ik schrok van de negatieve reviews, ik heb 3 bestellingen geplaatst, op 3 verschillende momenten alle drie netjes afgehandeld, geleverd, snel zelfs ondanks alles (corona), in goede staat, volledig. Eenvoudige website, soms is de zoekfunctie niet erg handig ( te veel producten die er niet toe doen ifv zoekterm) Voor de rest , helemaal tevreden !!
Meerdere spullen besteld bij 'de nummer 1 sinds 1948'. Het zou wat moeten betekenen, zou je denken. Krassen op een nieuw dakluik, waarschijnlijk omdat er metalen voorwerpen los in de doos op het raam zijn gelegd. Een adapter wat helemaal krom staat. Onsympathieke klantenservice. Zelf je retourkosten voorschieten en hopen dat het wordt goedgekeurd... Ik maak wel een lange reis om de spullen zelf terug te brengen, om te ruilen en waar te krijgen voor mijn geld. De nummer 1?! Waarschijnlijk denken ze de enige te zijn, want een slechtere leverancier heb ik niet meegemaakt.
2 weborders geplaatst en geen reactie ontvangen. Dus maar eens gebeld. Duurde tijden voordat ik iemand aan de telefoon kreeg. Had 2 orders ingevoerd met 2 verschillende afleveradressen. Kreeg na tel contact de orderbevestigingen. Heb direct betaald. Maar krijg maar 1 verzendbevestiging en follow up. Geprobeerd webshop te bellen, maar geen gehoor. Dus dan maar naar de winkel gebeld. ondanks dat ik van beide de orderbevestiging had ontvangen kon men mijn order niet terugvinden in het systeem. Toen kreeg ik een slap verhaal dat de orders binnen 3-5 dagen werden verwerkt en verzonden. Op mijn opmerking dat ik van de orders die tegelijkertijd zijn betaald en van beide een orderbevestiging had ontvangen maar van 1 geen verzendbericht kreeg ik te horen dat ze daar niets mee konden. Moest maar afwachten en als het na 10 dagen nog niet was ontvangen moest ik maar weer terugbellen. Advies: bestel NIETS bij de Wit Schijndel want het is een complete chaos. Een winkel runnen is duidelijk wat anders dan een webshop. Schoenmaker blijf bij je leest en besteedt de webshop uit aan een professional
Schandalig duur om een paar cadeaubonnen voor bijna 6 Euro te versturen!
Met een aantal vragen over de luifel en toebehoren naar de Wit gegaan. Daar troffen wij Heddy, zij gaf ons heel goed advies en uitleg! Ook met vragen over andere zaken wist ze aan te gegeven hoe en wat en waar we het in de winkel konden vinden. Top service!
Dienst na verkoop trekt nergens op, Meer kan ik er niet over zeggen
Ik begrijp (nog) niet waar veel slechte reviews vandaan komen. Ik bestelde zaterdagavond (voor koningsdag) een parasol, parasolvoet en hoes en op maandag (koningsdag) kreeg ik netjes bericht dat het al verzonden was. We hebben een paar dagen langer moeten wachten op de vervoerder. Maar dat is begrijpelijk tijdens de coronacrisis. Maar daarna keurig ontvangen door Transmission. Totaaloordeel is snel en voordelig.
Heb mijn nieuw zwembad opgezet, en gevuld. Nu bleek dat er een gaatje was aan de zijkant, daar waar er een plooi was. Deze zwembaden zijn zo klein ingepakt, dat ze enorm veel plooien hebben, en dat zijn zwakke punten. Ik heb jullie hiervoor een mail gestuurd, een week geleden, om mij te helpen, of een reparatieset te sturen ,om onder water te repareren, zodat ik hem niet terug moet laten leeglopen . Heb tot nu toe geen antwoord gehad. Mooie service!!!
Twee tuinstoeltjes voor op ons terras, prima geleverd volgens onze verwachting. Mooie aanwinst.
Heb begin deze maand een zwembadsysteem besteld. Bestelling was incompleet, er zou nog een solar mat na worden gestuurd. Blijkt bij de testrun dat de pomp kapot is. Daarover proberen te bellen. Telefoon wordt (herhaaldelijk) niet opgenomen. Nadat ik had gemaild kreeg ik een standaard reactie met dat er ivm Corona nog wat vertraging was, maar dat zending onderweg was. Iedere week weer gemaild hoe de stand van zaken was. Nooit meer reactie mogen ontvangen. Inmiddels drie weken verder en ik ben nog niets verder. Onvoorstelbaar dat zo'n bedrijf in Nederland kan bestaan.
10 april spullen besteld die op voorraad waren. Na meerdere malen gebeld te hebben word ik nog steeds terug gebeld want het was mogelijk dat mijn bestelling op een stapel van een andere transporteur terecht is gekomen. 12 dagen verder geen pakket en geen telefoon of mail wat er gebeurt is of belangrijker hoe het opgelost word. Slechte service. Kan gebeuren maar bel me dan wel terug na 3 of 4 keer gebeld te hebben.
Na 5 werkdagen werd ons Intex zwembad geleverd. Over de levertermijn waren we zeer tevreden. Echter tijdens het uitpakken van alle dozen blijken er bepaalde onderdelen van de filterpomp niet bij te zitten (filterslang en nog wat kleinere onderdelen). Hierdoor kunnen we het zwembad niet gebruiken! We hebben dit onmiddellijk per mail laten weten. Omdat er geen reactie hierop kwam werden er nog eens 2 mails gestuurd en was er telefonisch contact waar alles nogmaals werd gemeld. Een week later is onze klacht nog steeds niet behandeld of werden we op de hoogte gebracht. Op deze manier kan het nog weken duren voordat we ons zwembad kunnen gebruiken!
uitstekend goed een echte aanrader
Levering vindt in delen plaats, dit is verwarrend omdat er maar 1 post pakket code wordt afgegeven. Blijkbaar komt er een 2e zending en deze is nog niet voorzien van een track and trace code. Het wordt niet gemeld dat dit later komt. Tevens verwarring over een ordernummer, ik krijg de indruk dat klachten medewerker het allemaal maar een beetje gezeur vindt. Sorry dat ik niet gelijk het goede ordernummer uit jullie mail kan halen ook dit is verwarrend. Ik voel me niet zo serieus genomen dus. We zullen afwachten of de 2e zending volgt....
Ik had 3 artikels tegelijk besteld, om zo de verzendkosten te drukken. 1 artikel werd geleverd en de dag erna kreeg ik een mail dat de andere 2 artikels niet meer voorradig zijn. Als ik dit geweten had, dan had ik mijn hele bestelling liever geannuleerd, want nu heb verzendkosten betaald voor dat ene artikel (verzendkosten zijn een 3e van de prijs van het artikel!). En nu moet ik die 2 andere artikels elders bestellen en nogmaals verzendkosten betalen. Vooral stom omdat ik het artikel dat wel geleverd is niet echt nodig had, maar enkel bestelde omdat ik de andere 2 wel nodig had en om dan de verzendkosten wat meer te spreiden. Ik heb tot 2 maal toe gebeld om te vragen of ook de verzendkosten terug betaald konden worden, en ze gingen hier op terug komen, maar niets meer van gehoord en nu zie ik dat enkel de 2 artikels terug betaald zijn, en niet de verzendkosten. Dat vind ik wel jammer, zeker omdat ze zelfs niets meer hebben laten weten.
Uitstekend. Mijn bestellingen worden op tijd geleverd of liggen op het afgesproken tijdstip klaar bij het afhaalpunt. Prima
Bestel niet bij De Wit! Zaterdag een jacuzzi online besteld met melding dat het voor een Verjaardag op donderdag was en het ging geen probleem zijn om tijdig te leveren op dinsdag of woensdag. We zijn ondertussen donderdag avond en er is nog steeds niets geleverd. Met de lockdown is een niet al te goede dag dus een rampdag geworden zonder geschenk! Laatste wat ze gezegd hebben is “we weten niet waar uw bestelling is” dan maar transportbedrijf gecontacteerd en die hebben geen weet van de zending. Sinds ik heb dit verteld heb, geen nieuws meer. Ik ben dus 500€ kwijt. Dank voor mij 500€ armer te hebben gemaakt en wat een leuke dag moest worden volledig te hebben verpest De Wit Schijndel! Schandalig dat er zulke bedrijven bestaan.
Snelle service. Zaterdag besteld en drie dagen later al in België. Nu in deze crisis toch een mooi cadeautje kunnen kopen op het laatste moment zonder uit huis te moeten gaan. Er zal hier eentje heel tevreden zijn.
Door Corona al enige tijd thuis met het gezin. 2 dochters die niet mogen afspreken met anderen maar wel samen kunnen gaan skeeleren. Dus: nog snel even naar De Wit in Schijndel en skeelers gekocht. Om 5 voor 18.00 uur stonden we weer buiten, maar.... de auto wilde niet meer starten. Het toegangshek ging dicht...daar stonden we dan. Medewerker 'Kees' bleek meer dan behulpzaam: hij wachtte samen op de wegenwacht, liet me nog even plassen toen ik het niet langer kon ophouden en zorgde dat we rond 19.00uur met een nieuwe accu naar huis konden. Al die tijd heeft hij gewacht en geholpen. Dank daarvoor. Dat is nog eens service!
Achat porte vélo Thule Elite Van XT Commande reçue en Belgique très rapidement, conforme, colis livré avec une pièce cassée mais remplacée après 2 jours malgré la crise. Merci à toute l'équipe pour votre travail sérieux et rapide.
geweldig
Ik winkel hier graag.
Prettige behandeling in winkel
Het is gemakkelijk bestellen. Ze hebben een overzichtelijke website en een snelle correcte levering.
Heb ip 26/2 bestelling geplaatst en online betaald via Visa(gaat vlug) ben vandaag 4/3 en heb ze nog nie !!!!😡😡😡 Sturen mij na 3x telefoon naar NL en 3x naar transport firma BE van kastje naar muur en schuiven de schuld in mekaars schoenen ...Sorry maar allesbehalve goeie onderlinge service als ge t mij vraagt. En dan nog beweren dat ze meerdere malen heb BE wille leveren maar niemand thuis was en ze een briefje hebben achtergelaten in bus !!! En er was elke dag een persoon voorzien om bestelling aan te nemen. En NEEN geen enkel briefje in bus !!!! Goed voor 1keer maar NOOIT MEER!!!!😡😡😡