Niets dan lof!

Alles liep als een trein, snelle afhandeling, het bestelde bleek perfect!

Zeer goede service !

Zeer correct en goede service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bylotte is dynamisch, creatief en een zeer professioneel bedrijf!

Het bijzondere aan Bylotte vind ik dat ze met hun geweldige team voor iedere klant een passende outfit weten samen te stellen. Ik vind het super gaaf dat ze met allerlei combinaties één en hetzelfde kledingstuk in totaal verschillende stijlen kunnen neerzetten!

Kosten duur

Als het niet goed is om artikel om te ruilen kom er wel kosten bij om terug te sturen ik vond dat wel prijzig….

Helemaal super !!!

Er is onwijs veel keuze kwa merken, en ook de setjes die er geshowd worden zijn mooi gecombineerd .

Keurig ingepakt met een leuke kaart erbij. Snelle service

Super service!

Na mijn bestelling te hebben gedaan, werd ik spontaan gemaild met een advies over de maat omdat deze broek veel groter valt dan normaal. Geweldige pro active service! En sowieso de meest geweldige kleding ever!!!

Mooie merken, leuke lookbook insta en snelle service!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel netjes geholpen door Margot met linkje van de broek die ik via insta had gezien. Broek zit fantastisch

Goede en vriendelijke service.

Vriendelijke en goede service aan de telefoon. Pakketje was netjes, goed en verzorgd ingepakt.

Zoals altijd fantastisch!!

Geweldige meiden, geweldige collectie!

Snelle levering! Mooie kleding!

Goede ervaring met Bylotte, ik hoef eigenlijk nooit wat retour te sturen, daar je altijd kan bellen en overleggen. En met het vaste model Robin dan weet je hoe de kleding valt. Daarom kan ik de juiste maat inschatten.

Alles prima

In de winkel had ik mijn Samsoe blouse nog in een maat kleiner gepast. Nu dacht ik: laat maar, dan maar iets groter, voor nu te omslachtig…

Bij By Lotte shoppen is heel leuk. Mooie unieke kleding.

Fijne service. Prachtige spullen

Uitstekende online service

Het was de eerste keer dat ik online bestelde bij Bylotte, maar zal dit in de toekomst zeker nog doen. Toen ik een vraag had over een artikel, kreeg ik meteen een antwoord. Vlotte en snelle levering. Prachtige collecties. Correcte afhandeling.

Super service

Super service van de webshop. Altijd snel met reageren, positief en vriendelijk.

Goede service, snelle levering!

Top click and collect! Met een heerlijk kopje koffie en praatje bij het ophalen. Super service.

Snel en vriendelijk

Alles wat ik tot nu toe heb besteld werd snel geleverd en voldeed aan mijn verwachting

Top service en mega snelle levering

Super toffe collectie. Super goeie en snelle collectie

Duidelijk

Ik kon mijn account niet vinden. Even telefonisch contact gehad,en de volgende dag in huis!! En dat in deze drukke week,TOP

Bij Bylotte staan ze je heel goed te woord, ook nu het allemaal even anders gaat. Geen moeite is te veel. Na de bestelling te hebben gedaan was mijn pakket snel bij mij. Ik heb vaker besteld en zal dit ook zeker blijven doen.

Mooie artikelen, snelle levering

Erg mooie kledingstukken, goede website, snel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij, top! Helaas is het (verleidelijke) assortiment niet altijd toereikend voor vrouwen van 185cm en langer…..met maat 42.

Kleine Berg 65

5611JT Eindhoven

+31 85 485 32 85

Over Bylotte.nl

Wat leuk dat je op onze review pagina terecht bent gekomen! Mocht je ons nog niet kennen, vertellen we je graag wat meer over BYLOTTE. BYLOTTE is een multi-brand store in het hartje van Eindhoven, wij verkopen exclusieve merken als Max Mara, Golden Goose, Anine Bing, Ganni & Rotate. Lotte Drijvers is de kracht achter het mooie familiebedrijf, op Instagram (@bylotte) deelt zij persoonlijke verhalen waardoor het echt een community is geworden. Are you ready to join the BYLOTTE clubhouse?