Pluspunten

Prima telefonische ondersteuning, nadat ik problemen had met openen i-phone, door deze ondersteuning is het mij gelukt. De filmpjes op de website zijn ook nuttig en duidelijk, al met al chapeau Menko

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede info en professionele uitlegvideo. Bestelde accu was geen namaak.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snel en goed

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede service, zelf als je iets verkeerd besteld. Je kunt alles retourneren

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Via de mail snel en goed geholpen. De bestelling duurde langer dan verwacht. Hier werd ik netjes over geïnformeerd. Scherm was redelijk goed verpakt. Het pakketje lag los in de doos. Ik zou er persoonlijk voor zorgen dat het pakket goed vast zit in de doos.

Ik twijfel of het een origineel onderdeel is. Het onderdeel ziet er goed uit, werkte meteen en lijkt de resolutie te leveren zoals het hoort. Maar soms hapert het scherm. En dit hoort niet. Het kan ook aan iets anders liggen natuurlijk zoals instellingen van de software. Dit is voor mij nog niet duidelijk. Al met al wel tevreden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle levering en perfect verpakt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Persoonlijke benadering. Snelle levering en duidelijke instructievideo's. Een bestelde batterij was binnen een jaar kapot gegaan, garantie was verlopen (3 mnd), maar ze vinden dat dit niet mocht gebeuren bij normaal gebruik, dus kreeg ik zonder problemen een nieuwe opgestuurd. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke video, complete levering met veel gereedschap

De sterschroevendraaier pakte alleen bij hard aandrukken. De deksel verwijderd met het blauwe driehoekje te wippen zodra er ruimte kwam, met de zuignap alleen ging echt niet. Schroefjes zijn echt klein en de schroevendraaier magnetisch, dat maakt het wel lastig om ze op de goede plaats te krijgen bij het vastschroeven.. De batterij zat inderdaad goed vast maar gelukkig zat er ook een metalen lepel bij en hiermee ging het prima. Operatie geslaagd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Echt gerichte service, ook als je even voorbijkomt dat het toch iets ingewikkelder is dan je dacht. Probleem was een verkeerd bestelde batterij, hierop de telefoon meegenomen en ter plaatse onwijs goed geholpen in de winkel. Echt top.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede uitleg in filmpjes

8 euro voor een stickersetje is echt absurd. voor die prijs kan je 4 dezelfde stickersetjes op aliexpress kopen. (wel wat langere levertijd daarom hebben wij gekozen voor parts-repair) ook ooit wat gereedschap gekocht, en dit is helaas na 2 dagen al gaan roesten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snel en accuraat geleverd conform afspraak.

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede service en prima ondersteuning !!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

een goede uitleg via de web video

duur aangerekend transport richting België (via post)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mijn reparatie ging mis. Ben buitengewoon snel, goed en vriendelijk geholpen. Niets dan goeds!

Ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede uitleg videos Snelle levering van spullen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg goede service!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gewoon meteen tevreden, over dit product. geleverd, geplaatst en meteen weer als van ouds genieten. geen poespas voor twijfel of ik wel de goede batterij zou wel hebben of imitatie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service. ook bij vragen na de levering van een product wordt snel op emails gereageerd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, na reparatie bleek toestel aan en uitschakelen en batterij bleef op 31% staan, gebeld direct nieuwe batterij gestuurd en na vervanging werkte alles weer 100%, perfecte service!!!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle levering, mijn derde bestelling bij bedrijf van Menko. Tevreden over de kwaliteit van geleverde onderdelen( 1 scherm en 2 keer accu's voor iPhone.

geen, prima leverancier! Ga zo door! Wel een verbeterpunt voor Apple: iPhone accu,s niet zo extreem goed vastkitten. Bij verwijderen oude accu loop je nu meer kans op schade!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Virulyweg 21 C

7602 RG Almelo

085 760 07 56

Over RepairMonkeys

Oe oe à à… wij zijn Repair Monkeys, wij laten aan mensen zien dat repareren zo makkelijk is dat zelfs wij apen het kunnen. Nu komt de aap uit de mouw! Met ons wilde leven maken we zelf veel apparaten kapot en telkens een nieuwe kopen is ook geen optie. De jungle is al vervuild genoeg, dit kan zo niet doorgaan. Voordat we al die lekkere bananen kwijtraken hebben wij besloten hier wat aan te doen! Na veel avonturen door de jungle hebben wij de perfecte oplossing gevonden. We repareren het gewoon zelf! Met how-to’s laten we iedereen zien hoe het moet. Met onze complete iPhone reparatiesets repareer je gemakkelijk je scherm, batterij en dock. Het is ook nog eens goedkoper! Samen gaan we voor een betere jungle, hier zijn wij apetrots op.