Snel en klantvriendelijk

Ik kon snel terecht voor een apk , zelfs in vakantietijd. Snel en klantvriendelijk geholpen

Vriendelijk en probleemloos

Vriendelijke en probleemloze service. Zo gaat het eigenlijk al jaren in de kwikfit vestiging in Uithoorn.

Slechte prijs

Mijn remmmem + remschijven vervangen voor mijn toyota. De Bosch artikelen kosten rond de 400-500 euro. Ik heb 1000,- moeten afrekenen. Helemaal niet oké! Ze verantwoorden zich niet hoe ze aan dit hoge bedrag komen. Ze boden 129,- teruggave. Of ik moest maar een factuur van een andere garage overleggen.

Uitstekende service en communicatie

Duidelijke communicatie en uitleg, gebruik mogen maken van een leenfiets. Uitstekend.

Weer geweldig geholpen, bedankt mannen!

Zeer prettig geholpen

Jaarlijkse apk plus grote beurt. Makkelijk online een afspraak gemaakt en daarna keurig herinnerings mail ontvangen. Eerlijk en betrouwbaar geholpen.

Snel, voordelig, vriendelijk

Andere locatie, zelfde goede ervaring bij KwikFit. Met ANWB extra voordelig, makkelijk online in te plannen en heel vriendelijk geholpen.

vriendelijk, behulpzaam, professioneel, prima service

helemaal tevreden met de geboden service

De bandenwissel afspraak is binnen de tijd gedaan

Fijne kwik-fit vestiging je wordt vriendelijk geholpen en de banden wissel is binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Zelf als laatste mocht mee lopen om te zien dat de wielbouten nog na gekeken werden zodat ze goed vast zitten.

Perfect geholpen en alles netjes geregeld

Perfect geholpen en alles netjes geregeld

Jammer van de ruitenvloeistof

Persoonlijk was zeer vriendelijk, het enige wat ik teleurstellend vond is dat voor 300 euro je ruitenvloeistof niet is aangevuld, de rest is niet te controleren dus dat zal wel goed zijn.

Slecht werk geleverd

Beste heer/mevrouw, Ik had een afspraak bij KwikFit voor het reinigen en het vullen van de airco. Echter constateerde ik de dag na het ophalen van de auto, dat de airco het niet meer deed. Toen ben ik gelijk teruggereden naar KwikFit, hebben ze even gekeken en vertelden ze mij dat de compressor kapot was. Dit zou dan bovenop de 135eu voor het reinigen en vullen van de airco komen met als kostenplaatje 869eu. Dat is meer dan 1000eu in totaal. Ik heb het door een monteur laten controleren (niet in dienst bij KwikFit). Hij constateerde dat het de aircoleiding was, deze is vervangen voor 52eu en het probleem is opgelost. Hij vermeldde echter dat bij het reinigen van de airco, KwikFit dit al gezien had moeten hebben. En ze hadden zeer zeker moeten zien dat het probleem niet aan een kapotte compressor had kunnen liggen.

Vriendelijk ontvangen en volgens afspraak

Airco vullen snel geregeld en ondertussen op leenfiets even boodschappen gedaan. niets op aan te merken

KwikFit voor goede en betaalbare service

Nieuwe banden bestellen en afspraak maken voor montage, kon allemaal digitaal. Ook waren de Michelinbanden veel goedkoper dan bij de dealer. In het betreffende filiaal was alles bekend en de bandenwissel verliep volgens afspraak.

Goede en snelle service

Ik kon snel terecht voor een afspraak en mijn probleem is goed opgelost.

goede communicatie en afspraken

duidelijke werkwijze en nakomen van gemaakte afspraken....top service

Slecht

Volgens jullie site kon ik bellen zodat ik op mijn apk kan wachten. Vervolgens bel ik het filiaal en krijg ik te horen nee daar beginnen we niet aan. Ik zet mijn auto af, heb vervoer geregeld naar huis en anderhalf uur later wordt ik gebeld dat hij klaar is! Daar had ik wel op willen wachten!!! Kom ik aan staat m’n auto niet op slot op een openbaar parkeerterrein. Nee dit nooit meer

Ouderwetse kwaliteit

Vanaf moment van digitale boeking tot verlaten werkplaats heb ik een goede ervaring. Werk en prijs zoals afgesproken, zelfs met beetje anwb korting. Monteur netjes en accuraat gewerkt. Tot de volgende keer wellicht! (Vestiging Zoetermeer)

Bij kwikfit blijft je altijd fit

Komen hun afspraken na.

APK helemaal goed

Fijn te woord gestaan en alles weer goed geregeld. Met de ANWB korting blijft de APK goed betaalbaar.

voldoet nog steeds aan de naam kwik-fit

snel en adequaat

Uitstekend zoals altijd...

Uitstekende service

Snelle en eerlijke service

De auto was binnen een halve dag klaar, ze belden netjes om te overleggen over de dingen die ze waren tegengekomen, legde uit wat het plan en de kosten waren en hebben dit vervolgens geregeld. Prijs was meer dan fair.

Erg goed geholpen en goed meegedacht

Hebben niet de nieuwste auto meer maar super geholpen en goed meegedacht door Marcel.

Goede keuring en geen onnodig onderhoud gedaan.

Alles is zoals afspraak verlopen.

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk