3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Medewerkers zijn arrogant en niet vriendelijk ( in Eindhoven )

Pluspunten

Prachtige kleding, mooie en nette winkels. Snelle service (snelle levering indien online besteld, snelle afwerking bij retouren) Leuke website, leuk dat jullie ook op instagram zitten!

Geen verzendkosten berekenen, de kleding alleen is al kostbaar genoeg ;) Sommige medewerksters in de winkel vind Ik SOMS wat arrogant, een klant koopt nou eenmaal niet bij ieder bezoek iets maar wil toch leuk geholpen worden, dat zorgt er juist voor dat je terugkomt om wel iets te kopen..

Pluspunten

Nette overzichtelijke site, mooie merken. Snelle levering en ook fijn dat er voor getekend moet worden. Je bestelling wordt niet zomaar ergens afgegeven mocht je niet thuis zijn.

Jammer dat je de geplaatste bestelling niet kunt volgen via Track and Trace. Ook jammer dat je in je account niet de status wat betreft in behandeling, verstuurd etc. kunt zien.

Pluspunten

snel verzonden, goed contact, leuke merken en toffe site

verzendkosten naar België zijn veel te hoog...bij sites zoals orangebag.nl en little soho.nl zijn ze gratis, dit zorgt ervoor dat ik daar sneller iets zal bestellen.

Pluspunten

Voor de vrouw die van stoer en toch ook chique houdt is Bylotte zeker de aangewezen modezaak . Zeker een aanwinst voor Eindhoven. Ook als je online besteld is de bestelling de eerst vlgd werkdag al bij je afgeleverd voor mij een top zaak die hopelijk nog lang mag blijven bestaan .

Pluspunten

Super snelle levering, mooie merken!

Model is te doorsnee, mag wel iets aparter/pittiger!

Pluspunten

Mooie website, prachtige collectie, leuke combinaties, goede service, heel klantvriendelijk behandeld, kom hier zeker nog vaker heel graag terug.......

Misschien een spaarsysteem zodat je voor een korting kan sparen ;-) Dat is toch altijd leuk.......

Pluspunten

Fast Delivery, very good choice of brands,

bigger pictures in the presentation of the items, more promotions during the year

Pluspunten

leuke en toch overzichtelijke collectie, snelle service

een collectie mooie, moderne kleding voor de wat grotere of vollere vrouw zoals mijn dochter van 30 die niet van die h en m tenten aan wil! en dan apart geplaatst, zodat ze ook niet steeds zo gefrustreerd hoeft te raken bij wat ze niet kan bestellen in 42-44

Pluspunten

Mooie webshop met duidelijke info. Prettig dat aangegeven wordt wat bij een bepaald item gecombineerd kan worden.

Bij een aankoop via de webshop werd er wel een "wellnes"-bon weg gegeven en niet bij de aankoop via de "stenen" winkel in Eindhoven, terwijl de actie wel nog gewoon geldig was... Daar kwam ik naderhand pas achter, niet netjes!

Pluspunten

ik zit nog in spanning af te wachten ,nog niets ontvangen

Pluspunten

Snel, efficient en persoonlijke afhandeling

Pluspunten

snelle afhandeling, leuke website, goede merken, leuke mails bij nieuwe collectie

het zou fijn zijn wanneer je na het bekijken van een artikel terugkomt in de lijst op de plek waar je was gebleven en niet weer helemaal bovenaan.

Pluspunten

Mooie collectie en snelle reactie

Retour formulier op basis van je factuur zodat je niet alle nrs moet invoeren

Pluspunten

Super service!

Pluspunten

Snelle beantwoording van vragen, snelle afhandeling van bestellingen, bestelling wordt mooi verpakt, mooi assortiment.

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Bestellingen worden snel bevestigd en geleverd, terugbetaling retour artikelen wordt snel en keurig afgehandeld en dat alles dankzij zeer vriendelijke medewerksters.

Pluspunten

Super snelle verzending, en makkelijk contact te leggen via de mail met vragen, snel antwoord.

Bij de kleding vermelden of het groot, normaal of kleiner valt

Pluspunten

Super fijne en goede service . Persoonlijke aandacht is een van hun top kwaliteiten.

Pluspunten

mooie merken, veel keus, goede acties,snelle verzending

ik ben erg tevreden over Bylotte maar de concurrentie biedt gratis verzending aan, bij deze bedragen zou dat wel fijner zijn!

Pluspunten

Fijne, persoonlijke service en Bylotte levert supersnel!

Pluspunten

Snelle levering, leuk ingepakt en uiterst vriendelijke mensen.

Ga vooral zo door!!!

Kleine Berg 65

5611JT Eindhoven

+31 85 485 32 85

Over Bylotte.nl

Wat leuk dat je op onze review pagina terecht bent gekomen! Mocht je ons nog niet kennen, vertellen we je graag wat meer over BYLOTTE. BYLOTTE is een multi-brand store in het hartje van Eindhoven, wij verkopen exclusieve merken als Max Mara, Golden Goose, Anine Bing, Ganni & Rotate. Lotte Drijvers is de kracht achter het mooie familiebedrijf, op Instagram (@bylotte) deelt zij persoonlijke verhalen waardoor het echt een community is geworden. Are you ready to join the BYLOTTE clubhouse?