Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb vrijdag mijn bestelling geplaatst vóór 18:00, en verwachtte het product op zaterdag. Toen deze op zaterdag nog niet bezorgd was ging ik er van uit dat het dan op dinsdag wel zou komen, gezien brievenbuspost niet op maandag bezorgd wordt, maar ook dat is niet gebeurd. Ik kan dus geen betere beoordeling geven dan 1 ster.

Snelle levering!

Nog nooit teleurgesteld door Zwoofs. Bestellingen zijn altijd compleet en snel geleverd. Echt een top(web)winkel!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Perfect zoals altijd !

Altijd perfect , super service

Goed maar product is stuk

Hi, heel fijn voor de snelle levering etc. maar na 5 dagen gebruiken krijg ik de cel niet meer open om bij te vullen. erg terleurstellend.

Snelle levering, goed communicatie.

Mijn bestelling is makkelijk te plaatsen door de goede en duidelijke website. Goede communicatie omdat er snel een bevestigings e-mail wordt gestuurd met een factuur als bijlage. De bestelling werd ook zeer snel geleverd. Top!

Snelle levering zoals altijd.

Snel en goed

Bestelling verliep bijna zoals beloofd. De binnen 1 dag bezorging werd niet gehaald. zat een dag tussen.

Altijd goede sevice

Na mijn bestelling gedaan te hebben ontving ik gelijk een bevestigingsmiddelen en de dag erna werd alles keurig netjes geleverd

Gewoon de beste die er is

Ik was al een klant van Zwoofs en ben gewoon terug gekomen omdat Zwoofs gewoon de beste is. Geen gedonder, geen slechte kwaliteit en geen rommel. Ze verkopen gewoon de beste ne daarom ben ik er weer nadat ik gestopt was.

Leveren altijd op tijd

Leveren altijd op tijd

Zoals altijd goed!

Bestel al enkele jaren bij Zwoofs en raad altijd aan andere dampers. Snel verzonden en gratis wat gewoon heel fijn is. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Justfog Q16 Pro.

Altijd goed

Nu 2 jaar dat ik er bedtel en altijd komen ze de afspraak na. 1x een kink in de kabel gehad maar dat lag aan postnl. En zij hebben dat toen opgelost voor me. Geweldige zaak.

Gewoon goed en snel

Snel, precies en makkelijk

Snelle levering, makkelijk te bestellen zonder extra kosten..op tijd en betrouwbaar.

Supersnelle levering,goed en snel contact via WhatsApp,heel groot assortiment

niks ontvangen

ik heb niks ontvangen. Geen goede keuze

De bestelde producten waren goed verpakt , ik kon de levering tracken en het was goed verpakt. Enige min pintje is dat ze mijn gebruikelijke merk niet meer hebben en ik ook niet weet of het nog terug komt

altijd goed

snelle en goede levering, niet duur en goede kwaliteit..gr

Snel geleverd ben er super blij mee

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam