Prima eerste ervaring

Overzichtelijke website, bestelling plaatsen en betaling gaat snel. Snelle opvolging per mail over de orderbevestiging, versturen van pakket en aankomst pakket. Fijn dat het pakket er ook snel is. Keurig verpakt. Kortom wat mij betreft ga zo door, ik word er blij van!!! Ik wens iedereen een fijne werkdag! Groet, Moniquevanhattem

Super service

Heerlijke winkel, waar ik af en toe iets moois koop omdat ik voor gespaard heb! Prachtige kledinglijn, advies en schoenen en tassen en en en haha te veel moois om op te noemen! X

Wat een service

ByLotte is een mega inspiratiebron op het gebied van fashion. Maar ze hebben niet alleen gevoel voor style, op het gebied van service blinken zij ook zeker uit. Ik zag iets leuks op instagram stories, stuurde ze een berichtje, had binnen no time reactie en een dag later ontving ik mijn bestelling.

Gewoon Super

Zeer snel geleverd mooi verpakt en ben zeer blij met mijn kleedje…

Super snelle verzending

Zo snel dat ik bestelling al binnen kreeg!!! Super!!!!

Snel en klantvriendelijk

Ik had een jeans besteld en per ongeluk op afhalen in de winkel geklikt. Ik stuurde een email dat ik het graag thuis bezorgd wilde hebben en dit werd vlot geregeld!

DHL - pakket volledig beschadigd

Zoveelste keer dat een pakket van DHL volledig beschadigd binnen komt. Advies: gebruik PostNL :)

Bylotte is shoppen een uitje, elke keer weer

Fantastische merken en stylen.

Goede website

Super snelle levering

Top winkel met top collecties en met een topservice!!!! Een absolute aanrader!!!!!!

Prima alleen 1 verbeterpuntje

Super snelle verzending. Helaas moest ik het item retourneren. Je kunt dit aanmelden en dat werkt op zich prima. Totdat je komt bij de wijze van retourneren. Er zijn maar 2 opties: Of via PostNL a 6,95 of in de winkel. Je kunt niet zelf een verzender kiezen. Dat zou toch wel fijn zijn. Ik verzend het pakketje via een andere partij maar kan de retour niet aanmelden want ik kan deze optie niet kiezen en wil niet via hun site een label aanmaken wat me 6,95 kost. Aanmelden van een retour is ook wettelijk niet verplicht maar had het niet erg gevonden dit even te doen. Nogmaals super snel verzonden, toffe IG inspiratie maar dit onderdeel kan net even wat handiger ingestoken worden denk ik.

Goede ervaring met online aankoop

Goede omschrijving van kleding item en duidelijke foto’s Levering ging vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden dmv track en tracing.

Snel geleverd leuke, attente reactie op mijn bestelling

De verwerking van de bestelling ging super

Andere dag al in huis super aardige mensen en je wordt er heel goed geholpen

Snelle levering en gemakkelijk retour. Heel tevreden.

Mijn vraag werd meteen beantwoord bij de twijfel over de maat. Bestelling ontvangen en was perfect. Super service

Snel geleverd.

Ik heb een leuke Iro sjaal besteld en deze werd snel geleverd.

Heel snel en netjes ontvangen!

Super verzorgd en snel !!!

Gisteren weer mooie items ontvangen van by Lotte. Het is altijd een feestje om het uit te pakken.

Helemaal top

Prima ervaring. Per app iets besteld. En erg fijn geholpen. En het belangrijkste een top artikel ontvangen.

Goede service, duidelijke voorwaarden en wat mij opviel was dat er geen onnodig verpakkingsmateriaal wordt gebruikt ( misbruikt ) Chapeau!! Mooi item ontvangen.

Makkelijke en goede website en snelle bezorging en nette verpakking.

❤️

Top kwaliteit

Snelle levering, en met een peroonlijke kaart erbij lijkt het niet op een online aankoop maar persoonlijk!

Snelle verzending, mooi verpakt! Het voelt echt als een cadeautje voor jezelf. Ook echt blij met mijn sneakers

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kleine Berg 65

5611JT Eindhoven

+31 85 485 32 85

Over Bylotte.nl

Wat leuk dat je op onze review pagina terecht bent gekomen! Mocht je ons nog niet kennen, vertellen we je graag wat meer over BYLOTTE. BYLOTTE is een multi-brand store in het hartje van Eindhoven, wij verkopen exclusieve merken als Max Mara, Golden Goose, Anine Bing, Ganni & Rotate. Lotte Drijvers is de kracht achter het mooie familiebedrijf, op Instagram (@bylotte) deelt zij persoonlijke verhalen waardoor het echt een community is geworden. Are you ready to join the BYLOTTE clubhouse?