Bezorgen door DPD is waardeloos. Voor 00.00 besteld, de volgende dag in huis. Nou, vergeet het maar. Door Corona kan bezorgen iets langer duren. Ok, snap ik. Maar geen 4 dagen later!! Niet thuis, jammer. Dan kunt u het pakketje bij een Pickup Parcelshop oppikken. In de buurt? Nee in een ander dorp!! Dit terwijl er in de buurt een drietal andere pickup parcelshops zijn gevestigd. Daar aangekomen, helaas, pakketje wordt pas einde van de dag hier aangeleverd. Wat staat er dan op het 'jammer dat je er niet was' briefje? Alleen het adres waar je je pakketje alsnog kunt oppikken. Niet meer, niet minder. Een schandalige vertoning met 'klanten??'.. boeien!! Kan De Wit te Schijndel misschien niks aan doen, de volgende keer toch maar ergens anders bestellen. Want wie weet, ben ik de volgende keer weer niet thuis. Kan ik uren achter mijn pakketje aangaan.
Wat een slechte service dit heb ik nog nooit meegemaakt. Mijn levering door post nl is niet volledig en via telefoon geraak je daar niet binnen. Dan maar via mail , ook geen reactie al dagen aan het wachten. Als dit de manier van zakendoen bij De Wit is dan zal dit zeker de laatste keer voor mij geweest zijn. Ik heb mijn deel van de afspraak gedaan en alles netjes betaald dus de poen is binnen doe dan wat er van jullie verwacht wordt en lever de producten. Als dit eventueel niet kan regeer dan tenminste op mijn mails of zorg ervoor dat er iemand de telefoon opneemt . En kom me niet vertellen dat ik niet geprobeerd heb het heeft al een klein fortuin gekost om naar dat muziekje via telefoon te luisteren. Ik vind dit erg ondermaats tegenover een klant.
ongeveer 2 maanden geleden een onderdeel voor een luifel besteld maar zelfs na een aantal telefoontjes en mails niks gehoord of gekregen. Bij Obelink had ik het na 2 dagen in huis. Waardeloze klachenservice bij De Wit. Volgende keren direct bij Obelink bestellen.
Na 3 dagen weet de klantenservice (jawel na 2 x 3 kwartier wachten) me nog niet te vertellen of of het pakket al verzonden is. Dit is echt een Fred Flintstone tijdperk webshop. Nu maar hopen op snel mijn geld terug en op een gerenommeerde site bestellen!
Bestelling is onvolledig, ik krijg geen reactie op mijn mail en vervolgens als ik dan na een half uur in de wacht te staan eindelijk iemand aan de telefoon krijg.. Dan moet ik nog allemaal handelingen gaan doen om de bestelling terug te sturen, (inclusief foto, retoursformulier), om dan uiteindelijk misschien mijn bestelling te krijgen? Wat een slechte zaak..
Drie artikelen besteld. Bij levering zaten er maar 2 in de verpakking. Toen ik dit meldde, was het antwoord dat het in de doos zat. Niet dus. Ik vroeg duidelijk om een refund omdat ik het product dringend nodig had (waterlek). Heb het elders moeten kopen. Toch hebben ze het nog verstuurd. Gemakkelijk zo. Ze weten dat een retourzending meer kost dan de aankoopprijs, dus dat ze geen retour moeten verwachten. Ondermaats, zeker omdat ik al voor minstens 2000€ bij hen heb besteld. Nooit meer ! Gelukkig is er Obelink. Goedkoper en wel service !
Anders dan wat sommigen zeggen hier, heb ik hele goede ervaringen. Producten super snel geleverd (nee niet zoals bij bol.com snelheid maar zoals je mag verwachten van een normale zaak die gewoon zijn geld wil verdienen). Heb gebeld met de klantenservice voor de levertijd, werd keurig gezegd dat het druk was (ok de dame overdreef een beetje dat het “drama” was met de levertijden). Maar had mijn producten binnen 4 werkdagen binnen. No problem!!
Op maandag 3 augustus een tennisshirt besteld uit de webshop. Shirt was volgens webshop op voorraad. Zou Email krijgen als bestelde artikel verstuurd zou worden. Donderdag 6 augustus nog steeds geen Email? Toen gebeld, kreeg te horen dat het artikel niet meer in voorraad was en ook niet meer kon worden besteld? Geld zou teruggestort worden. Vandaag maandag 10 augustus nog steeds geen geld terug gestort. Nu al 10 min in de wachtrij van klantenservice. Ben benieuwd wat ze nu weer zeggen? Ik zou hier niet zo gauw meer iets bestellen. Dit is geen goeie service. Heb shirt elders besteld, volgende dag al in huis.
levertijden kunnen momenteel oplopen tot 7 werkdagen. kunnen blijkbaar administratief de winkel niet koppelen aan de webshop, wat betekend eenmaal aangegeven te laten bezorgen is het zonder een hele rompslomp niet meer mogelijk een product af te halen .
Helaas zijn wij niet tevreden, na afgelopen woensdag een bestelling te hebben geplaatst. Helaas is de bestelling nog steeds niet binnen en daarnaast hebben we ook nog geen track en trace code ontvangen. We begrijpen dat het druk is, maar het artikel was op voorraad en had al verzonden kunnen worden. Na telefonisch contact te hebben gehad bleek dat ons niks over de status van de bestelling kon worden gezegd.
bestel een rooster met diameter 47 cm, krijg geleverd diameter 44 cm.
een tafel, twee voetenbankjes en 4 stoelen in drie leveringen. Op de site staat dat alles in huis is en als je na 4 werkdagen vraagt waar deel drie van de zending blijft komen ze niet verder dan te vertellen dat de pickopdracht nog open staat en weten ze niet wanneer het uitgeleverd wordt. Wanneer je belt krijg je structureel te horen dat er velen wachtenden voor je zijn. En als je belooft wordt dat ze je terugbellen dan bellen ze niet terug. Ik weinig dienstbaarheid ervaren.
Een onderdeel besteld voor een drukpomp (camper) daar doen ze 5 dagen over om het te versturen. wegens drukte. Wat een lul verhaal. Een keer bij de Wit wat besteld gelijk de laatste keer. bij Obelink zullen ze wel niet zo druk zijn, want die verstuurd binnen een redelijk termijn. Ik zou zeggen denk eerst na voordat je bij de Wit besteld.
Vorig jaar had ik een Bardani handpomp gekocht. Dit jaar bleek de slang lek te zijn. Ik had wel een bankafschrift en een foto, maar geen bon meer. De Wit stuurde in goed vertrouwen een compleet nieuwe pomp op. Dat noem ik echte service!
Tuinstoel besteld via webshop. Ik heb geen auto, daarom gekozen voor bezorging. Wel betaald, maar de levering hapert. Toch zou er wel voorraad zijn, klantenservicemedewerkster heeft dat ter plekke na laten kijken (na mijn telefoontje) en belooft de stoel dezelfde dag nog te verzenden. Is niet gebeurd. Geen track & trace code ontvangen. Weer gebeld naar klantenservice. Daar weten ze het ook niet... Ze lossen het ook niet op. Ik word wel weer teruggebeld, zeggen ze... Kastje-muurtje-methode lijkt het wel. Maar nog steeds geen (zicht op) een tuinstoel. Ik heb nu al spijt dat ik hier iets besteld heb via de webshop... Kom al jaren naar tevredenheid in de winkel bij De Wit en had verwacht dat de webshop wel een betrouwbaar adres zou zijn. Tot nu toe heel teleurstellende ervaring. Niet voor herhaling vatbaar.
Omvormer gekocht, maar werkt dus niet!!
Op de website geven ze aan dat je op de dag van bestellen een track en trace krijgt om 10 uur s'avonds. 4 dagen later nog steeds niet gekregen, het artikel wat ik heb besteld was gewoon op voorraad. Ze laten je meteen betalen maar leveren niet, ik heb gebeld en ze wisten niet wanneer ze het gaan sturen want ze hebben het te druk. Wat is dat voor slechte service, als ze niet in staat zijn de orders te verwerken moeten ze die ook niet aannemen. Ik zou iedereen willen adviseren niet via de webshop te bestellen als je iets nodig hebt voor je vakantie weet je nl nooit wanneer je dit krijgt. Ze gaan het sturen wanneer het de Wit uitkomt
Ik verbaas mij over alle slechte reviews hier... wij zijn 2x in de fysieke winkel geweest. 1x om ons te oriënteren voor een tent, duidelijke uitleg gekregen en goed advies. 2e keer na even nadenken over aankoop de tent gekocht, fantastisch geholpen door Koen. Samen (op een drukke zaterdag) worteldoek, tent tapijt en extra haringen uitgezocht en deels bij de tent gekregen als geste. Restaurant lekkere koffie en spotgoedkoop! Bij thuiskomst bleken we de haringen in het winkelkarretje te zijn vergeten (duf hè): contact opgenomen met klantenservice (duurde even voor ik iemand aan de lijn kreeg maar heel vriendelijk geholpen) en krijgen nu de haringen thuis gestuurd. Niks dan lof voor de service, meedenken, hulp en mooie kampeerartikelen. Denk dat het überhaupt verstandig is om fysiek naar de winkel te gaan en niet online te bestellen; bovendien zijn de levertijden anders door Corona > niet zo miepen!
Ik heb langer dan een week geleden een kabel voor op de camping besteld en deze is nog niet aangekomen. Ik heb vandaag de klantenservice niet kunnen bereiken en vertrek morgen naar de camping in Frankrijk zonder kabel. Best vervelend en ontzettend teleurgesteld.
Verkopen gaat goed maar als je een email stuurt als je een probleem met een product hebt krijg je geen gehoor....
Als ik iets universeels koop en het blijkt niet te passen. Bellen, kon het terugsturen, en het bedrag plus verzendkosten zou worden teruggestort. Wat denk je? Mooi niet. Schande en bestel hier nooit meer wat. Ze kunnen de pot op met hun online winkeltje.
Outdoor kussen besteld, verkeerde artikel ontvangen. Zoals aangegeven op de site, terugsturen en opnieuw bestellen... zo gedaan maar opnieuw verkeerde artikel ontvangen. Na sturen van een mail om dit te melden + te vragen hoe ik juiste artikel kan verkrijgen, gewoon automatisch gegenereerde mail gekregen met zelfde info als op website... Geen persoonlijke aanpak. Bij opnieuw bestellen, zoals ze aanraden, zal waarschijnlijk opnieuw verkeerde artikel geleverd worden aangezien foute artikel gelabeld is met artikel die ik wil bestellen. Op 2e mail geen reactie meer gekregen...
afspraken overbezorging niet nakomen
Ik heb een bestelling geplaatst en gekozen voor zelf afhalen omdat het een verrassing voor een verjaardag was. Erg jammer dat het bestelde artikel dan toch thuis afgeleverd wordt. Weg verrassing!!!
wat een slecht bedrijf is dit, zo jammer, ben er in het verleden heel vaak geweest. heb vorige maand een bestelling geplaatst via de webshop. De Wit kon niet op tijd leveren, dus heb ik de order geannuleerd en ben naar de winkel gereden. Zijn ze vergeten intern de order te annuleren en hebben, tijdens mijn vakantie, de order uitgeleverd. Ik kom terug van vakantie en zie dat het bedrag niet teruggestort is. je denkt dan, even bellen, maar helaas, nu na tientallen telefoontjes, emails enz, niets. Ze noemen mij een leugenaar en betwisten alles. wat een nare gang van zaken. mensen, let goed op, de service is niet zoals het was. ze zijn uit op je geld en niets anders. ik ga er nooit meer terug en deze zeer nare ervaring zal ik zoveel mogelijk blijven delen op iedere mogelijke manier.