Pluspunten

deze man is zeer handig en transparant , goede uitleg , als je er naar toe gaat heb je goed welkom en klaar terwijl je wacht .

Op website aan geven type scherm en niet alleen Yfoon 5 scherm .

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed verzorgde site en professionele ondersteuning

Telefonisch contact met de klant

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke instructiefilm , met duidelijke uitleg, correcte levering.

Bij vervangen accu iPhone 4S wordt in de instructie en in de film niet duidelijk gemaakt hoe het wegspringend onderdeeltje kan worden teruggeplaatst. Dit wordt pas in telefonisch contact duidelijk. Deze telefonische support werd overigens correct verleend.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nieuwe batterij besteld voor mijn iPhone. Arriveerde netjes de dag erna. Met instructie video zelf de batterij vervangen. Alles helemaal perfect gegaan.

Zou niets kunnen bedenken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik kreeg alles wat beloofd was, de video handleiding nodig om de verlangde reparaties uit te voeren aan mijn iPhone waren erg duidelijk.

Misschien onder de YT-vid een procedurelijstje afdrukken zodat je de verschillende stappen makkelijker kan volgen zonder telkens terug te moeten kijken naar de video.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en actieve communicatie Goede instructiefilms beschikbaar Alerte klantbediening

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en goed

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vakkundige hulp, kwalitatief goede onderdelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deze site geeft de mogelijkheid voor techneuten om zelf reparaties uit te voeren aan eigen gsm. Goede service, ook bij retour verkeerde materiaal ging soepel

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eenvoudig de juiste producten te bestellen. Duidelijk instructie video over onderdelen installatie.

Het plastic gereedschap wat ik meebesteld heb bij de batterij voor de iPhone 4s viel qua kwaliteit wat tegen. Beide liftertjes zijn geknakt op de punt. Het was in de video niet helemaal duidelijk waar en in welke positie ik de 'weggeschoten' Klipje moest terug plaatsen. Andere YouTube instructie idee gaf me daar een close-up van waardoor ik het kon uitvogelen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Helderheid van informatie is goed.

Het waar maken dat geleverde geteste producten werkelijk getest zijn en niet defect zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit Snelle en goede service na het uiten van een klacht

Stond op de batterij dat hij getest was, toch was hij niet aan de praat te krijgen. Misschien iedere batterij opladen voor het versturen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Simpel verpakt en je krijgt niet wat je van de foto op de website verwacht. Simpel chinees gereedschap dat uit elkaar valt, en dat voor die prijs! Op aliexpress heb ik het gereedschap gevonden voor 1/10 van de prijs

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Doordat Menko ook filmpjes op youtube heeft staan heb je gelijk een beeld bij de betrouwbaarheid van de persoon. Ook het feit dat je de onderdelen eventueel af zou kunnen halen spreekt mij erg aan. Onderdelen zijn snel geleverd en aan de hand van de video heb ik de reparatie moeiteloos kunnen uitvoeren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en super service. Een defect onderdeel ontvangen maar zeer snel een vervangend onderdeel in de brievenbus.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering. Goede handleiding met video. Heb scherm iPhone 5 perfect kunnen herstellen en werkt nu zoals nieuw.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijk over gekomen

Virulyweg 21 C

7602 RG Almelo

085 760 07 56

Over RepairMonkeys

Oe oe à à… wij zijn Repair Monkeys, wij laten aan mensen zien dat repareren zo makkelijk is dat zelfs wij apen het kunnen. Nu komt de aap uit de mouw! Met ons wilde leven maken we zelf veel apparaten kapot en telkens een nieuwe kopen is ook geen optie. De jungle is al vervuild genoeg, dit kan zo niet doorgaan. Voordat we al die lekkere bananen kwijtraken hebben wij besloten hier wat aan te doen! Na veel avonturen door de jungle hebben wij de perfecte oplossing gevonden. We repareren het gewoon zelf! Met how-to’s laten we iedereen zien hoe het moet. Met onze complete iPhone reparatiesets repareer je gemakkelijk je scherm, batterij en dock. Het is ook nog eens goedkoper! Samen gaan we voor een betere jungle, hier zijn wij apetrots op.