super prijzen

super snelle levering en snel en goedkoop voor goede producten

mijn ervaring was goed tot ik mijn bestelling moest terug sturen en de verzendkosten moest betalen e dat onde4 rembours on

De rollator is weer compleet!

Mooi dat r zo veel op voorraad is; snel geholpen.

laatst viel ik 's nachts en brak een wiel van mijn rollator. De volgende morgen een nieuw wiel besteld en dat had ik de daaropvolgende dag al in huis. Prima service, bedankt.

Duidelijke site, vlot besteld en snel geleverd.

Bestelde rolstoelbanden kwamen keurig op tijd

Vlotte levering

De bestelde materialen werden vlot geleverd. De volgende dag was alles binnen.

Scootmobiel aangeschaft. Mijn moeder kon meerdere uitproberen. Snelle levering

CORREKTE LEVERING

De bestelling werd afgeleverd zoals het hoort. Vlug en degelijk; geleverd zoals het was besteld.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd, maar niet 100% afgewerkt

De levertijd was, zoals beloofd, supersnel. Reeds de volgende dag door PostNL bezorgd. Het rijcomfort is t.o.v. mijn vorige model, ook een Elephantje, stukken beter. Deze had kleinere wielen en harde banden. De afwerking was niet 100%. De soft-rugleuning zit uit het midden en is handmatig niet goed te krijgen. De zitting zat ook uit het midden, maar was d.m.v. de houders vrij makkelijk recht te krijgen. De bekleding van de zitting is aan de loopkant niet goed afgewerkt, op de hoeken zitten tamelijk grote en niet al te fraaie plooien.

slecht

In de winkel slecht geholpen zelf iets uitgezocht verkoopster had er geen zin in. online een vraag gesteld en nooit antwoord gehad. tis dat we met spoed een rollator nodig hadden anders niet hier gekocht

Super geholpen

Een voorband van een rolstoel was lek en de buitenland moest ook vervangen worden. Men vertelde mij dat het handiger was om een heel wiel te bestellen omdat vervangen van de binnenband lastig was en de prijs bijna gelijk aan een hele nieuwe binnen en buitenland. Ik kon ook langs komen om de band te laten vervangen. Dat laatste heb ik gedaan en dat was maar goed ook. De huidige band bleek een ‘6’ te zijn terwijl de banden tegenwoordig allemaal ‘8’ zijn. Iets met de naaf. Alles is helemaal voor me opgelost, heel rustig en supersnel. Ik ben heel erg tevreden.

Geleverd werd wat werd besteld

Na onwetendheid of een artikel geschikt is voor mijn rollator kreeg ik direct een email met het korrekte typenummer

• Zou u ons aanbevelen? Yes

vlotte service en zeer klantvriendelijk

Product is zoals verwacht, snelle levertijd. Foutieve bezorging is zonder belemmering binnen 1 dag hersteld.

Snel en goed.

Snel en goed.

Snel, goed, keurig.

Perfect.

Prima geholpen en snelle levering.

Alles super goed en snel

Snelle en correcte levering.

Alles verliep perfect. Niets op aan te merken.

Goede en tevreden ervaring

Ruime keuze uit produkten en het onderdeel dat ik moest hebben was aanwezig. En snel geleverd.

Snel verzonden goed verpakt

Uitstekende onderdelen en precies wat ik verwachtte.

Volgens afspraak en snel

Binnen 2 dagen onderdeel rolstoel in huis dat volgens andere bronnen niet te leveren was of lang zou duren.

Goede ervaring

Snelle levering en de bijgevoegde doc was ruim voldoende met retour gegevens was keurig

Goede en snelle levering.

Oplader voor scootmobiel gekocht. Mooi ding, goede kwaliteit en niet te duur.

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag