Pluspunten

Snelle levering en goede onderdelen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en het juiste advies en originele Apple onderdelen, kortom zeer tevreden over onderdelen.

Ik denk zeer weinig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levertijd zeer snel. Reactie tijd op mails duurt heel lang, soms meer dan 3 dagen.

Snellere reactie op mails zou fijn zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Parts-Repair stelt nooit teleur, altijd alles op voorraar en altijd de volgende dag geleverd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kwalitatief goede onderdelen. Echt snel geleverd. Bij deze beslling de order om 17:00 geplaatst en de volgende ochtend binnen. De instructie filmpjes zijn super. Gaat iets mis of lukt iets niet dan wordt je ook geholpen. Ik bestel regelmatig bij Menko en altijd dezelfde goede service.

Geen. Ga zo door.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zoals ik al jaren gewend ben van dit bedrijf : zorgeloos bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Menko is de combinatie van vakmanschap, vriendelijkheid, service, snelheid en zorgvuldigheid. Daarnaast is alles aantrekkelijk geprijsd. Ik heb in de afgelopen 3 jaar 2x iets ter reparatie aangeboden aan Menko. En elke keer wist hij mijn verwachting (als kritische klant) te overtreffen. Groet, Paul

nope.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

prima klantenservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Filmpjes op Youtube als handleiding voor de reparatie

Was teleurgesteld over: - in je filmpje zie je dat de plakrand tussen telefoon en scherm bij het openen losgemaakt en verwijderd word. Je zegt ook dat die tape niet meer te gebruiken is, en aan het eind van de schermvervanging plak je er een nieuwe rand in. Waarom is deze dan niet bijgeleverd? Zit nu met niet-waterdicht scherm.... - naast reparatiesetje heb ik ook een losse zuignap van 1,95 erbij besteld. Niet wetend dat de set al een zuignap bevat. Balen!

• Kennis & Vakmanschap

Ik had een probleem waarvoor ik belde, er werd gevraagd om de vraag te mailen zodat Menko zelf zou antwoorden. Ik wacht na 1wk nog steeds op antwoord.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Communiceert zeer goed en snel via Eveline. Zowel ikzelf als Repair-parts hadden een fout gemaakt. Deze werd zeer snel en efficiënt door Eveline rechtgezet. Ik kreeg het nieuwe scherm van een i Phone 6 al aan voordat ik het foutiefgeleverde had terug kunnen sturen. Dat heb ik nog nergens anders meegemaakt ! Doe zo verder.

De prijs is wel flink duurder dan bij de concurrentie maar daar staa wel een zeer goed service tegenover.

Pluspunten

Ik miste het filmpje om bij een 5S de connector te verwisselen, de kabel van de homeknop was dus een verrassing voor mij.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed origineel onderdeel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles is zoals beloofd in de webshop.

Automatisch koppelen van samen gebruikte onderdelen. Ik vergat bijv. de stickers te bestellen bij Iphone 6 batterijen. Het was handig geweest dit te signaleren tijdens het bestelproces.

geen prima service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eerste zending door PostNL vertraagd, tweede gestuurd volgende dag binnen, werkt perfect. Top service .

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede duidelijke instructies die kloppen.

De meegeleverde schroevendraaiers zijn niet magnetisch en dus voor de kleine schroefjes van de iPhone waardeloos. Dit moet echt beter.

Virulyweg 21 C

7602 RG Almelo

085 760 07 56

Over RepairMonkeys

Oe oe à à… wij zijn Repair Monkeys, wij laten aan mensen zien dat repareren zo makkelijk is dat zelfs wij apen het kunnen. Nu komt de aap uit de mouw! Met ons wilde leven maken we zelf veel apparaten kapot en telkens een nieuwe kopen is ook geen optie. De jungle is al vervuild genoeg, dit kan zo niet doorgaan. Voordat we al die lekkere bananen kwijtraken hebben wij besloten hier wat aan te doen! Na veel avonturen door de jungle hebben wij de perfecte oplossing gevonden. We repareren het gewoon zelf! Met how-to’s laten we iedereen zien hoe het moet. Met onze complete iPhone reparatiesets repareer je gemakkelijk je scherm, batterij en dock. Het is ook nog eens goedkoper! Samen gaan we voor een betere jungle, hier zijn wij apetrots op.