een bedrijf met passie en service

Al vele malen spullen besteld. Altijd snel en goed verpakt verzonden. Als je een vraag hebt kan je die altijd stellen en Martijn denkt altijd met je mee. Als je iets nodig hebt wat op zijn site staat, kan je het het beste ook bij hem bestellen. Materialen zijn vam goede kwaliteit.

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Ik ben een terugkerende klant

genoeg keuze en mooie materialen

Voor de koffers op mijn motor 2 sluitingen besteld ter vervanging van de originele sluitingen. De sluitingen zien er prima uit, functioneren goed en snel verzonden. Ook daarvoor dus M-case!

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? N.v.t.

Top! Meedenkend en materialen worden netjes geleverd

Fijn bedrijf om materialen te kopen, fijne communicatie en materialen worden netjes zoals verwachting geleverd.

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Hij had de materialen die ik zocht.

Zaagwerk mag wat preciezer. merendeel was geen 90 graden.

Bestelling vergde behoorlijk wat nabewerking. Aluminium kan niet veel buigingen verdragen,het breekt dan.voor de rest tevreden. gr Henk.

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Leverde het gezochte materiaal.

Zeer netjes gezaagd

Bestelde platen waren heel netjes gezaagd, geen gesplinterde toplaag. Direct klaar voor verwerking. Zeer tevreden.

Hoog kwaliteit, snelle verzending

Mijn ervaring is zeer goed. Ik had een bestelling gedaan voor op maat gesneden hard schuim van verschillende diktes. Alles zag er heel netjes afgewerkt. Daarnaast had ik wat wieltjes besteld die ook van puik kwaliteit zijn. Ik zal hier zeker nog eens bestellen

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Aanbevelingen via een forum.

Een webshop waar de passie vanaf straalt

Je merkt dat M-case een bedrijf is met liefde voor het vak, keurige geholpen via mail, bestelling die netjes verpakt en verzonden is, kortom een service om U tegen te zeggen. Bedankt

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Het persoonlijke karakter van de website, je voelt de passie die Martijn heeft voor het bouwen van flight-cases.

Zeer goede 1e ervaring, de volgende keer weer M-case

Martijn is vriendelijk en geeft goede adviezen! Zeer aan te bevelen.

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? N.v.t.

Er word tijd genomen voor je als klant

Ik heb mijn verhaal telefonisch voor gelegd en er is met erg veel geduld mij advies gegeven over wat het beste bij mijn project paste. Zelfs na een keer terug bellen om het zeker te weten dat ik het goede had werd er vriendelijk gereageerd.

Goede kwaliteit

Netjes en vlug geleverd

Snel en goed

Met het bestellen had ik een fout gemaakt. Deze werd gelijk gecorrigeerd en het geld wat ik teveel betaald had stond de volgende dag alweer op mijn rekening. Het pakketje volgende die dag een paar uur later op de deurmat.

prima service

Denkt mee met de klant en is transparant in communicatie.

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Prijs en maatvoering/maatwerk

Top berdrijf

Service

Een goede service Ze staan altijd klaar om dingen uit te leggen

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Zelbouw mogelijkheden

Weer prima service ondanks het kleine ordertje.

Dit was een heel klein ordertje en ook nu de volledige aandacht en toewijding! Daar ben ik echt heel erg over te spreken.

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Alles op maat te bestellen en eigenlijk geen minimum orderbedrag. Keurig verpakt.

Toegankelijke website, snelle levering, uitstekende producten

Mijn eerste subwooferdoos is dankzij de producten en aangeraden samenstelling ervan uitstekend gelukt. Op één adres alle benodigdheden, met tips over samenstelling: ideaal!

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? N.v.t.

Goed product en prima service

Mooi product voor een goede prijs

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Goedkoper

Snel geleverd. Voldoet aan mijn eisen.

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Assortiment

Super snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding met een super snelle levering. Bedankt Toppers

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? N.v.t.

Behulpzaam en precies wat ik zocht

Ik wilde in een gereedschapskoffer schuim plaatsen om een boormachine op te bergen. Met het plukschuim en 1mm schuim voor eronder en in het deksel is dat prima gelukt. Netjes op tijd geleverd. Blij mee!

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Groot assortiment; alles wat ik nodig had.

Alles klopt. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Uitzonderlijk goede service

Na het plaatsen van een grote bestelling wordt je gebeld om te controleren of alle maten en materialen wel kloppen. Geweldig!

Fantastische kwaliteit en super snel

Dit kan niet verbeterd worden! Heel erg tevreden.

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? aangeraden door een leverancier

Alles op maat geleverd zoals besteld

Alle bestelde materialen, zoals plaat en profielen, waren op de juiste maat gezaagd en pasten naadloos in elkaar!

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? N.v.t.

Goede service en bereikbaarheid.

Het bestelde product werd niet op tijd geleverd door de bezorgdienst. Na een telefoontje naar M-case werd het product nogmaals verzonden. Twee dagen later had ik het product alsnog in huis.

Raadsheerenhoek 3

3214 VR Zuidland

Over M-case

Zelfbouwcase.nl levert onderdelen voor het bouwen van flightcases op maat. Gaandeweg is het aanbod in voorbewerkte onderdelen verder uitgebreid en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om schuim niet alleen op maat maar ook zelfklevend aan te leveren. Met de komst van de CNC-frees kunnen bovendien volledig pasklare bouwpakketten en gefreesde schuimblokken worden geleverd. We helpen je graag!