Geweldig!

Goede en snelle levering

super

Bij problemen wordt het gelijk opgelost

Erg snel met leveren

Bestelde altyd bij roken.nl maar dat is nu voorbij bedankt zoofs

Mijn ervaring is zeer tevreden.

Gewoon snel verzonden en waarschijnlijk een van de weinige zonder verzendkosten ongeacht het bedrag. Dan kan je nog eens bepaalde eliquids uitproberen.

Snelle en correcte levering

Goede bestelsite, gemakkelijk navigeren en een snelle en correcte levering! Ga zo door!

vlotte levering

Goede producten voor n leuke prijs

Altijd snel

Snelle levering en goede kwaliteit

Heldere website, altijd snelle levering. Telefonische ondersteuning perfect

Zeer goed, als altijd...

Een nadeel... iedere keer als ik iets koop, vraagt men of ik mijn mening wil geven. Ik vind dat vervelend. Ik heb dat in het begin gedaan en als ik niet tevreden zou zijn, zou ik niet terug komen.

snel en vakkundig geleverd!

na mijn bestelling meteen de volgende dag geleverd en precies wat ik heb gevraagd.

Snelle levering. Goede telefonische info. Niets op aan te merken.

Zo goed als altijd op tijd en de juiste bestelling.

Vriendelijk, behulpzaam EN geweldige service!

Contact gezocht met de klantenservice van Zwoofs omdat mijn nieuwe Pico Plus het niet ineens niet meer deed. Het is helemaal opgelost inclusief tips en tricks en ik ben weer helemaal blij. Contact met de klantenservice was zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Dankjewel Julian!

Hebben niet meer alles wat ze eerder wel hadden

Ik bestel al jaren bij Zwoofs Een paar nieuwe Eleaf kits, coils en ook clearomizers. Nu zou ik voor de clearomizers naar een andere zaak moeten. Dat doe ik niet. Dus ik blijf niet langer klant

Goede service, snel en vriendelijk.

Perfect als altijd

Ze doen wat ze beloven,

Prima, snelle levering zoals beloofd.

Bestel al jaren. Prima service, ook als je belt word je goed geholpen.

Groot assortiment, snelle verzending.

fantastisch goed

super zoals altijd goed en snel geregeld en geleverd en ook belangrijk !! GRATIS geleverd in deze dure economische tijd echt fijn gewoon simpel een echte aanrader

Goede service en snelle levering

Service

Ik had een Argus Pro besteld en merkte problemen op. Deze is zonder enig probleem vervangen voor een nieuwe

helemaal super

Ik kom altijd persoonlijk in de vestiging Rotterdam-Noord want daar staan hele goede en vriendelijke balie-medewerkers, die veel verstand van zaken hebben en die mij altijd heel professioneel helpen! Geweldige mensen en daar mogen jullie trots op zijn!

Super snel

Altijd snel en correct!

De site is zeer klantvriendelijk en professioneel. Bestellingen worden zeer snel geleverd.

Duidelijke Site, Snelle levering

Het is wat lastiger om producten te zoeken, maar dit komt door onze regering. Gelukkig kan je ook een beetje rondneuzen op de site van de fabrikanten. Bestellen was snel genoeg, met handige hyperlinks in de omschrijvingen zodat je makkelijk accesoires e.d. kan vinden. Iets meer duidelijkheid over welk percentage eliquids geschikt zijn voor je gekozen vape kit was wel welkom geweest.

Cairostraat 64

3047 BC Rotterdam