Super!! Snelle bezorging en goed verpakt

Snelle levering goedcverpakt!

Op tijd.

Liquids per 10, past in een envelop.

Geweldige service

Ben altijd tevreden over zwoofs, vindt het alleen jammer dat je niets meer kan zien, maar ja daar kan zwoofs niets aan doen

Snel, altijd goed

Zwoofs heeft en goed assortiment. Bestellen is zo gedaan en de levering volgende dag. Perfect.

Bezorging...

Al meerdere malen (ondanks pakket levering) de bestelling te laat binnen. Ik blijf nog bestellen bij zwoofs....maar 2 of 3 dagen na de leverdatum is niet ok (geen corona excuus...andere leveranciers leveren wel binnen een redelijke termijn)

Leveringen regelmatig aantal dagen te laat.

Is sinds de jaarwisseling slechter geworden. Voorheen altijd netjes max 2 dagen later binnen

Brieven bust post heeft wat vertraging waardoor ik twee/drie dagen moet wachten voordat het is bezorgd. Producten netjes verpakt.

De service is altijd super

Snelle bezorging

Altijd netjes op tijd..Zoals gezegd ‘vandaag besteld morgen in huis’ klopt als een bus.

Eerlijke en vlotte verzending ! Zoals altijd weer top !!

Weer prima!

Snelle levering. Top kwaliteit.

erg goed

erg goede webshop en snele bezorging

Veel keus

Veel keus, snelle levering, complete bestelling vakkundig verpakt en... Ik was €5,- goedkoper uit dan bij andere leveranciers.

Goed duidelijk snel

Goed snel duidelijk vlot , netjes

Grandioos

Ik bestel hier zeer regelmatig , service en kwaliteit zijn gewoon uitstekend.

Uitstekend!!!!!!

Altijd mooi op tijd!!

Goede service alleen jammer dat je het product niet beter kunt zien maar dat is niet jullie schuld.

Goede prijzen, snelle levering

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Heel erg slecht

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet gekregen

Product dat ik zocht niet op voorraad, kundig advies en een mooi alternatief

Normaliter haal ik graag EUKA Menthol liquids, deze waren niet voorradig. Na een appje kreeg ik een mooi alternatief merk aangeboden om eens te proberen. Gelijk een paar smaken besteld van een ander merk. Inmiddels is EUKA weer op voorraad! :)

Goede snelle service

Duidelijk wat je krijgt. Snelle levering.

Duidelijkheid

Snel en goedkoop