slechte service
3,5 jaar geleden 2 zelfopblaasbare matjes gekocht Bardani The Sunmat 10 XL , de prijs was 149.99 p/s. Vorig jaar lagen we op de grond na een dag kamperen. Nu de zomer weer voor de deur staat naar De Wit in Schijndel gereden en kijken wat ze met de matjes kunnen doen (garantie) . Bij de balie staat een jongeman die de Balle verstand heeft van zaken en hij verteld ons dat we moeten wachten op een juffrouw. Na een minuut of 20 gewacht te hebben zonder dat de juffrouw kwam zijn we naar de tentafdeling gelopen om een nieuwe tent aan te schaffen. Met de nieuw uitgezochte tent in onze winkelwagen komen we weer terug bij de afdeling Matjes, en wat krijgen we te horen van de juffrouw: We kunnen niets voor jullie betekenen de garantie is een 1/2 jaar verlopen. Ook toen we aangaven dat de matjes ruim een jaar daarvoor al niet goed bevielen ( dan probeer je nog een volgende keer meer lucht erin te doen en denk je nog niet aan dat ze na ruim 2 jaar al lek zijn). Juffrouw haar antwoord bleef Nee. Zeer, zeer, zeer, slecht, het kan toch niet zo zijn dat je deze luxe matjes, na zorgvuldig behandeld te hebben, 3 jaar later weg kunt gooien? De Wit, Schijndel, hier moet je niet zijn voor service. ps: De tent (en een dure!) hebben we natuurlijk daar gelaten.