Pluspunten

De uitleg in het filmpje op youtube heeft me erg goed geholpen met het repareren van mijn iphone

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kwaliteit onderdelen Duidelijke instructies als je zelf wilt repareren Snelle reactie op mail

Duidelijker aangeven dat onderdelen OEM zijn, d.w.z. (mogelijk) uit zelfde fabriek als origineel, maar niet van fabrikant Apple zelf. In video instructie voor vervangen glas of homeknop iphone 4 waarschuwen voor risico van afbreken 'blue coil' voor GSM ontvangst.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

16:58 besteld de volgende dag echt in huis.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

communicatie zowel telfonisch al via de mail after service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Menko Ubbens, Parts-Repair, maakt zijn belofte waar: ORIGINELE onderdelen en zeer snelle levering. Bovendien een perfecte, tot in details begrijpelijke demonstratie-video op Youtube. Een openbaring die mij het zelfvertrouwen geeft om een reparatie aan de iPhone zelf uit te voeren ... een echte uitdaging weliswaar !

De instructie-video's gevolgd en bekeken ... zou niet weten te bedenken hoe deze nog beter of duidelijker zouden kunnen zijn. Bijzonder mooie dichtbij opnamen !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Pluspunt orginele onderdelen perfect passend. Instuktievideo's helemaal. O.K. rustig en duidelijk uitgelegd.

Misschien heb ik dit over het hoofd gezien, maar bij het bestellen van bep. onderdelen er bij vermelden op de site dat men ook een extra dit of dat onderdeel nodig heeft

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kwaliteit, Snel geleverd. Volgende keer weer!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle afhandeling ook na een mis gegane levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

In. Samenwerking met de video film de battery vervangen toen liep de accu nog snel leeg. Daarna de connector nog vervangen. Nu is het goed. Battery gaat weer een dag mee. Ifone 4s

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering + goede begeleidingsvideo!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Betrouwbare leverancier. Ik had begin dit jaar een nieuwe batterij voor een Iphone 4s besteld. Echter na 2 maand was deze al defect. Na een mailtje naar Menko meteen een nieuwe toegestuurd gekregen zonder enig probleem. DAT IS NOU NOG EENS SERVICE. Bedankt Menko. Nu ook een Iphone 4s scherm besteld deze was binnen 2 dagen binnen. Bedankt Menko.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zeer duidelijk filmpje over hoe je de batterij moet vervangen. werkelijk complimenten. Batterij goed, aandacht puntjes duidelijk vermeld.

het wippertje brak echt heel snel en de prof schroevendraaier daarvan is de kop of te dik of dol maar schoeven krijg ik hier niet mee uit een Iphone terwijl met de zelfde op het filmpje dit wel werkt. das jammer omdat het "goedkope setje" wel goed werkt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede uitleg op internet! Heel prettig!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kennis, kunde, enthousiasme en snelle levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Top service duidelijke filmpjes snelle levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik had een verkeerde bestelling geplaats, omdat ik dacht dat mijn batterij het begeven had. had hem snel binnen, maar was niet meer nodig. ik heb hem vervolgen terug gestuurd en het geld terug gevraagd. Binnen 3 dagen had ik het voledige bedrag op mijn bank terug gestord gekregen. Klasse

Nog niks kunnen vinden tot nu toe.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede uitleg en snelle levering

Ga zo door mensen! Super.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bij telefonisch contact met Parts-Repair luistert men heel goed!!!!! Geweldig!!!

Zo doorgaan!!

Virulyweg 21 C

7602 RG Almelo

085 760 07 56

Over RepairMonkeys

Oe oe à à… wij zijn Repair Monkeys, wij laten aan mensen zien dat repareren zo makkelijk is dat zelfs wij apen het kunnen. Nu komt de aap uit de mouw! Met ons wilde leven maken we zelf veel apparaten kapot en telkens een nieuwe kopen is ook geen optie. De jungle is al vervuild genoeg, dit kan zo niet doorgaan. Voordat we al die lekkere bananen kwijtraken hebben wij besloten hier wat aan te doen! Na veel avonturen door de jungle hebben wij de perfecte oplossing gevonden. We repareren het gewoon zelf! Met how-to’s laten we iedereen zien hoe het moet. Met onze complete iPhone reparatiesets repareer je gemakkelijk je scherm, batterij en dock. Het is ook nog eens goedkoper! Samen gaan we voor een betere jungle, hier zijn wij apetrots op.