Pluspunten
Zeer scherpe prijs en zeer snelle levering , reeds de volgende dag vroeg in de voormiddag ( Belgie )
Pluspunten
2e keer geweldig geholpen, eerste keer zat ik in de auto en steeds verwezen naar de website, men kon/wou mij geen info geven of bestellen voor mij :-(
Verbeterpunten2e keer ging perfect... goede service
Pluspunten
Zeer goede dienstverlening bij problemen, worden direct aangepakt en opgelost!
Pluspunten
volledig zoals verwacht
Pluspunten
Verbeterpuntenhandleiding meesturen, bij het geleverde product zat totaal geen beschrijving-handleiding
Pluspunten
Op tijd geleverd, prima pomp
Pluspunten
Goede service. Uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenVerzending via PostNl was een ramp: pak verloren en toch terug maar hoe. Geen mogelijkheid een afhaalpunt te kiezen. Opvolging en vervanging door De Wit correct afgehandeld.
Pluspunten
Eerste keer dat we iets bestellen en viel goed mee ,na 2 dagen afgeleverd en artikelen waren zoals we ze verwachten .
Pluspunten
VerbeterpuntenMoet een beetje de isolatiebescherming omplooien. Maar dit is niet onoverkomelijk.
Pluspunten
ze hebben in assortiment Bardani Paradise Beach 460 RSC tunneltent
Verbeterpuntenwij hebben de vragen over afmetingen en gewicht van de tassen, waarin de tent wordt geleverd, gesteld. Dus de tent afdeling beantwoordt helemaal NIET. Wij hebben euro 1599 betaald, dus zijn ze niet meer geinteresseerd het antwoord toesturen
Ik heb alles al 5 dgn geleden retour gestuurd omdat het niet aan mijn verwachting voldeed en de kleur van de Sweater niet overeenkomt met de kleur in het echt. Daarom afgelopen Di retour gestuurd maar nog geen reactie of iets erover ontvangen. Ook niet makkelijk om iets retour te sturen, je moet vanalles meesturen terwijl als jullie een ordernummer hebben en de orderbon dit ook voldoende moet kunnen zijn toch?!
Pluspunten
Website ok klantenservice heel vriendelijk
VerbeterpuntenRetourneren niet klantvriendelijk en duur ( niet gratis).. Om deze reden zal ik voortaan elders bestellen waar trugzenden wel gratis is gelukt !
Pluspunten
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen
VerbeterpuntenIk zou graag een mail willen ontvangen dat mijn bestelling in deelleveringen komt. Nu is het afwachten welke producten wanneer binnenkomen.
Onze bestelling was die de bezorger op de oprit gedropt. Zonder briefje of iets dat deze actie verklaarde en dan nog. Zo ga je volgens ons niet met andermans spullen om. Bezorgen bij de buren was immers ook een optie geweest.
Pluspunten
Precies wat ik zocht, snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs!
Pluspunten
Snel en voordelig, donderdag bestelt en vrijdag in huis. Sneller dan de e-mail met link om bestelling te volgen want die heb ik niet gehad :-)
Pluspunten
Prima info en levering
Pluspunten
Het leveren van de produkten is snel verlopen.De kwaliteit is uitstekend
VerbeterpuntenWil nog het zelfde produkt bestellen maar niet meer in stock
Pluspunten
Bestelde product werd netjes op tijd geleverd. Na een missend onderdeel werd ik netjes te woord gestaan door de klantenservice en werd het onderdeel nagezonden.
VerbeterpuntenZorg er voor dat een product compleet is.
Pluspunten
ja wij zijn heel tevrede met de levering het kon niet vluger vandaag bestel en morgen gelevert
Pluspunten
bestelling gedaan van kast- knopjes en slotjes. bij levering bleek het de verkeerde knopjes te zijn. (mini in plaats van maxi) nogmaals op de site gezocht, maar niets gevonden. tel. contact gehad. de goede knopjes werden gratis nageleverd dit noem ik top service
Pluspunten
Vandaag besteld en overmorgen thuis in België Ik ben zeer tevreden Zowel over de prijs als over de snelle levering
Pluspunten
Er was onverhoopt een verkeerd product verzonden, meteen goed opgelost en verzendkosten vergoed! Top.
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenMaar verwacht geen service als er achteraf iets mis is