Nieuwe caravan airco gekochtin mei van 495 euro. Met testen deed hij het, de hete zomer kwam eraan dachten heerlijk airco nou dus niet. Airco koelde niet en na contact gehad te hebben met de Wit moesten we deze terug sturen. Als het een fout van hun kant was kregen wij de verzendkosten terug. Nu hebben we onze nieuwe airco die we gekocht hadden gemaakt terug gekregen. Is toch van de zotte dat je iets nieuw koop voor zoveel geld een gemaakte terug krijgt. Nu vraag ik om mijn verzendkosten krijg ik ook niet. Nou de Wit nooit koop ik iets meer bij jullie en vertel dit aan iedereen.
Koepeltent van Coleman gekocht. Na 3 maanden buiten gestaan te hebben waren er al verschillende naden gelost en was het doek heel dun geworden met kleine gaatjes in. De wit Schijndel zegt dat dit normale slijtage is en betaalde mij na lang zeuren maar 60 euro terug van de 175 euro. Ze houden zich niet aan de wettelijke garantieregels en komen er nog mee weg ook. Schande!
Goed geholpen
Ik heb 2 jaar geleden een voortent gekocht ,welke gescheurd is bij een storm. De afgescheurde stof kan ik tussen twee nagels als papier scheuren ,totaal verrot dus. De wit-schijndel geeft 1 optie en dat is de tent even (300 km heen en weer)langs brengen. Ik heb voorgesteld het stuk stof ter beoordeling op te sturen, maar dat is volgens hun niet voldoende. De tent mag ik ook opsturen maar wel zelf de verzendkosten betalen. Of te wel Waardeloos bedrijf waarbij je geen garantie krijgt.
snelle levering goede prijzen
Begin september 4 gasflesjes besteld die voorradig zouden zijn, meer dan een week later toch maar gebeld waar de gasflesjes blijven. Mevrouw kwam met allerlei excuses dat de gasflesjes niet leverbaar zijn terwijl ik er met spoed op wacht. Als ik zelf geen initiatief had getoond door te bellen, dan hadden ze niks laten horen. Nu storten ze het geld terug. Webwinkel onwaardig!
2 Artikelen besteld die op voorraad waren. Bevestiging gekregen van de bestelling en levering. Er wordt echter maar 1 artikel geleverd zonder verder bericht. Pas bij navraag bij de klantenservice enige dagen later bleek het andere artikel helemaal niet leverbaar. Bestelling wordt eenzijdig geannuleerd, we wachten nog op terugbetaling.
Aangezien de slang van onze zwembadskimmer kapot was waren wij op zoek naar een nieuwe. Eerst gebeld en toen naar de winkel gegaan waar geen goede slang meer te vinden was. Chiel op zolder gezocht maar helaas. Toen zocht Chiel nog even in een kastje en wat lag daar: de slang die wij zochten. Geweldige service en medewerking. Nogmaals bedankt Chiel. Skimmer werkt weer als vanouds.
Een product besteld. Verkeerde product geleverd (wel 4 keer zo duur) en nu moeten we zelf eerst de hoge retour post kosten betalen en krijgen het juiste niet verzonden tot het weer binnen is. Allemaal niet onze fout. Zeker niet klantvriendelijk of behulpzaam.
ik kan er nog niets over zeggen ik heb het nog niet ontvangen ik laat je zeker iets horen
Heb een kooktoestel van campinggaz besteld, nog 5 voorradig volgens webshop en zou na 4 werkdagen geleverd worden. Na meer dan een week geen enkele info te hebben gekregen zelf contact genomen en te horen gekregen dat deze niet meer voorradig is!!! We vertrekken morgen op reis !!!! Geen enkel deftig antwoord of vergoeding gekregen!! Schandalige service! Enkel de telehulp was vriendelijk en had begrip, maar daar koop je natuurlijk niets mee
ik koop en betaal op dinsdag begin middag een op voorraad zijnd artikel. Ik geef aan het te willen afhalen. Ik hoopte woensdag een 'afhaalbericht' te ontvangen. Woensdagmiddag gebeld: ik wil donderdag een dinsdag gekocht artikel (op voorraad!) afhalen. Reactie: kan niet. U moet wachten op onze mail, wij hebben daar intern geen invloed op. De meeste webshops bezorgen daags na aankoop. Bij de Wit in Schijndel moet je minstens 2 dagen en mogelijk langer, wachten op toestemming om je aankoop af te halen...
We hebben voor bijna 900 aan ramen gekocht maar er is een stukje van de rand pa keer over gemaild tot nu geen reacties gehad. Beetje jammer dit .
Luifel na 2,5 week na aankoop voor het eerst gebruikt. Klein zuchtje wind breek er een arm en daardoor de rest ook af. Luifel stond aan stormbanden vast. Bel op wordt er doodleuk gezegt: het is even druk we bellen u zo terug. 3 uur later nog steeds niet gebeld. Bel nog een keer wordt ik eindelijk doorverbonden, leg m’n verhaal uit wordt ik halverwege onderbroken met: nee dit is geen garantie want er was een storm. Wil even vermelden dat ik geen storm gezien heb. Wordt ik aan de telefoon een soort van belachelijk gemaakt dat ik in een soort tornado valley stond. Maar oke goed. Ik langsgereden want ja laat me niet zomaar belachelijk maken via de telefoon. Ja hoor hetzelfde verhaal alleen moest ik het maar even bij de verzekering verhalen. Ja dat is wel heel makkelijk ik een luifel claimen en vervolgens weer de spullen daar halen. Wordt er 2x aan mij verdiend. Buiten dat kost een luifel een hoop geld en verwacht ik toch dat die iets langer meegaat als 2,5 week. Vervolgens hoop stampij staan maken, komt er iemand aan die wel een verhaal af kan luisteren en met je meedenkt. Gelukkig. Conclusie van t verhaal, je kan er gerust wat kopen maar van garantie of iets van een goeie klantenservice hebben ze nog nooit gehoord. Problemen afschuiven op een ander daarintegen gaat ze perfect af. Gelukkig is de man die wel kon luisteren er mee bezig hoop ik, maar ook dat is weer afwachten. Mocht dit verhaal een goeie afloop hebben zal ik het zeker melden, maar voor nu 1 ster vanwege de man die wel kon luisteren en aanbevelen zou ik alleen doen als echt niemand anders het heeft of het prijsverschil zo groot is dat alles eromheen te verwaarlozen is.
Mooie zaak groot en mooie producten. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Ook het restaurant is schoon en goed. Kortom een fijne zaak.
Bestelling werd na 5 werkdagen geleverd, so far so “good”. Echter de helft vd bestelling niet. Na telefonische navraag (vriendelijk) werd verteld dat dit uit een ander magazijn diende te komen. 8 dagen later nog steeds niets vernomen, bestelling Op site geeft aan in behandeling, lekker duidelijk hoor.... het is niet eens zichtbaar wat wel en niet geleverd is en wanneer komt deel 2 ? Bij bestelling waren alle artikelen voorradig, dit werkt dus niet... Geen BBQ dus vandaag. De wit doet duidelijk onder voor de concurrentie qua snelheid en transparantie/communicatie. Het is weer zo’n webshop met een zwart gat ervaring.
Mooie strandstoeltjes gekocht. Foto’s op de site in overeenstemming met product. Prima prijs kwaliteitsverhouding. Snelle levering via PostNL. Niks op aan te merken.
10 dagen geleden een product besteld nog niks gehoord. Ook niet na 2 mailtje. Niet met hun in zee gaan niks bestellen,
Anno 2020 en dan zo traag leveren? Voortaan maar Obelink. Rap verbeteren anders gaat dit je de kop kosten.
De afgelopen weken heb ik meerdere bestellingen geplaatst. Ik ben daar tot nu toe in voldoende mate tevreden over. Natuurlijk gaan er dingen mis en dat gaf Klantenservice ook toe: er gaat meer mis in het hoogseizoen dan ze zouden willen. Mijn persoonlijke ervaringen: met DPD hebben ze niet de meest snelle logistieke partner. Ondanks Corona zijn PostNL en DHL wèl in staat volgens afspraak te leveren hoewel het bij de laatste bestelling wel weer snel ging. Verder is er een keer een ander model (duurder) onderdeel geleverd dan ik had besteld. Niet slim maar wel in mijn voordeel. Retouren zijn tot nu toe naar tevredenheid afgehandeld. Opvallend is dat de (vaste) standaard vergoeding van verzendkosten van retouren hoger is dan wat ik betaal (DHL 5,75 , vergoeding 7,50). Verder nog een tip aan De Wit om nog eens naar de consistentie van de correspondentie te kijken. Er wordt nogal gegoocheld met Ordernummers (er zijn er twee), Bestelnummers en Referentienummers. Verwarrend vind ik ook dat niet van te voren wordt gecommuniceerd dat een concrete bestelling in twee of meer zendingen wordt geleverd. Kortom: De Wit heeft nog een efficiency slag te maken. Niettemin koop ik er graag.
De producten zijn prima, de service is een drama. Product stond op de website als "op voorraad" en bij verzending stond "zo snel mogelijk", helaas bleek dat niet bepaald snel te zijn. Na telefonische annulering blijkt de bestelling gewoon door te lopen en wordt het product na 8 dagen geleverd.
even het gemiddelde van de laatste reviews opkrikken.... ik heb een caravankraan besteld donderdagavond en gewoon nu zaterdagochtend uitgeleverd. (Vrijdag gewoon mijn mail gehad van de wit met track&trace) Pas na mijn bestelling zag ik deze waarderingsplaats en schrok mij een hoedje.... ik dacht nou lekker dan en wat vreemd van een gerenommeerd bedrijf als de Wit. Ik geloof best dat wat er allemaal mis is gegaan bij andere review waar zijn , maar geld dus niet allertijden. Ik verwacht dan ook dat de Wit als gerenommeerd bedrijf er wel wat aan gaat doen. Klantenservices heb ik in het algemeen slechte ervaringen mee.
Bestelling geplaatst, na een week nog niet binnen en geen bericht van wel of niet op voorraad. Dus gebeld wanneer het komt. Slecht verhaal over dat dat anders nooit gebeurt. Maar ik zou volgende dag met vakantie gaan dus werd er gezegd zorgen we dat het een 8dgn later komt. Krijg ik de volgende dag mail dat het een dag later bezorgd wordt. Super slecht hebben het dus een dag kater gewoon verstuurd, zeggen maar gewoon wat. Eens maar nooit meer.
Na 3 dagen nog geen bericht over mijn bestelling. Artikel blijkt ca. 1 maand niet leverbaar. Héél slechte service om daar geen melding van te maken. Nu ca. 2 weken wachten op geld terug, want vooruit betalen laten ze wél toe.
Levering duurt veel te lang, klantenservice nauwelijks bereikbaar en weet niks, uiteindelijk niet leverbaar voor onze geplande vakantie. Dan maar geannuleerd, 2 weken wachten op ons geld...... ben benieuwd...