Waardeloze service en communicatie

Helaas een hele slechte ervaring rijker m.b.t. APK en kleine onderhoudsbeurt. De service en communicatie waren echt onder de maat en toen dit is aangegeven, is de klacht volkomen genegeerd. Ik raad Kwikfit absoluut af, breng je auto naar een fatsoenlijke garage!

Werkwijze heel efficiënt, online bestellen/afrekenen en inplannen. Montage van banden prima uitgevoerd. Direct gebeld dat auto klaar was. Uitstekend!

Teleurstellend

Bij Kwikfit Almere 2 banden laten monteren. Prijs was oké, personeel vriendelijk. Banden zouden worden gevuld met stikstof, er zaten echter geen groene dopjes op. De vraag gesteld via de klantenservice, deze zouden het nagaan waarna het stil bleef. Vervolgens TMPS gezeur. Sensoren bleven een melding geven. Teruggeweest, bandenspanning was in orde (had ik ook wel kunnen vertellen). Daarna wederom TMPS meldingen. Uiteindelijk maar naar een andere garage gegaan, hierna was het issue snel opgelost. Teleurstellend dat in het (duurste) montagepakket wel stikstof en TMPS service zit maar niet wordt waargemaakt. Volgende keer niet meer naar Kwikfit.

Heel goed en fijn geholpen.

Zie hier boven.

Uitstekend!

Nog nooit zo'n fijne garage gehad! Ze zijn goudeerlijk en ze zullen je nooit belazeren! We hebben er nu al 3x gebak gebracht en dat zegt genoeg. We zijn super blij met Kwikfit Winschoten!

Very professional and quick

Very professional

Eerlijke service

Niet afkeuren om er aan te verdienen

Alles is weer keurig volgens afspraak gedaan

Apk en airco beurt is netjes volgens afspraak uitgevoerd

Fantastisch snel en super vriendelijk!

Kwikfit Noordwijk! Wat een toppers! Altijd vriendelijk! Altijd aardig! Top service ! Voor mij de place to be!

Prima service van vriendelijke vakmensen

Toen ik mijn auto voor de APK bracht, werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ik werd netjes eerst gebeld voordat ze kosten gingen maken. Ook werd eerlijk verteld dat de auto mei afgekeurd werd op die punten, maar ze gaven wel als advies om de voorbanden te vervangen. Zo kon ik zelf beslissen wat ik wel en niet wilde.

Snelle omwisselingen

Nvt

Zoals gebruikelijk goed en snel.

Fantastisch geholpen ondanks gedoe met leasemaatschappij

Kwikfit Barneveld heeft haar uiterste best gedaan om eerder dan in eerste instantie mogelijk was m'n banden te vervangen in de wetenschap dat ik ondertussen met een leenauto moest rondrijden.

Heel goed geholpen

Mijn ervaring is goed!

Snelle APK en handige leenfiets beschikbaar.

Snel en vriendelijk geholpen bij Kwikfit Barneveld.

Hele goede ervaring. Voor het eerst meegekeken met de eindcontrole. Goed bezig daar in Barneveld!

Wat een heerlijke sfeer en service

Vanochtend heb ik mijn auto weggebracht voor een bandenwissel, ik was er voor openingstijd maar mocht gewoon naar binnen en kreeg een lekker bakje koffie geserveerd. Tijdens het wachten (dat zeker niet lang was) kreeg ik goed mee hoe meerdere mensen zeer vriendelijk werden begroet. Daarnaast werd er in enkele gevallen (waarbij klanten duidelijk iets fout hadden gedaan in de aanvraag van afspraak), toch gezocht naar een oplossing. Ik heb zelf een zakelijke en privé auto dus kom meermaals per jaar bij garages en deze springt er qua sfeer en klant gerichtheid met kop en schouders bovenuit.

Prima, alles volgens afspraak uitgevoerd

Betrouwbaar, en kwalitatief helemaal TOP! Echt zeer tevreden over deze garage!

Fijne service

Goed en nette service, je wordt vriendelijk te woord gestaan en vragen worden netjes beantwoord. Auto was snel klaar ik kon wachten op de banden wissel. Ook het later toevoegen van optie om de zomer banden bij kwikfit op te slaan was geen probleem.

Zeer klantvriendelijk en snel een afspraak gemaakt

Goed en snel

Netjes en vakkundig

Dik te tevreden

Goede eerste indruk

Ik was al langer op zoek naar een vaste garage en heb er in het verleden al verschillende gehad. IK kan niet anders zeggen dat ik tevreden ben. Alle afspraken worden gewoon nageleefd. Dat is voor mij een vereiste.

Geweldig geholpen

Ik kom graag bij kwikfit : personeel altijd vriendelijk. Doen wat ze beloven!

Prima service en nette afhandeling

Van begin tot einde nette service en op de hoogte gehouden van alle kosten en tijdsplanning

Kelvinstraat 15

3846 BV Harderwijk