Prima website met een grote keuze en scherpe prijzen. Jammer dat je voor een cadeaubon € 5,95 verzendkosten moet betalen; die past in een envelop met één postzegel.
fiamma dakluik ventilator besteld, na 3dgn in huis, top! Jammer dat de de Wit de kit is vergeten die ik er bij besteld heb! Nu loopt mijn klus een week uit!
Mijn bestelling was meer dan 3 weken onderweg en de klantenservice reageert vrijwel nergens op.
Uitstekende en snelle afwerking van de bestelling en goede inlichting betreft product en levering Dank
1 juni een voorraad product besteld, na 2 weken eens bellen wat de status is, blijkt DPD aan de deur geweest te zijn terwijl ik niet thuis was, pakketje bij een depot afgeleverd te hebben, en na een aantal dagen weer retour De Wit gestuurd...dit alles zonder bericht/briefje naar mij, hoe kon ik dit weten dan?!? Na 3 weken weer eens bellen, pakketje is nog niet retour gekomen, en het kan niet opnieuw verstuurd worden want product niet meer op voorraad...
Ervaring is positief, communicatie is helder en transparant. Het is gewoon goed geregeld bij de Wit.
Als je snel iets nodig hebt bestel dan niet bij dit bedrijf, zelfs aan de telefoon maken ze beloftes die ze niet nakomen.
Al de tweede keer dat ik de laatste maanden bij de Wit besteld heb prima keuze en prijzen en een goede respons. Nu alweer dat post nl de bezorgdatum voor de 3e keer veranderd misschien is tijd om aan een andere transporteur denken! De volgende keer zou ik hierdoor overwegen om een andere webshop te kiezen.
Als ik iets bestel is het binnen een paar dagen in huis. Prima spul voor de camping wc, en snel geleverd dus. Zeker aan te bevelen!!!
Op 9 juni een klein onderdeel besteld, nu ruim een week later nog steeds niets ontvangen. Komt door de Corona-crisis zeggen ze..... echter zo’n langere levertijd is voor nu echt te lang. Mijn advies is om niet bij De Wit te bestellen als je iets snel nodig hebt.....
Een kleine bestelling is in 4 leveringen bezorgd. Logistieke proces moet hoognodig aangepast worden! Dit is én niet klantvriendelijk én niet milieuvriendelijk. Geef een realistische verwachte leverdatum en lever in max 1-2 pakketten. Ik moet nu nog iets retourneren maar na het lezen van een aantal recensies vraag ik me af of ik niet beter mijn verlies kan nemen en het via marktplaats o.i.d. kan verkopen..
Op dinsdag op de website een tent besteld. Ik wilde nog wel even weten of het artikel voorradig was, dus belde ik. De webshop was telefonisch moeilijk bereikbaar, dus belde ik de winkel. Prettig contact en mondelinge toezegging dat de tent op voorraad was. Na de bestelling volgde al snel een bevestiging en een factuur. Vervolgens een paar dagen wachten, op vrijdag kreeg ik een verzendbevestiging en op zaterdag had ik hem al (per PostNL). Tot zover in alle opzichten prima dus...
Ik heb een week geleden mijn bestelling geplaatst waarvan alles op voorraad was. Een week later nog niks ontvangen. Op emails wordt gewoon niet gereageerd en telefonisch zeggen ze dat het druk is en ze vanavond proberen te verzenden (3 dagen geleden inmiddels). Nu is de zending 2 dagen geleden wel aangemaakt, maar is het nog niet verzonden. Vermeld dit naar klanten voordat ze bestellen... Dit is mijn laatste bestelling bij de Wit. Het feit dat hier ook alleen maar slechte reviews staan zonder reactie van de Wit zegt ook genoeg.
De Wit ... prijst zichzelf aan als nummer ‘1’ aan voor de ‘ Kampeer, Tuin en Sport’ markt echter het on-line verkopen en de daaraan gekoppelde te verlenen verplichtingen zoals het nakomen van de conform de op de website toegezegde voorraad en levertijden komt ‘De Wit’ niet na ... Jammer en na de vele mailtjes en telefoontjes komt men maar met een excuus ... we zijn druk! Persoonlijk vindt ik dit geen excuus omdat de verkoop in kampeer, tuin en sport artikelen altijd een seizoensgebonden detailhandel is en men mag verwachten dat de ondernemer daar ook rekening mee kan houden en dat men dit niet als excuus mag gebruiken voor het niet kunne nakomen voor ‘ conform de website te verwachten levertijd en betrouwbaarheid ‘ ... Ik kan als oud ondernemer maar kort zeggen: De Wit maakt de door hun genoemde kreet ‘ nummer 1 ...’ zeker niet waar ... jammer ! Beste verantwoordelijken bij ‘De Wit’ ... retail = detail ... Het gaat vooral om de details ... en daar kunt u klanten mee winnen!
Levertijden zonder enige vorm van communicatie veel langer. Heb nog steeds mijn spullen niet. Geen T&T en al 4 dagen verder
Alle reeds ontvangen bestellingen voldoen volledig aan mijn verwachtingen! Zeer snel en verzorgd zonder schade geleverd! Kwaliteit en prijs idem uitstekend! Top!
Een Web shop staat garant voor vandaag besteld morgen geleverd . Niet van toepassing bij deze De wit schijndel . Wordt afgedaan onder het mom van de Corona situatie gezien de reviews van vorig jaar speelt dit al lang dat je "LANG "moet wachten ook al is het op voorraad . Het is een winkel alwaar ze daarbij als hobby z.g.n webshop hebben waar het " ZEER " traag aan toe gaat . m.a.w niet van deze tijd .
Goede ervaring dus.
Vrijdag 5 juni Rond 16.00 uur, een koelbox besteld. Volgend de site wordt er dan de volgende dag geleverd. Door Corona misschien iets later. We zijn een week verder, met eenmaal mailcontact, tweemaal telefonisch contact, en niets. De schuld ligt natuurlijk niet bij hun. De Post wil volgens hun het pakket niet meenemen. Andere mogelijkheid, zoals zelf ophalen op het magazijn werd afgewimpeld. Wie is hier de klant. Nee dit bedrijf gauw vergeten. En dat zal ik wereldkundig maken. Ik ben erg boos. Morgen op vakantie zonder koelbox.
Volgens onze informatie bent u op 11 juni telefonisch benaderd door een van onze medewerkers. Met vriendelijke groet, De Wit Schijndel
In deze tijden moeten we wat meer geduld hebben maar het niet binnen 4 dagen kunnen leveren van producten die op voorraad zijn zonder verdere bericht aangaande vertraging is niet prettig als je op je bestelling rekent.
Zeel slechte webshop, heb het uiteindelijk 6 keer geprobeerd om te bestellen. Ja toen eindelijk kunnen bestellen. En betaald. Ben zeer benieuwd hoe het gaat verlopen, en wanneer ik het binnen krijg. Het geeft aan dat het artikel op voorraad is. Ook nu ik zie na bestelling de reviews heb gelezen.
heb meerdere keren telefonisch contact gehad met medewerkers van dit bedrijf over een koelkast en daarbij behorende onderdelen . zou terug gebeld worden maar dit word niet gedaan . als directie van dit bedrijf zou ik maar eens achter mijn oren krabben want je personeel maakt er mijn inziens een potje van.
Op dinsdag Restaurant Houtskool besteld wat op voorraad was en Omdat ik het eigenlijk dat weekend wilde gebruiken nog voor de zekerheid na gebeld waneer ik het zou kunnen verwachten dit was door de huidige omstandigheden 3 tot 5 dagen door de vervoerder. Naar dat ik na 3 dagen nog geen track en tracé nummer ontvangen had weer gebeld, het zou die dag verzonden worden en dan begin van de volgende week binnenkomen. Later die dag Wel een traceer nummer ontvangen. (op vrijdag ). Het traceer nummer wordt niet herkend op de website van Dpd, aangezien dit ook ook na 4 dagen niet zo was voor de zekerheid maar weer was weer een mailtje gestuurd. Met als enig antwoord dat DPD een week achter loopt Nu vrijdag (1 week later) nog steeds niks ontvangen en nummer werkt ook nog niet. Slechte ervaring dus met bestellen en het afhandelen hiervan.
De week voor Pinksteren stonden we op de camping en zagen we aan onze caravan dat het dakraam aan het scheuren was. En omdat we toch pinks zondag weer naar huis gingen konden wij bij de Wit wel voorbij gaan. Eerst maar is bellen of ze dan wel open zijn. Het meisje aan de telefoon zei dat ze van 10 tot 17.00 uur open waren. Dus wij op onze terugweg maar even via Schijndel naar huis. Komen we in Schijndel aan is de Wit dicht. Teleur gesteld maar naar huis gereden en daar via de website het dakraam en een tube kit besteld. Nu sturen ze alleen de tube kit en het dakraam komt weer apart. Dit snap ik dus niet. Je kan toch alles samen in 1 keer verzenden en niet in 2 keer. Of laat het weten als het ander product niet op voorraad is en laat weten het samen te zullen verzenden.
Wat jammer dat jullie nog steeds met DPD verzenden. DPD site niet bereikbaar, track and tracé code werkt na 3 dagen slecht, maar nog steeds staat het pakket als onderweg naar depot. Dit is niet de 1e keer dat het een puinhoop bij DPD is. 1 juni door jullie aangeboden bij DPD nu 4 juni nog steeds niet te volgen.