Alleen toilet doet het goed! Nu nog de dienstverlening.

Vandaag onze eerste aankoop bij de Wit gedaan voor zo'n kleine 250 euro. Een krukje met dienblad uit de actiebak voor 9,99 euro werd voor 17,50 afgerekend. Hoewel we de caissière van tevoren op de aanbieding gewezen hadden. Vervolgens aan de overkant de bestelling opgehaald. Zou klaarliggen, ook dat was niet juist. Soit, volgende keer hopelijk beter....

Vroeger prima, hopelijk nu nog

mijn ervaring met De Wit in Schijndel dateren van ruim 50 jaar geleden toen ik nog in Veghel woonde. Al mijn kampeerspullen kwamen van De Wit. Prima spullen. Verwacht dit nu ook! Groetjes uit Limburg

Vriendelijk maar zekers niet behulpzaam

Had een verkeerde bestelling gedaan en belde daarvoor om te annuleren maar dat ging niet zeiden ze ze moesten eerst de betaling hebben vin ik al raar,dan moest ik terugbellen dan hadden ze de betaling ontvangen en kreeg ik als antwoord gaat niet meer we gaan het verzenden en moet ik aan de pakjes dienst zegen dat ik het wou annuleren en die gaan dat achteraf terugsturen en dan krijg ik mijn geld terug had ook een email verstuurd maar geen reactuey

Pakket niet comleet en klantenservice slecht bereikbaar

Ik heb vandaag een pakket gekregen. Ontbreekt er 1 onderdeel. Ook zat er geen pakbon in het pakket. Omdat ik verder geen bericht heb gehad van de wit over een nalevering ga ik er van uit dat ze het vergeten zijn in te pakken. Dus ik de klantenservice gebeld. Sta ik lange tijd in de wacht voordat ik uiteindelijk geholpen word. Krijg ik te horen dat het onderdeel nageleverd word. Dit terwijl ik daar geen bericht van heb gekregen. Ik werd door de dame van de klantenservice bijna afgesnauwd toen ik dit zei. Erg slecht service dit. Het moet voor een bedrijf maar een kleine moeite zijn een mail te sturen als een pakket word nageleverd, dit scheelt een heleboel mensen die de klantenservice bellen met missende spullen in hun pakket.

Foutieve informatie op webiste, retour op eigen kosten, lang wachten op je geld

Voor mijn Thule luifel aan de caravan heb ik online bij de Wit in Schijndel Thule voorpanelen gekocht. Op de website van de Wit staat dat deze panelen geschikt zijn voor alle luifels. Echter op de doos van Thule staat er per type luifel andere hoogtes gekocht dienen te worden. in mijn geval 210 hoog ivm 230 hoog. Retourneren dient te gebeuren op eigen kosten. Deze kosten worden niet gecrediteerd ondanks foutieve informatie op de website. Volgende keer koop ik weer bij Obelink. Zelfde prijs maar met betere informatie op de website. Na retour nog 14 dagen wachten op je geld! Ook schandalig!

zeer slecht bedrijf zodra er een klacht is

helaas slechte ervaring met deze winkel normaal was dit altijd goed nu online besteld en bij binnenkomst wast het product gebruikt en na veel telefoontjes en mailtjes tot heden niet opgelost. De wit schijndel gaf aan dat het product gewoon nieuw was ondanks dat wij hadden aangegeven dat de doosjes kapot waren kabels door geknipt schroeven kapot en geen handleding bijven ze vol houden dat dit niet zo is en dat het gewoon gebruikt kan worden. Het gaat om een veiligheid systeem van gas type 3gas+ om giftige gassen te waarschuwen eigenlijk spelen zij nu met ander mans levens. Wij hebben alles retour gestuurd maar is maar de vraag of wel geld terug krijgen of nieuw doen erg moeilijk zodra er een klacht is waar wij niks aan kunnen doen. Wij hebben gelukkig alles met creditcard betaald en daar hebben wij een clain ingedien en zij hebben al akkoord gegeven om het bedrag terug te halen na mail wisseling die wij met de wit schijndal hebben gehad en de creditcard maatschapij geeft ons gelijk en de wit schijndel geeft geen reactie meer op onze emails. Wij geven nooit een slechte review maar door de niet afhandeling van onze klacht hebben wij besloten om deze review te plaatsen. De wit schijndel had deze review kunnen verkomen om gewoon redelijk om te gaan met de klacht die zijn zelf hebben veroorzaakt om een gebruikt product toe te sturen. Einde van het verhaal is dat wij nooit iets meer kopen bij de wit schijndel boos zijn en een slechte review achter laten om andere klanten te waarschuwen dat de wit schijndel alleen op verkopen uit is en niet goed omgaat met klachten en zeker niet in oplossingen te denken. Laatste keer dat wij hier nog iet kopen wgaan de volgende maar naar Obelink is ook nog eens goedkoper.

uitgebreid telefonisch en mail advies over een reparatie. Goede webshop

ik vond het vervangen van een gasveer van een dakluik ingewikkeld werk. Ze hebben echt de tijd genomen om het uit te leggen. Zeer tevreden.

snelle bezorging top

Heel goede service

Vriendelijk personeel! Omruiling persoonlijk naar winkel geweest , waarna zeer correct gehandeld door de Wit.

Zeer klant onvriedelijk !!!!!

Bij de wit in Schijndel kunnen ze het personeel nog wat laten leren zoals bijvoorbeeld een cursus Communicatie en Klantvriendelijkheid want daar draait het tenslotte om . Om je klanten tevreden te houden zodat ze terug komen en niet alleen maar om de centen !!!! Zeer slechte service !!! Een koelkast gekocht binnen 5 dagen kapot ze beloven dat je terug gebeld word maar blijkbaar weten ze daar niet hoe telefoon werkt !!! Misschien is dit wel een onderwerp voor RADAR !!!

Amateuristisch

in de winkel te weinig of totaal geen kennis van product. afspraken worden niet nagekomen. nonchalante houding "verkopers" geen zin om wat te verkopen of überhaupt een product aan te prijzen. Wacht nu nog op een nalevering waarvan we geen bevestiging meekregen en nu de eerste poging van de nalevering al misgaat. Geen goed gevoel bij deze club helaas.

Waardeloze webshop

Wat is de kracht van een webshop, snelle accurate levering toch! Moet je niet bij de "grote"de Wit uit Schijndel zijn, integendeel, komen NOOIT de levertijden na. Dan heb ik het nog niet eens over de klantenservice gehad, die kunnen en mogen niets zeggen van "daar boven". Wie daar zitten mag Joost weten maar in ieder geval geen klantvriendelijke of commerciele mensen, kortom bestellen bij de Wit is een DRAMA.

Waardeloos

Ben op vakantie nieuwe koelbox kapot. Hoop weg kunnen gooien en ook telefonisch slechts te bereiken. Voor het eerst klant en voor het laatst slechte ervaringen telefoon is 0627525261 hoop dat dit wel snel gaat

Lange levertijd en bij levering bleek het product beschadigd

Na bestelling 12 dagen moeten wachten op levering; dat terwijl de website vermeld dat het de volgende werkdag geleverd zou worden. Besteld op zondag betekend dan in mijn ogen leveren op dinsdag. Vanwege de Corona (heel vervelend maar ook gelijk een goede reden om extreem af te wijken van de standaard) zou de levering mogelijk wat langer kunnen duren. Ik denk dat het niet reeel is om dan pas na 12 dagen te leveren. Toen de levering eindelijk binnen was bleek al voor het openen dat de doos al open was geweest; er zat tape op van De Wit. Na het openen van de doos bleek de koelkast beschadigd. Ik vermoed dat het product moedwillig weer terug is gedaan in de doos om het vervolgens op te sturen. Kortom, mooie winkel maar online bestellen; ik zou het niet (meer) doen.

Onverantwoordelijk. Onprofessioneel, niet adequaat

Vandaag 4 juli ‘20 bezocht om 16:15uur. Onvoorstelbaar druk, volle parking. Binnen geen enkele vorm van gereguleerde bezoekersstromen. Gangpaden zijn te smal om 1,5 te kunnen aanhouden. Hadden éénrichtings verkeer looproutes moeten maken. Geldt voor beide panden.

een week levertijd voor een product wat gewoon op voorraad is

op woensdag een product besteld en betaald wat volgens de website op voorraad was,met de gedachte om het zaterdag's te monteren. uiteindelijk ligt schijndel in nederland dus dat moet makkelijk kunnen. op zaterdag nog niets ontvangen ,opgebeld en......U raad het al, ook bij voorraadproducten rekenen wij een week levertijd. jammer,de camper maar weer naar de stalling gebracht. laatste aankoop bij de Wit.

Hier bestel ik nooit meer iets!

2 stoelen gekocht. Transporteur Transmission. Ik moet inloggen voor bezorgmoment maar ik heb geen inloggegevens en kan deze ook nergens aanmaken. Bezorgmoment gemist dus! 2e bezorgmoment gemist dus! Stoelen worden door vervoerder automatisch geretourneerd naar het bedrijf. Anderhalve maand later, 6 mails en 3 telefoontjes verder nog steeds geen stoelen maar ook geen terugbetaling! Stoelen hoef ik uireraard niet meer maar mijn geld wil ik wel graag terug! Op mail wordt helemaal niet gereageerd. De dames aan de telefoon zijn aardig maar hun beloftes worden niet nagekomen... Maandag nog maar weer eens een keer bellen... dagelijks... totdat ze er schijtziek van worden en van ellende mijn geld tetugstorten!

Geen duidelijkheid levering

Belachelijk die levering, 1 Juli bestelling geplaatst maar geen enkele duidelijkheid qwa wanneer geleverd. Telefonisch contact, kan wel zeker week duren. Nou bij een normale webshop volgende dag inhuis of minstens binnen twee dagen. Ze moeten duidelijk vermelden wat levertijd is bij het betreffende artikel Nu dus geen verjaardags kado Rare tent

Bureaucratisch en star

De klantenservice wil absoluut niet mee denken; niets is mogelijk. Ik had een koelkast besteld via de webshop. De levertijd was aanzienlijk langer dan waar ik bedacht op was. Uiteindelijk zelf naar Schijndel gereden om zo’n ding te kopen. Via de klantenservice geprobeerd de oorspronkelijke bestelling te annuleren maar dat was onmogelijk. Ik moest de bestelling dan maar weer terugsturen; een totale verspilling van moeite, tijd en geld.

Slecht

Als er staat 5 op voorraad dan kan er toch 1 opgestuurd worden . men zegt U bestelling is verzonden via met skynet.betrack en trace . ja aangemeld maar nog niet opgehaald door post nl. dit is de truc. Mailen , nobody home . volgende keer zal het obelink worden . Mocht U Dewit dit lezen vertel me dan of het aan post nl ligt .

Contact niet mogelijk.

Zat meer dan 30 minuten in de wacht om met webshop te spreken. Zie van meerdere reviews dat het een waardeloze situatie is. Had ik maar eerst de reviews gelezen dan was ik hier niet aan begonnen. Besteld en nu spijt!

Erg goede professionele voorlichting gehad van Chiel bij aankoop van onze Vango tunneltent.

Bij het uitzoeken van een tunneltent zijn we ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Chiel. We hebben hele duidelijke en professionele uitleg en voorlichting gekregen. Dit maakte de keuze een stuk makkelijker en hebben we uiteindelijk voor de Vango Alton Air 400 gekozen. Topservice!

Zeer slechte telefonische bereikbaarheid

Kwartier of langer in de wacht is kennelijk heel normaal...

Inderdaad WAARDELOOS

Op maandag 22 juni stormband en sunblocker voor luifel besteld. Op vrijdag 26 juni komt er een pakje met alleen een stormband in. Geen sunblocker te zien( wel op voorraad bij bestelling.) Ik laat weten dat ik alleen de stormband ontvangen heb. Ik krijg de melding dat men de sunblocker gaat versturen, ik ga op zaterdag 27 juni na 22 uur een track&trace code krijgen. Maandag 29 juni nog steeds geen code. Mail verstuurd geen antwoord. Vandaag 1 juli nog maar eens een mail verstuurd. Ik kan best begrijpen dat het door Covid 19 overal drukker is maar bij andere leveranciers loopt de levering maar met hoog uit een paar dagen op. In de winkel zelf zijn de personeelsleden echter wel vriendelijk. Bestellen op de webshop is inderdaad een RAMP.

Koop niets bij deze webshop

Waardeloze klantenservice. Je hangt 15 minuten aan de lijn voor een dom antwoord. Ondanks dat post nl zegt dat het pakket kwijt is en adviseert dat De Wit contact moet opnemen met hen, blijft men zeggen het pakket komt echt wel. Anders morgen weer terug bellen. Jazeker en weer 15 minuten wachten. Tja en Post NL zegt sorry pakket is kwijt. Geld krijg je terug als je pakket terug stuurt. ( het verdwenen pakket terug sturen!!!!!) Had ik maar eerder naar de recensies gekeken want dit is geen op zich staand verhaal.

Rooiseweg 22

5481 SJ Schijndel