Pluspunten

Erg veel kennis aanwezig. Duidelijke video's

Geleverde gereedschap (vooral het goedkoopste) is waaibomenhout. Werkt gewoon niet. Is wel goed en snel afgehandeld! Goedkoop is duurkoop: neem gewoon professioneel gereedschap. Het feitelijke materiaal (Apple) is prima!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Levert snel en de kwaliteit van de onderdelen is top!

Zou prettig zijn als er voor elk onderdeel een instructie beschikbaar is (youtube of iets met tekst en foto's) over hoe je dit moet vervangen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levertijd, Snelle reactie op mail en daarbij een snelle afhandeling van een verkeerd geleverd product. ( Menselijk foutje ). Heel netjes en correct zowel telefonisch als in de mail. Super !!! Heel fijn met zo'n filmpje erbij werkt uitstekend.

Had iPad 2 onderdelen besteld. Misschien mogelijk om een plaatsing schemaatje van de plaktape mee te leveren voor het plaatsen van nieuw glas. Ben er wel uit gekomen maar in het filmpje heeft Menko een ander voorbeeld was dus even puzzelen. Verder vind ik het tape niet voldoende boven bij camera heb het gevoel dat het glas daar niet helemaal vast is gekomen onder bij de camera wel maar de bovenrand mis ik iets?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Directe hulp, vakkundig en met originele onderdelen. Ik ga nergens anders meer heen...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke video instructie, goed setje om het uit te voeren. Operatie was succesvol.

Korte beschrijving bijvoegen van de tooltjes.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zeer coulant, hulpvaardig

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede en snelle levering

dat de koerierdienst zelf aftekent voor zogezegde ontvangen goederen als client niet thuis is

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijke eigenaar die je goed te woord staat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verzendkosten die worden gerekend op hele kleine onderdelen zouden omlaag kunnen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super spullen en zeer snelle levertijd!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een nieuw display gekocht voor een iPhone 6. Er zaten grijze plekken op het display due zichtbaar waren net een witte achtergrond. Na contact te hebben opgenomen. Is display door Menko vervangen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede uitleg van reparaties online via YouTube. Super!!

Heb geen punten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Perfecte omschrijving van het product, prachtige video met montagehandleiding, uiterst snelle levering, super goed verpakt - alles SUPER , met als resultaat een zo goed als nieuwe IPhone 5 !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en heldere instructies. Betrouwbare uitstraling.

Jammergenoeg gaf de batterij me een hoop narigheid omdat hij het niet goed bleek te doen. Ik ben er uren zoet mee geweest. Maar gelukkig werd me meteen een nieuwe batterij toegezonden. Ik hoop dat die het wel gewoon goed doet. Ik weet niet hoe vaak je een nieuwe batterij kunt plaatsen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

het verliep een beetje stroef maar na een telefoongesprek bleek dat hij het druk had met repareren van iphones en daarna is alles heel netjes geregeld dus ik zeg een dikke 9 want een 10 is voor de meester

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke website,snelle levering ,YouTube ondersteuning ,orginele onderdelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gemakkelijk site, goed te vinden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ga zo door

Mag iets goedkoper

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Reageren heel snel. Ze weten waar het over gaat als je een vraag hebt. Prima bedrijf. Groetjes, Fred

Geen verbeterpunten

Virulyweg 21 C

7602 RG Almelo

085 760 07 56

Over RepairMonkeys

Oe oe à à… wij zijn Repair Monkeys, wij laten aan mensen zien dat repareren zo makkelijk is dat zelfs wij apen het kunnen. Nu komt de aap uit de mouw! Met ons wilde leven maken we zelf veel apparaten kapot en telkens een nieuwe kopen is ook geen optie. De jungle is al vervuild genoeg, dit kan zo niet doorgaan. Voordat we al die lekkere bananen kwijtraken hebben wij besloten hier wat aan te doen! Na veel avonturen door de jungle hebben wij de perfecte oplossing gevonden. We repareren het gewoon zelf! Met how-to’s laten we iedereen zien hoe het moet. Met onze complete iPhone reparatiesets repareer je gemakkelijk je scherm, batterij en dock. Het is ook nog eens goedkoper! Samen gaan we voor een betere jungle, hier zijn wij apetrots op.