Snel en goed

Onderdeel van Rollator duidelijk en snel gevonden in website. Bestelling snel geleverd.

Zeer klant gericht

Zeer klant gericht en goede service. Rolstoel werkte goed.

remkabel

wat ik besteld had lag zoals beloofd de volgende dag in de brievenbus. Juiste product en keurig verzorgd.

Snelle service, en goede spullen

Afhandeling was goed. Minder tevreden over de terugbetaling.

Ik vind het vreemd dat ik wel de prijs van de wielen terug krijg maar niet de antilek behandeling. Ik neem aan dat men die ook weer onder de zelfde voorwaarden verkoopt.

Handig ding

Goede levering

Prima produkt en snel geleverd

Prima produkt, handig in gebruik, prettige prijs en snel geleverd

Mijn rollator is heel snel geleverd

De rollator ziet er prima uit en de omschrijving op uw website over de Rollator Goliat XXL klopt helemaal. Ik voel mij veilig als ik met deze stevige rollator loop. En ik kan er heel goed op zitten, dus als ik bijvoorbeeld moet wachten op de WMO-taxi hoef ik geen zitgelegenheid op te zoeken want ik heb die bij mij.

Vlotte levering keurig

Prima voor de eerste keer wat gekocht. Geen klachten

Snelle keuze kunnen maken

Snelle levering! Fijn

was gewoon perfect!

we hebben gebeld en kregen goed advies, en snelle levering. product zoals verwacht !

Snel en keurig geleverd wat ik besteld had

Wij zijn tevreden met het gekochte artikel

Gewoon goed!

Goed!

Snel,goede service, correct,kwaliteit .

Snelle en corecte levering

Prima uitstekend geholpen, prima

Compliment voor Maxim en Patrick die onzin alle rust ons hebben geholpen bij de aanschaf van een scootmobiel en later ook nog eens een prima afwikkeling, verzekering etc. door Daniël

Snel en netjes bezorgd

Na telefonisch advies hebben wij een nieuwe boodschappentas voor de rollator besteld. De levering was snel en goed verpakt. Wij zijn zeer tevreden. De tas is van stevig materiaal en is precies zo als op de foto.

Snelle en correcte levering

Werd heel snel geleverd, nog tijdens weekend. Aangename verrassing.

Uitstekend en vriendelijk geholpen.

Bleek een nieuwe accu i.p.v. acculader besteld te hebben. Na ontvangst accu is keurig geregeld dat ik deze terug kon sturen en acculader de volgende dag bezorgd werd, inclusief adresetiket voor terugzending accu. Top.

goed en vriendelijk

website bezoek en levering verliepen goed en op een latere vraag per mail werd ik keurig geholpen.

Niet goed

Bezorging naar wens, echter achterwiel besteld voorwiel gekregen.

zeer goed

het was de eerste keer zeer goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed product en snel geleverd.

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag