Perfect geleverd wat ik besteld heb en netjes op tijd

Helaas is het allemaal wat moeilijker geworden (missen toch wel de plaatjes) maar de omschrijving klopte perfect

Altijd goede prijzen en snelle service !

Zeer goede ervaring

Van bestelling plaatsen tot verzenden toe. Alles perfect!

zoals de site beloofd. voor 21:00uur besteld, netjes volgende dag geleverd

Top bedrijf.

Alleen maar goed :-)

Producten altijd snel geleverd en op de online chat wordt je heel goed geholpen als je vragen hebt

Vandaag besteld morgen in huis.

Uitstekend, goede kwaliteit en snelle levering

Al jaren tevreden klant

Next day delivery

Perfecte afhandeling en supersnelle levering

Zie boven

Volledig aanbod

Fijn dat de batterij die ik wilde hebben beschikbaar was, helaas moet ik gokken of het de juiste is, omdat er geen plaatjes bij staan. Dat is erg irritant.

Een super site en super goede service

Supersnelle levering, zelfs naar ander postadres

Op vakantieadres volgende dag geleverd

Lekker snel en accuraat

top!

Duidelijke website, veel aanbod en volgende dag in huis.

Uitstekende service

Makkelijk bestellen, afrekenen en vlotte ( gratis) levering dmv briefpost

Super goede levering en goede producten

Goeie service en geweldige snelheid.

Erg blij met de service en snelheid van de bezorging. Alleen vind ik het erg jammer dat jullie de Innokin Jem coils niet hebben. En wat ik ook jammer vind is dat de liquids vier maanden over datum zijn, maar goed ik begrijp het wel. Maar jullie krijgen van mij een cijfer acht. Lieve groet, Christine

Verschikkelijk

3 pods en 5 liquids gekocht. 1 pod deed het niet, aangegeven bij zwoofs en als antwoord gekregen dat er geen garantie op pods worden gegeven dus dat ik pech heb. Als je ergens iets koopt ga je er van uit dat het werkt maar hij geven ze daar blijkbaar niks om.

Top zo als gewoonlijk

Gezocht, gevonden, besteld, en ontvangen PERFECT!!!!

Prima service, snelle reacties bij vragen.. en gaat er iets mis dan zullen ze er alles aan doen om het op te lossen!

Zwoofs doet en leveren zoals gezegd en beschreven.

Snelle correcte levering. Je krijgt wat je ook verwacht. Goede zaak. En waar vind je nog een online winkel waar je geen verzendkosten hoeft te betalen.... Groeten Tony Middelburg

Bestel al langere tijd bij Zwoofs altijd netjes verpakt, volgende dag in huis zoals ze beloven. Prima internet zaak, ga vooral zo door

Top bedrijf

Altijd goede service ,veel keuze en snelle verzending

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam