie

een garantie probleem werd keurig afgehandeld

Super goed

Snel en efficiënt