Alles optijd gelevert, maarwerk ziet er netjes uit, alles was recht

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? Bestellen maatwerk roosters

op een duidelijke site artikel snel gevonden .

op een duidelijke site artikel snel gevonden . enkel het leveringsproces is met een tussen handel en door de ideologie van niet iedere dag de vervoerder laten rijden langer dan de meeste andere resellers.

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? uitgebreid assortiment

Qua case-bouw zijn het vakmensen ...

... echter voor service vindt ik een onvoldoende op zijn plaats. Heb in totaal 4 mails gestuurd waarvan er niet één is beantwoord. Oorzaak was achteraf gezien mijn mailprogramma. Daarom mijn verzoek om bovenstaande 2 regels te verwijderen. Service is ook goed. Mijn nieuwe cijfer: 9,5

• Wat was de hoofdreden om M-Case te verkiezen boven de concurrentie? N.v.t.

Wat langer op mijn bestelling moeten wachten omdat een product niet op voorraad was, dit was ook vermeld dus geen probleem. Wel jammer dat ik te veel onderdelen heb besteld omdat er bij de vlindersluiten niet vermeld stond dat de haakjes er ook bij zitten waar de vlindersluiting in pakt, deze had ik er los bij besteld en zijn dus helaas overbodig. Verder alleen maar positief!!👍🏼

Duidelijke produktbeschrijving

We zijn het niet meer gewend maar het duurde vier dagen voor ik de materialen had ontvangen (donderdagavond besteld dinsdag binnen). Maar eigenlijk is dat ook wel prima.

Geweldige service

Spullen snel en keurig verpakt bezorgt. Ziet er allemaal prima uit en werkt heel eenvoudig. Ik heb er zelf twee zijkoffers voor op motor mee gebouwd.. top

Vriendelijke en klantgerichte service.

Als doe zelver op zoek naar materiaal, via Google kwam ik bij M-Case. Aan de hand van een ingevulde lijst spullen besteld. Kort daarop kreeg ik een telefoontje en hebben we mijn lijstje doorgesproken.. Daags erna spullen ontvangen, het ziet er netjes uit en het was keurig verpakt. Nu aan de klus en aan mijn verplichtingen voldoen. Top Martijn. 👍🏻

Top geregeld en geleverd!

Producten geleverd zoals besteld.

Aanrader..

Zo hoort een webshop te zijn. Producten waren uitstekend uitgevoerd en paste precies hoe ik het doorgegeven had.

Meedenken netjes verpakt

UItstekend

Producten degelijk verpakt zodat ze niet beschadigd kunnen worden.Snelle verzending.

Snel duidelijk en goed

luidsprekergrills op maat besteld...eerst de verkeerde maat ingevuld masr door mcase goed opgemerkt en met mij gecommuniceerd. Artikelen zijn verzonden rn goed verpakt...helemaal top.

Top producten

Top producten, het enige puntje dat ik had is dat ik nadat mijn bestelling geplaatst was in het duister tastte wanneer deze precies verzonden zou worden. Verder wel netjes geleverd en nogmaals nu al veel plezier van mijn zelf gebouwde control-tower voor ons soundsystem.

Goede, snelle levering van topkwaliteit producten.

Erg tevreden over snelle levering, goede communicatie en kwalitatief prima producten.

Scherpe prijs, snelle verzending en kwalitatief product

Snel, scherpe prijs, maatvast gezaagd, goed verpakt

Plaatmateriaal voor flightcase besteld. Snel geleverd, zoals aangegeven levertijd. Nette prijs. Zeer netjes, maatvast en haaks gezaagd. Scherpe randen, geen splinters. Goed verpakt. Niets op aan te merken!

top product met een topservice

ietwat laat geleverd doordat mijn besteld product niet voorradig was , doch via mail een goed alternatief aangeboden geweest dat de dag daarop werd afgeleverd , dus topservice

prima service

Goede en vriendelijke service. Ik kreeg zelfs nog wat extra materiaal, omdat ik 2 aparte bestellingen op 1 dag liet verzenden, waardoor ik 2 x verzendkosten moest betalen. Top

Prima bestelproces en snelle levering van de producten.

Pluspunten

snel en goed

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Doordat een leverancier niet kon leveren ,heb ik gevraagd of M-case dit wel kon. Dit werd bevestigd en de producten kwamen op de afgesproken dag binnen, een extra pluspunt is ,dat de geleverde producten mooier afgewerkt zijn dan bij mijn oude leverancier . M-case heeft er een nieuwe tevreden klant bij !!

• Nazorg & Garantie
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gewoon perfekt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Nazorg & Garantie
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

afspraken nakomen

Raadsheerenhoek 3

3214 VR Zuidland

Over M-case

Zelfbouwcase.nl levert onderdelen voor het bouwen van flightcases op maat. Gaandeweg is het aanbod in voorbewerkte onderdelen verder uitgebreid en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om schuim niet alleen op maat maar ook zelfklevend aan te leveren. Met de komst van de CNC-frees kunnen bovendien volledig pasklare bouwpakketten en gefreesde schuimblokken worden geleverd. We helpen je graag!