Best service

Snel en gratis aflevering.

Geweldige webshop

Bij Zwoofs heb ik altijd keurig netjes op tijd mijn liquids

Na aanraden van een medewerker de JustFog fog 1 kit gekocht. Bevalt goed! Goede service en snel bezorgd.

Goed en snel!

Goed en snel geleverd.

Correcte levering en goede kwaliteit

Nooit iets ontvangen

Dit is niets voor Zwoofs, maar ik heb helaas nooit mijn bestelling ontvangen. Morgen maar eens bellen.

uitstekend

alles ok

goede ervaring

alleen was mijn coil na 2 dagen al aan vervanging toe omdat alles als verbrand smaakte kwam wel als nieuw uit de verpakking

Zoals altijd perfect uitgevoerd

Een wat grotere bestelling werd direct en compleet geleverd in een deugdelijke verpakking.

Goed bedrijf

Zeer snel bezorgd

Super service

goed overzicht van wat je besteld

snel en makkelijk

Prima webshop en snelle verzending

Jammer dat er geen foto's meer geplaatst mogen worden. Het is nu vaak een hele uitzoekerij. Desondanks nog steeds een prima webshop, geen verzendkosten en snelle levering. Ga zo door!

Een hele goede service.

Mijn bestelling was na 5 dagen nog niet afgeleverd en ondanks dat dit niet de fout van Zwoofs maar van Post.nl was is er direct een nieuwe bestelling naar mij toegestuurd. Tevens kreeg ik een duidelijke email waardoor ik mij als klant serieus voelde genomen,door de goede service en adequate afhandeling raad ik Zwoofs ten zeerste aan!

Enige min punt is dat een van de pods lekte en de andere pod in de zelfde verpakking nergens naar smaakte. Verder prima.

Snelle en correcte levering

Prima, niets aan toe te voegen.

Altijd perfecte levering

Netjes alles altijd goed geleverd

Snel geleverd.

Snel geleverd. Correcte levering.

Snel

Prima site en snelle levering

Altijd goed en op tijd.goed geïnformeerd via de mail ook

Perfect en snel

Altijd goed

Goede klantenservice

Bestelling kwam te laat vanwege drukte bij post.NL. Maar Zwoofs reageerde netjes en uitgebreid.

Goed en snel

Levering altijd zonder verzendkosten, fijn als je eerst iets wil proberen. Nog dezelfde dag geleverd en goede prijzen.

Geweldige e-shop!

Bestelling gaat altijd gemakkelijk en je krijgt ook altijd gelijk je bevestiging. Ik haal het altijd zelf op en wordt daarbij ook altijd heel vriendelijk geholpen. Heb je een vraag kan je die ook altijd stellen, je krijgt altijd gelijk antwoord waar je wat aan hebt. Prima winkel met zeer klantvriendelijke medewerkers.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam