Zoals altijd snel en goed geleverd

Waar ik soms bij andere webshops van vape winkels lang moet wachten op mijn bestelling is dat bij zwoord een heel ander verhaal De levering en is ook echt de volgende dag, en als ik het echt snel moet hebben ja dan rij ik even langs echt super

Gewoonlijk perfect

Vrijwel probleemloos geleverd

Altijd correct bezorgd.voor 18.00 besteld ,volgende dag in de brievenbus.

Snelle topservice

Geweldig assortiment, snelle levering en dat gewoon gratis bezorgd door de brievenbus. Ideaal!

Zeer snelle levering

Zo als altijd goed en snel

Zo als altijd goed en snel en als er iets is reageren ze altijd goed

Geweldige service

Geweldig! Altijd even vriendelijke en behulpzame klantenservice. Reageren snel. En de verzending gaat ook altijd prima.

Altijd super snel in huis Al jaren klant bij zwoofs

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Gewoon goed &veel keuze&veel smaakjes ..

Ben goed geholpen goeie uitleg.. (ook via de app )super zaak tot nu toe... .nu lekker genieten van mijn PRIME X met smaak waffle legend... P.S mijn vrouw is super blij met de IVG -bar- en de smaakjes ..... tot snel

Ik ben dik tevreden

Alles wat ik bestelt hebt is altijd netjes verpakt in een doos of envelop. En de volgende dag in huis. Goeie site Zwoofs

Klantvriendelijke website, snelle levering.

Heel tevreden over de e liquids, prijs/ kwaliteit en de beloofde levertijd die meestal ook accuraat is. Minder tevreden met de Joyetech Cubis / eGo AiO / eGrip2 BF SS316 Coils (5‑Stuks) Deze maken niet altijd contact met de A10 probox van Joytech. Dit door onderlinge minimale grootte verschillen. De coils die bij een nieuwe box geleverd worden passen wel in de oude alsook in de nieuwere versie van de A10 probox. Mvg, Veroon vd waarsenburg

direct gereageerd op mijn vraag

Woensdag bestellen en vrijdag in huis... Ideaal.!!

Mijn bestelling werd netjes en correct de volgende dag geleverd, heel fijn!

Goeie service, slechte levering

17 augustus bestelling geplaatst en vandaag 22 augustus mijn bestelling nog steeds niet binnen. Weet dat dit komt door post NL

Snelle bezorging duidelijke site.

Wat ik er bestel komt altijd goed aan en netjes verpakt.

Alles klopte

Bestelling komt altijd op tijd

Snel geleverd, goed product

Vrijdag besteld, zaterdag in de bus!

Supersnel en goedkoop. Mijn coils koop ik voortaan hier. Geen verzendkosten dus dat is geweldig fijn.

Fijne website snelle levering

netjes op tijd bezorgd

gewoon volgende dag bezorgd.

Ruime keuze snelle levering

Duidelijke webshop. Snelle levering en nog gratis ook! Ook mijn complimenten aan het personeel van het filiaal in Spijkenisse. Ze nemen de tijd voor je om je goed te adviseren.

alleen jammer dat er geen foto's meer bij zitten

Goede service en vriendelijke klantenservice

Ik kon een bestelling niet goed plaatsen maar door middel van whats ap is hrt toch in orde gekomen. Goede en snelle service

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam