Makkelijk zoeken en bestellen; snel geleverd

Het ging slechts om een nieuw paar handvatten voor de rollator van mijn moeder, maar dit is prima afgehandeld. De handvatten pasten overigens goed (rollator ANWB), zelfs zonder lijm te moeten gebruiken o.i.d..

bestelling keurig afgehandeld en geleverd

zeer tevreden

Zeer tevreden mooie regencapes snelle levering, een aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

fijn product

goede informatie product snel geleverd!! 1 min puntje Dure bezorgkosten!!!!!!

goede servise snel

snelle levering goede prijs goed produkt

Supersnelle correcte levering!!

Supersnelle correcte levering!!

Vlotte levering, goede kwaliteit

In het weekend besteld, dinsdag in huis. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.

Perfecte service.

Snel en adequaat gerereageerd op mijn vraag. Duidelijk antwoord. Na bestelling van het benodigde onderdeel, deze eveneens snel op de post gedaan. SUPER.

Goede website en kwalitatief prima handgrepen

Super snelle levering ,

Stug materiaal

De handvatten zijn erg stug en dat houdt niet lekker vast

Snel en goed voor een schappelijke prijs

Ik bestelde een reserve sleutel voor mijn scootmobiel. Makkelijk besteld en na een week geleverd.

Ik had proefrit verwacht voor de bediening

Als mijn schootmobiel stuk is waar kan ik dan terecht auto heb ik niet

Beloven maar niet waarmaken

Ik bestel een beensteun 20-5 jl Voor 15.00 besteld morgen in huis Vervolgens geen steun, wel betaald Ik moet zelf een mail sturen voor informatie Antwoord is levering al 23! Gevraagd om welke datum dan… geen antwoord Ik heb de steun echt nodig ivm beenamputatie

Vollop voorraad keuze voor mooie prijs Geen lange wachttijd

Netjes en correct bezorgd

De scootmobieltas voldoet zeer goed. hij is precies zoals staat vermeld op de website.

Groot assortiment en snelle levering

Ik heb nieuwe wielen voor mijn rollator aangekocht, ze waren netjes verpakt en de volgende dag al geleverd. Niets op aan te merken

Goede service, snelle levering

Mijn scootmobiel hier gekocht, enorm goed geholpen! Ze hebben veel scootmobielen in de showroom staan voor eerlijke prijzen.

Goed maar veel te duur

Twee remkabels voor een rollator gekocht. Ongeveer 13 euro per stuk! Een fiets binnenkabel koop je voor 2 tot 3 euro. En dan zit er niet het originele bolletje aan maar een tonnetje dat maar met moeite in zijn houder past. Jammer genoeg is een tonnetje van een fiets versnellingskabel waarschijnlijk te klein. En je wilt natuurlijk geen risico lopen dat dat niet goed werkt en de oudere daardoor valt. En zo wordt er verdiend. En dan verzenden in een doos waar wel 30 van die kabeltjes in passen en die niet door de brievenbus past. De kabels zullen hopelijk van goede kwaliteit zijn, vandaar nog 2 sterren, maar dit is echt doorgeschoten.

Prima, uitgevoerd volgens toezegging.

Al meerdere keren onderdelen besteld, iedere keer netjes de volgende dag in huis. Op deze winkel kun je wat mij betreft vertrouwen.

Goede service en vakkundig personeel. Bij vragen ook direct antwoord of keuze hulp.

alles ging uitstekend

zie boven

Ga zo door

Handvatten rollator prima advies.

Ik had een mail gestuurd ivm handvatten voor de rollator van mijn moeder. Ik kreeg vlot antwoord en ze zijn gelijk verstuurd. Het pakket was goed te volgen.

Snel en goed materiaal

Past goed