Scammers. Highly NOT recommend this service

Charged money for an order and didn’t send a parcel.

Onprofessioneel. Veel te laat verzonden en geen antwoord na contacteren

Mijn bestelling gemaakt op 19/03 en pas verzonden op 26/04. Wanneer ik via de site contact probeerde te maken kreeg ik zelfs geen antwoord.

Ik wacht al 14 dagen op mijn bestelling.

Ik wacht al 14 dagen op mijn bestelling en op mail wordt niet gereageerd. Groot assortiment of niet doet er niet toe als de communicatie bar en boos is.

Geen contact

Ik heb 10 dagen geleden wat besteld, maar ik heb nog steeds niks ontvangen. Ik heb meerdere mails gestuurd, maar krijg geen reactie.

Ontevreden met de duur van de levering en geen contact

Ik heb mijn bestelling drie en een halve week geleden gedaan en de bestelling komt nu pas binnen. Ook niet even een mailtje sturen dat het later word verstuurd ofzo. Dat moet ik allemaal zelf uitzoeken. En 3 weken later leuk een bericht terug zonder excuses of iets. Slechte zaak. Slechte winkel misschien.

very bad service

After placed order, there are no single update of any information for delivery and status even reason for delay. . Also no response of any customer service email. Finally reached out someone via call and excuses of " busy " and asked to cancel the order if I cannot wait another 2weeks which makes total 3~ 4 weeks delivery. I certainly complaint about " incorrect ' delivery terms in webshop ( which is 72hours delivery ) but just kept asking to cancel if I cannot wait. Someone only can order who can wait 1month delivery term.

Slecht

Schilderdoek 23 januari besteld. Inmiddels 7 januari en nog niks binnen. Geen track en trace, geen bericht niks. Op de site inloggen gaat ook niet meer. Ik hoop dat de bestelling nog bezorgd word maar ben er bang voor. Wat een afgang.

Pluspunten

snelle en prima prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

Super snelle levering bij vragen duidelijk geantwoord

Pluspunten

Wat een service!!!!! Mijn pakket is vermist geraakt in de post en er wordt gewoon direct een nieuw pakket opgestuurd! Helaas zat daar een verkeerde tube bij, maar even bellen en ook die werd direct nageleverd! De mensen staan je vriendelijk te woord en je wordt goed geholpen. Jullie verdienen een dikke pluim!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen, na bijna 1 week nog niets ontvangen !!!! :-(

betere communicatie van levering en LEVEREN !!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Doeken hadden beter ingepakt kunnen worden. Het is een wonder dat de doeken niet zijn beschadigd.

Pluspunten

Niet duur, duidelijke site, kwaliteitsdoeken.

De vermoedelijke leveringsdatum mag gemeld worden

Pluspunten

Zeer groot assortiment schildersdoeken. Grote maten! Snelle levering en perfect in orde! A+

Pluspunten

goede overzichtelijke site makkelijk te bestellen snelle levertijd goede prijs - kwaliteit

dozen zijn met blauwe banden dichtgemaakt, deze snijden in het karton. Het lijkt dat je dan een zwaar gehavende zending binnen krijgt, gelukkig zijn de doeken niet beschadigt en zien er prima uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding

De tijd tussen bestelling en ontvangst was te lang, haast een week. Heb moeten belllen waar het bleef!

Pluspunten

Snelle levering, goede doeken. Goed ingepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding!

Klant even op de hoogte stellen als levering langer duurt, vanwege product dat niet op voorraad is. Op de site wordt nl. een levertijd binnen 48 uur aangegeven. In mijn geval duurde de levering 8 dagen na bestelling. Vervelend als je erop rekent.

Pluspunten

Een heel groot assortiment schildersdoeken en een zeer snelle levering

Mogelijkheid om het aflevertijdstip of minimaal de afleverdag vooraf bekend te maken, is nu niet mogelijk door verzending als partijpost. Is geen groot issue want als de email komt dat de zending verzonden is komt het meestal de volgende middag.

Pluspunten

Toen bij het uitpakken van de bestelde schildersdoeken bleek dat er fouten waren gemaakt werd na de melding hiervan alles snel hersteld. Ik mocht zelfs 2 fout afgeleverde doeken behouden zonder dat ze terug moesten worden gestuurd.

Melden op de site welke en hoeveel schildersdoeken er op voorraad zijn.

Pluspunten

Snelle Levering van Kwaliteitsspullen tegen Redelijke Prijzen.

?

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, bijzondere maat op voorraad, geen opmerkingen!

None!

Pluspunten

Snel en correct

had doek 3 D besteld maar gewoon doek geleverd?? Misschien slecht aangeduid in folder

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle opvolging Het moment van verzending aan de klant mailen Prijs van de verf was goed

Misschien jullie assortiment schildersmateriaal uitbreiden, Zoals: penselen, additiven (verf opdroog vertrager,............), het is natuurlijk veel handiger om alles op één plaats te bestellen en zo ook maar 1x verzendingskosten te moeten betalen. De verzendingskosten zijn ook aan de dure kant, bestel vaker via internet en is regelmatig toch goedkoper

stevinstraat 7

1171XW Badhoevedorp