Snel en niet duur

Past precies

Mijn mandje past perfect, ik ben weer helemaal blij

heel fijn!

goed geholpen vooral door patrick vind deze winkel aanrader

Scooter spiegel besteld ,netjes verpakt en goede kwaliteit

Het contact via de mail verliep bijzonder snel, adequaat en prettig.

Ik had een stokkenhouder besteld om aan mijn rolstoel te binden. Er kwam echter een heel andere binnen. Ik had deze niet besteld - en hij was ook niet op mijn rolstoel te bevestigen. Ik heb er een mail over gestuurd en kreeg al binnen een paar uur antwoord. Met foto's er bij van wat ik had moeten krijgen. Ik heb een mail terug gestuurd, ook met foto's van wat ik gekregen had. Ook dit keer weer binnen een paar uur een reactie. Ze zouden de goede sturen en ik kreeg een bon om de andere gratis retour te kunnen sturen. Allemaal even vriendelijk, adequaat en snel.

mooie stevige wielen.

Goed gelagerde ( dubbel Z lagers) wielen. Een stevige constructie, en ze zien er mooi uit. Het kost iets meer , maar dan heb je ook wat. Erg handig dat je ze kan gebruiken voor 2 verschillende asmaten.

Had een rollator poncho besteld. Uitgepakt en toen bleken er riemen in de binnenzak te zitten. Deze zijn bedoeld om de poncho vast te maken aan de rollator. Dit lukt niet, omdat de zak dicht is. Gebeld en goed geholpen. Werd teruggebeld. Maar zelf kunnen ze er ook niets mee. Misschien een tip om de fabrikant hierover te informeren?

Snelle complete en ongecompliceerde levering en service

Snelle complete en ongecompliceerde levering en service

slechte service

ik heb geen goede ervaring, ik kreeg het artikel helemaal netjes verpakt binnen, daar was niets op aan te merken, toen ik het wilde gebruiken, snapte ik niet zo goed hoe ik het moest gebruiken dus belde we op, kregen we te horen moet je naar het plaatje kijken en anders naar Den Haag komen, dat is niet naast de deur voor mij. Op het plaatje zie je totaal niet hoe je het moet gebruiken dus nu zit ik met een artikel wat duur was en niet gebruikt wordt. Bedankt voor de fijne service NOT

Goede kwaliteit

Snel en accuraat

Smiddags besteld en de volgende ochtend al in huis. Topklasse

goede en snelle service

goede en snelle service ook bij vragen snel antwoord

Goed netjes verzorgt

Alles vlekkeloos verlopen en de kabel goed kunnen aanbrengen.

Alles perfect

Goede levering en snel

Geen opmerkingen, zeer tevreden

Prima levering

Product goed service goed

Uitstekende service en leveren goed materiaal.

Snelle reactie ontvangen en daaropvolgend een snelle levering. Uiterst tevreden.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik werd prima geholpen, goed service en snelle levering

Verlengde duwstangen voor rolstoel binnen gekregen,heel keurig verpakt en snel binnen,en het is nu een verademing om achter de rolstoel te lopen.

goede zorg

OPLICHTERS PUR SANG

kleden je product helemaal uit tot een waardeloos product en verwachten dan dat je alles bij hen terug koopt

Ik doe niet mee aan dit soort dagelijks binnekomende beoordelingen

!

Slecht

Er was geen Nederlandse gebruiksaanwijzing b8j. Ik heb het teruggestuurd . Zo heb ik er n8ks aan.

super prijzen

super snelle levering en snel en goedkoop voor goede producten

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag