maklijk snel en op de tijd

maklijk snel en op de tijd

Goede info, snelle bezorging

Lekker snel

Gewoon zoals het hoort. Duidelijk, snel, gewoon goed.

Mijn ervaring is prima, Ik heb meerdere keren gehad dat ik niet heb gekregen wat ik bestekde en of dst yet tenlaat binnen kwam. Het fijt dat niet meer kan zien wat je koopt is erg jammer en enduidelijk, maar dat zijn nou eenmaal de regels. Een paar goede dingen zijn, De prijzen van E liqued, voor 6 uur besteld volgende dag in huis, geen verzendkosten en makkelijk betalen

snelle levering en goede producten

Snelle levering goede producten.

Fast delivery and everything is correct!

minder dan normaal

Normaal krijg ik de bestelling echt de beloofde volgende dag, de laatste keren zit er een dag tussen. dat is jammer.

Uitmuntend

Zeer snelle levering. Geen bezorgkosten. Ruime keuze en zeer goede servicedesk. Mijn vaste leverancier!

top geregeld en snel binnen

overzichtelijk en snel verzonden

Prima bedrijf

Alles wordt snel geleverd, keurig

Prima en snelle levering

Gaat helemaal prima zo

Gaat helemaal prima zo

Top zaak!

Helder en duidelijk. Goeie klantsupport

Factuur ontbreekt

Jammer dat er nog geen moeite wordt gedaan om een factuur bij te voegen

Snel en goed

Gewoon heel goed!!!

Snel bevestigingsbestelling,altijd op tijd,veel keuze,gratis verzending!!!

als altijd prima

snelle levering.

Laatste tijd erg laat

Ik bestel donderdag's en ontvang het pakketje de laatste tijd op dinsdag :( Voorheen altijd op zaterdag

Hele goede winkel

Heel veel keuze en snel bezorgd

Ruime keus, goede prijzen

Goede snelle service, snelle levering.

Geen onzin, snelle levering.

Mooi duidelijke website met een uitgebreid assortiment. Gratis levering is helemaal top en de levering is ook nog eens gewoon snel. Geen raar gedoe met een klein dingetje in een veel te groot doosje waarvoor je meer verzendkosten betaald, maar wanneer het per briefpost kan, wordt dit ook gedaan. Erg tevreden!

Top service!!!!

Helaas was mijn in april bij Zwoofs gekochte Justfog stuk. Ik kon het apparaat opsturen en binnen een dag had ik reactie en binnen 2 dagen heb ik een fonkelnieuwe toegestuurd gekregen. Superservice!

Perfecte service

Een keer had ik mijn bestelling binnen 5 dagen niet ontvangen en stuurde ze een mail, om te vertellen dat ik mijn bestelling niet had ontvangen. Volgende dag stuurden ze mij mijn bestelling opnieuw op.

Geweldig zoals altijd

Cairostraat 64