Top service!

Top service verleend na mankementje aan een coil

Altijd netjes op tijd, netjes verpakt. Helaas mijn fout heb de verkeerde besteld

Slechte garantie/DOA afhandeling

Enige tijd geleden een set 18650 Batterijen besteld. Normaal nooit problemen gehad met Zwoofs. maar helaas waren de batterijen DOA Capaciteit was maar de helft dit viel niet meteen op en heeft enkele dagen geduurd om te ontdekken. (testen op lader etc) Helaas heeft Zwoofs het beleid dat deze artikelen een garantie/DOA termijn hebben van 24 uur. zodoende moet ik er binnen 24 uur achter komen dat capaciteit niet correct is (erg lastig) Dus let op bij je aankoop van bepaalde artikelen gezien deze maar een garantie termijn van 24 uur hebben !!

Mij bestelling niet binenbgekomem

Mijn bestelling is nog niet binnengekomen Ik heb gisteren PostNL gebeld en die zeggen dat het vandaag binnen moet komen

prima hoor

de site is sinds een tijd veranderd en dat maakt voor mij het zoeken iets onoverzichtelijker.

Professioneel en perfect service verlening

Altijd super !!

Altijd super !!

Goed kreeg het product snel

Zeer snelle reactie goed bezig

Super! Snelle levering

Great service

Great service

Soms goed en soms niet. Krijg mijn pakket soms pas na 4 dagen.

Tuitjes van de flesjes zitten los

Snelle levering en normaal ben ik altijd heel tevreden maar nu heb ik ook al bij het tweede flesje dat het tuitje in de dop vast blijft zitten en als ik het eruit weet te peuteren en op het flesje klik, blijft het niet zitten; bijvullen en hop het tuitje valt eraf, weg vloeistof! Erg zonde. Millers Silverline watermeloen

Ik heb het als goed ervaren.. en altijd op tijd ... super hoor en thanks zwoofs !!!

Zoals altijd weer geweldig

Snel duidelijk klantvriendelijk

Top zaak

Snelle en nette levering en een groot assortiment hoogwaardige e-sigaretten en liquids.

Zoals altijd perfect!

Zoals altijd prima producten en snelle gratis levering.

Nette en snelle ervaring

Duidelijke website en snelle verzending.

Zelden komt het op de afgesproken tijd aan!

PostNL geeft niets om gemaakte afspraken. Ik overweeg een andere leverancier te zoeken.

Heel goed.

Altijd snel, gratis levering, altijd goed bereikbaar en staan je netjes te woord bij vragen.

Uitgebreide keuze, snelle levering

Zwoofs heeft een uitstekend assortiment en voor ieder wat wils. Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis zonder verzendkosten! Prima webshop die ik iedere vaper kan aanbevelen.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam