Ontzettend goed en fijn geholpen!

Mijn winterbanden bleken niet tijdig leverbaar wat geheel niet aan de vestiging Velp lag. Udo heeft echt ontzettend zijn best gedaan om uiteindelijk alles te regelen. Echt super klantvriendelijk! Dank nogmaals!

Geweldig en snel geholpen

Had een lekke band en moest binnen een uur naar Schiphol!

Als je van je auto houdt, ga je NOOIT naar Kwikfit

In augustus 2023 naar Kwikfit gegaan voor een APK én omdat de auto boven de 100 km/uur een raar zoemend geluid maakte. De auto had ongeveer 170.000 km gereden. Je zou bij die kilometerstand met die symptomen (achteraf bezien) dus als vakman extra kritisch moeten zijn op de wiellagers. Ik ben die vakman niet en ga ervan uit dat die vakmensen wel bij Kwikfit werken. De auto kwam zonder aantekening door de APK. Het zoemende geluid zou aan de banden liggen die nodig vervangen moesten worden. Banden vervangen, maar het zoemende geluid bleef. Opnieuw door de APK op 7 november 2024, weer geen aantekeningen en opnieuw goedgekeurd. De week erop naar een vakman gegaan, die na vijf meter rijden constateerde dat het een kapotte wiellager was en zich afvroeg hoe het mogelijk was dat de auto door de APK was gekomen een paar dagen ervoor. De wiellagers zijn controlepunten van een APK. Kwikfit erop aangesproken. Die geven aan dat de auto nooit door de APK was gekomen met een kapotte wiellager en dat het dus in de tijd tussen APK en testrit gebeurd moet zijn. Ik weet 100% zeker van niet, maar bewijs is er niet, omdat (naar het schijnt) een wiellager kapot is of niet en je dus niet kan zien hoeveel km met die wiellager is doorgereden. Lang verhaal kort: Kwikfit monteurs kunnen echt wel een band verwisselen, maar meer moet je ze niet laten doen. Niet één keer maar twee keer met een kapotte wiellager door de APK is echt om je kapot te schamen. En daarmee nota bene een jong gezin in een onveilige auto op pad laten gaan voor 40.000 km. Ik ben oprecht woedend en blij dat er niets gebeurd is. Dit had veel erger kunnen aflopen. Als je van je auto houdt ga je naar een vakgarage en laat je de butchers van Kwikfit niet aan je auto zitten!

Er ging altijd wel iets fout

Ofwel ze zijn iets vergeten, ofwel ze brengen kosten in rekening maar voeren de dienst niet uit ofwel ze dachten dat er iets anders kapot was en willen dit vervangen terwijl het een ander onderdeel betrof. Zeer slechte service en incompetentie.

Super service

Kwikfit Brunssum nieuwe winterbanden laten monteren op mijn 2de set velgen. Super vriendelijk meedenk personeel en top service Met het wisselen van de zomer naar nu winterset.

Convenient but need inprovements in quality

I bought and mounted a set of tires. The service was quite fast, booking was convenient. But the balancing went off after 300km, and it turned out the nipple on one of the tires was mounted incorrectly and was leaking, requiring me to come back to fix that. They redid the balancing, but tried to make me leave without checking the tire pressure issue. The faulty nipple was discovered only I repeteadly asked for a check of that tire.

Zeer tevreden over Kwik Fit Nijmegen-Wijchen

Ik ben al enige tijd klant bij Kwik Fit Nijmegen-Wijchen en ik ben telkens weer onder de indruk van de uitstekende service die Arthur en zijn team leveren. De mannen zijn altijd hard aan het werk en staan altijd voor je klaar. Of het nu gaat om advies, reparaties of het regelen van onderdelen, je wordt altijd snel, vriendelijk en goed geholpen. De prijzen zijn ook heel goed en transparant, wat ik als klant enorm waardeer. Als ik iets nodig heb, is de levering altijd snel geregeld, wat de service nog verder versterkt. Je kan bij Arthur ook altijd snel terecht. Vandaag ben ik weer voor de APK langs geweest, en zoals altijd was het proces heel fijn en probleemloos. Ik ben blij dat ik op hen kan rekenen voor al mijn auto-gerelateerde zaken, van onderhoud tot reparaties. Dit is echt een garage waar je vertrouwen in kunt hebben! Het is oprecht een betrouwbare garage met geweldige service, scherpe prijzen en echte vakmensen die hun werk goed doen. Ik kan het iedereen aanraden!

slecht

Wilde bij kwikfit overtoom banden vervangen. Heb eerst afspraak gemaakt voor voorband en €50,- via IDEAL betaald. Dacht later kan beter ook meteen achterband vervangen nieuwe afspraak op zelfde dag ( 09.00 uur) daarvoor €85,- betaald via Riverty. Ben nog op de fiets naar de vestiging gereden om aan te geven dat het een van Moof X3 betrof, zou geen probleem zijn. Kom op de afgesproken dag voor 09.00 uur mijnfiets brengen. Krijg pas om 11.30 telefoontje : we hebben geen banden je kunt je fiets weer ophalen. Wel was , zoals gevraagd, de ketting vervangen. Die kosten werden met de Riverty betaling verrekend met €10,- korting ivm geen banden. Ik zei nog ik heb twee banden betaald maar heb niet doorgezeurd omdat ik die gegevens niet bij me had. Maar moest dus de eerder betaalde €50,- via de klantenservice opvragen. Slechte slechte service

Onvolledige prijsindicatie op airco service

Kentekencheck is bij de airco service geen garantie voor welk gas erin gaat! Prijzen op website alleen van het oude goedkopere gas. Beetje manipulatief zo, waarom niet gewoon duidelijk het verschil in kosten op de website? Uiteindelijk wel vooraf gebeld en 60,- extra betaald, maar achteraf was het geen beste deal. Het kan elders 80, goedkoper.

Wantrouwen

De bandenspanning van de linkerachterband mijn private lease fiesta was steeds te laag. Kwik fit heeft alle banden vervangen. Na vervanging was de bandenspanning van de linkerachterband weer te laag. Weer terug naar kwik fit en het bleek aan het ventiel te liggen. Intussen kreeg ik wel de rekening voor het vervangen van de banden terwijl het de eerste keer hoogstwaarschijnlijk al aan het ventiel lag. Kwik fit geeft nu aan de leasemaatschappij op dat het de eerste keer door de rechtervoorband kwam en de 2e keer linksachter. Dat is gewoon niet waar maar ik kan dat nu niet meer bewijzen. Ik hou een slecht gevoel over aan dit kwik fit filiaal…..

Slechte service

Heb nieuwe autobanden besteld en eronder laten zetten incl. Balanceren en uitlijnen vanwege dat de banden bijna op waren en er een trilling in de auto zat. Na werkzaamheden bleek de uitlijning niet goed en stuur stond scheef dit hebben ze wel gelijk opgelost. De trillingen in de auto bleven weer gebeld met kwik-Fit verhaal uitgelegd zeggen ze gewoon ja hebben pas in december tijd misschien bij een andere vestiging hier ook heen gebeld nee wij hebben ook geen tijd!! maar op een site kan je gewoon een afspraak maken binnen een paar dagen?? Lekkere service dan nu maar naar de garage geweest en extra kosten gemaakt bleken de banden niet goed te zijn gebalanceerd!!

Service zoals het hoort

Goeie service. Zeer vriendelijk. Luisterend oor. Adviserend. Gewoon top zoals het hoort

Prettig,correct vriendelijk en stipt

Prettig,correct vriendelijk en stipt

Direct geholpen en euvel binnen 30 minuten klaar.

Erg prettig, vooraf helderheid, geen verassingen

Op de site kies je je producten en diensten, je weet waar je aan toe bent. Je brengt de auto op afgesproken tijdstip en de rest wordt geregeld.

Geluisterd naar klant wens

Verzoek om voor bepaalde tijdstip gereed te zijn. In plaats van dag tijdsbestek.

Bagger slecht!! Service van lik me reet!

Kom je voor een APK keuring wordt je behandeld als stront! Wat ze alleen maar willen is geld aftikken.. zoeken dingen die er niet zijn. Zeg je er wat van wordt je gewoon in je gezicht uitgelachen, zeer onprofessioneel!! Kwik fit Zoetermeer nooit maar nooit meer!!

Helemaal goed

Ben goed geholpen en goed op de houten gehouden en werd goed gei formeerd over prijs en opdrachten

Prima bandenwissel service

Nieuwe banden stonden klaar gemonteerd op de winterwielen. Met een half uur in en uit!

Kwik-Fit Dordrecht - Eerlijk en goed

Mijn auto gebracht om de remblokken te vervangen. Ik kreeg een telefoontje dat ik de auto op kon halen omdat het volgens de monteur nog niet nodig was. Geen kosten, kon hem na vriendelijke woorden zo meenemen. Zo kan het blijkbaar ook. Ik schrijf niet snel een beoordeling maar deze schrijf ik met plezier.

Slechte service wegblijven hier

Gisteren wissel van zomer naar winterbanden. Auto en stuur trilt. Kan pas over 1 week terecht om de slecht uitgevoerde balancering te verhelpen. Dit bedrijf heeft nog nooit van service gehoord. Denkt niet in oplossingen. De klant is hiervan de dupe.

Nette medewerkers

Netjes op tijd en snel geholpen.

Goede en snelle service

Bandenwissel. Goed online afspraak in te plannen. Fijn dat je er op kan wachten. Snelle service. Fijne locatie.

netjes afgehandeld

Volgens afspraak werkzaamheden uitgevoerd. Door drukte verzuimd me te bellen dat de auto gereed was.

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk