Perfect!

Alles super!

Goed behulpzaam.

Snel en goed

Altijd goed

Nog nooit problemen met Zwoofs gehad. Echt een hele betrouwbare leverancier

geweldig

uitstekende service

Precies goed

Zo doe ik graag zaken: snel, accuraat en makkelijk. Zwoofs is de enige plek waar ik mijn vape-benodigdheden koop, omdat ik gewoonweg niets beter en makkelijker zou kunnen vinden.

Altijd goed en snel, Zeer tevreden

Ik bestel al jarenlang mijn smokersspullen bij Zwoofs. Vaak tweemaal in de maand. Altijd zeer tevreden. Telkens weer dezelfde beoordeling is onnodig. Nogmaals zeer tevreden over Zwoofs

Prima zoals altijd

Snel geleverd de brievenbus post!!

Supersnelle levering!

Heel prettig om extra info te kunnen krijgen via een chat-programma “in de APP”, en daardoor direct antwoord te krijgen op gestelde vragen.

Gewoon prima geregeld allemaal.

Best alwel een tijd klant bij Zwoofs, en al vaak iets besteld, en er is nog nooit iets verkeerd gegaan.

Altijd perfect

Beste en snelste service. OOK als een keer iets niet oke is. Dan wordt er altijd naar een passende oplossing gezocht zonder enig bezwaar.

Makkelijk besteld, ruime keuze en snel geleverd

Ideaal om even liquid of diy spullen te bestellen. Goed assortiment, snel in huis en het feit dat je geen verzendkosten betaalt is een absolute pre.

Goede services

NVT

Super snel

Super snel En altijd op voorraad

3 dagen levertijd te lang

Normaliter altijd snelle levering, en plots zonder enige melding 3 dagen levertijd. Alsnog naar de winkel gemoeten voor alternatief.

Altijd in orde en op tijd

Wat en hoe laat ik ook bestel ,het is altijd correct ,en op tijd . Klasse

Altijd vandaag besteld morgen in huis Toppie

Goede en snelle levering

Goede ervaring, het enige wat ik erg jammer vind is dat er nooit geen korting of aanbiedingen komen over het bestelde producten.

Gewoon prima geleverd zoals beloofd op de website.

Snelle correcte levering.

Snel

Snel

De bestelling word netjes en snel bezorgt

1 woord Geweldig!

1 woord Geweldig!