Top!!

Geweldige website, als ook de fysieke winkels. Klantvriendelijk en eerlijk.

Snelle levering super service

Aardig personeel supersnelle levering

Ok

Er wordt verwezen naar what’s app voor vragen. Als je iets appt is respons tijd matig, waardoor maten uitverkocht zijn. Ook al eerder een reservering gedaan van schoenen en toen waren ze toch verkocht.

Wauw

Altijd goede service en advies! Met deze bestelling was iets niet helemaal oké gegaan qua pakket maar echt super opgelost!

Snel en correct geleverd.

Altijd mooie website om naar te kijken, ideeën en inspiratie op te doen. Mijn bestelling werd de volgende al bezorgt. Dus dikke duim voor Bylotte.

Snelle levering en mooi produkt

Super goed

Snel geleverd en een prachtig product. Ontzettend blij mee!

Prachtige items, levering wat langer omdat er een weekend tussen zat maar het was het wachten waard

Geholpen door Karin ( medewerkster van de fysieke winkel) via de app , zij weet precies welke maat ik heb omdat ik ook in de winkel door haar wordt geholpen. Vervolgens zijn de items keurig verpakt door de medewerkers van de webshop verzonden. Weer heel goed geholpen zoals altijd. Iedereen altijd aardig en behulpzaam. Je moet wel alert zijn en direct bestellen want veel items zijn snel uitverkocht.

Snelle service in alle opzichten. Direct reactie op al je vragen, meedenkend, volgende dag in huis

Super klantvriendelijk

Prachtige kleding. Je moet er wel snel bij zijn. Ontzettende aardige medewerkers

Snelle servicek jammer dat de blouse enigszins verkreukeld was ingepakt

De blouse was schoon, maar duidelijk gedragen.

Zeer prettig

Fijn contact via de app. Snelle levering.

Snel, behulpzaam en goeie kwaliteit

2 items besteld waarvan 1 nog niet in de webshop. Per mail besteld, snel antwoord ondanks enorme drukte en 1 dag later alles in huis!! Super fijn weer

Aanrader

Vriendelijk, behulpzaam, professioneel, eerlijk. Mooie en meer exclusieve items. Zou de moeite zijn om een keer van Amsterdam onderweg naar Maastricht, langs te gaan en stoppen.

Top service, snelle reactie en levering!

Super toffe spullen, snel reactie op al je vragen en de dag erna heb je het in huis.

Bij met mijn blouse, matige reactie van de webshop

Bestelde witte blouse zat mooi ingepakt. Bestelling snel ontvangen, ook top!! Helaas zat er een vlek in de mouw en rook de blouse niet fris. Na contact opgenomen te hebben met de webshop was de reactie “ Hi! Dat is gek! Onze kleding wordt in ieder geval niet gedragen alleen gepast in de winkels en tijdens de shoots! Maar goed dat je het aangeeft ik ga het doorgeven”. Beetje matig in mijn ogen. Neemt niet weg dat ik blij ben met mijn toffe blouse!!

mooi verpakt snel verzonden

Snel contact gehad via whatsapp omdat het product nog niet in de webshop stond. Dit was allemaal geen probleem. Na betaling nog directe verzending op dezelfde dag. Top!

Snel ontvangen. Goed te woord gestaan aan de telefoon. Prettig bedrijf.

Blij met mijn aankoop!

Leuke tas besteld van Ganni. Levering was erg snel en ben er erg blij mee!

lieve dames & mooie spullen!

Prachtige (web)shop met mooie kleding! Echte snoepwinkel voor de fashionista's! Sandaaltjes besteld, kreeg helaas de verkeerde opgestuurd. Jammer dat ik zelf voor de verzendkosten moest betalen om de juiste te krijgen. Verder waren de dames erg lief en behulpzaam aan de telefoon!

Levering veel te laat

Bestelling zou geleverd worden op 15 Mei. Op 16 Mei nog niet geleverd. Ik hoop op 18 Mei. Jammer. Had de bestelling nodig op 17 Mei. Vorige bestellingen waren geen probleem. Daarom nu teleurgesteld. Thea

Supersnel bezorgd, goede service, mooie kleding!

Mijn favoriete kledingwinkel!

Jullie zijn super snel met verzenden. maar Dhl is een ramp

Over jullie niets dan goed, Jullie zijn een leuke winkel, maar de verzending die jullie doen met Dhl is echt regelrecht een ramp. Ik zou een andere nemen. Ik zit nog steeds op die hele mooie Sea me happy jurk te wachten Die ik op 15 mei heb bestelt. Hij word steeds uitgesteld met leveren. Dhl heb ik contact mee opgenomen maar ze laten tot nu toe niets horen. Hoop dat dit goed gaat komen. Maar ik ben er bang voor.

Leuke winkel, met prachtige kleding, een feestje om er te zijn.

Mooie kleding, altijd feestje om er te zijn, Super leuke kleding!!!! en het voornaamste leuk personeel.

Artikelen worden mooi gepresenteerd op social media

De webshop is goed, maar vindt shoppen via insta nog leuker! Ga zo door!

Kleine Berg 65

5611JT Eindhoven

+31 85 485 32 85

Over Bylotte.nl

Wat leuk dat je op onze review pagina terecht bent gekomen! Mocht je ons nog niet kennen, vertellen we je graag wat meer over BYLOTTE. BYLOTTE is een multi-brand store in het hartje van Eindhoven, wij verkopen exclusieve merken als Max Mara, Golden Goose, Anine Bing, Ganni & Rotate. Lotte Drijvers is de kracht achter het mooie familiebedrijf, op Instagram (@bylotte) deelt zij persoonlijke verhalen waardoor het echt een community is geworden. Are you ready to join the BYLOTTE clubhouse?